- 20 Şubat 2010
- 33.202
- 6.456
- 773
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de telefonda perşembe müsaitse şimdiden alim randevuyu o zaman dedim. pazartesi yoğun dedi, belki ara vermek ister dedi, yoğun geçince bazen rahatsızlanıyor bakamıyor dedi. salı arıcam, ama perşembe bakar çok büyük ihtimal dedi kadın.
bence pınardan memnun kalıcaz, verdigimiz paraya degicek gibime gelio, ama inş duymak istediklerimizi duyarız. zaman uzun olsun önemli diil![]()
İyi de canım duymak istediğini söyledikten sonra falın ne anlamı kalır ki... :26:
Gerçek olanı söylesinler. Ben hep duymak istediklerimi duydum ama hiçbiri gerçekleşmedi.
Hepsi boşa çıktı. Bu yüzden sana gerçekleri gösteren bir falcı olması çok daha önemli.
Akıl okumaktan bir şey çıkmıyor malesef.
ehli keyif kafe nerde canım acaba?
pınar hanım için kahve falı 50 tl su falı 80 tl denmişti
ya baska bir falcı bul bence...gercekten bu yaptıkları ayıp hayır resmen dalga gecmek baska bısıy değil..senı de cok ıyı anlıyorum cok hazırladın kendını sımdı pınara gidicem diye..ben olsam bende oyle olurdum ama bence bosver hakıkaten..sevmedım o kadını ben yaa..kı ben de en cok gtmek ısteyenlerdendım..ama tekrar soyluyorum boşver..![]()