Ankara'daki Falcılar

ben de telefonda perşembe müsaitse şimdiden alim randevuyu o zaman dedim. pazartesi yoğun dedi, belki ara vermek ister dedi, yoğun geçince bazen rahatsızlanıyor bakamıyor dedi. salı arıcam, ama perşembe bakar çok büyük ihtimal dedi kadın.
bence pınardan memnun kalıcaz, verdigimiz paraya degicek gibime gelio, ama inş duymak istediklerimizi duyarız. zaman uzun olsun önemli diil :(

ben sabah 11e aldım, evet çok erken bi saat ama fal baktırmak için ideal bence, çünkü bakınca yorulur, konsantrasyonu düşer diye düşünüyorum

hadi inşallah destina umudumuz sensın bize şöyle demelisin '' kızlarrrr inanılmazz herşeyi bildi muthıstı uçuyodu =)) '':32:

arkadaşlar berrin hanımın falımda verdiği tarihlerle ilgili gelişmeleri yazmam istenmişti.bugün beklediğim bir iş için müsbet bir haber geldi.hiç ihtimal vermiyordum ama işe alındım. hafta sonu işle alakalı beklediin haber gelecek ve işe alınacaksın demişti. çok şaşırdım çok sevindim ve bir kez daha güvendim açıkçası gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. pınar hanım kaça bakıyor bilgi verirseniz çok sevinirim.

ben de telefonda perşembe müsaitse şimdiden alim randevuyu o zaman dedim. pazartesi yoğun dedi, belki ara vermek ister dedi, yoğun geçince bazen rahatsızlanıyor bakamıyor dedi. salı arıcam, ama perşembe bakar çok büyük ihtimal dedi kadın.
bence pınardan memnun kalıcaz, verdigimiz paraya degicek gibime gelio, ama inş duymak istediklerimizi duyarız. zaman uzun olsun önemli diil :(

İyi de canım duymak istediğini söyledikten sonra falın ne anlamı kalır ki... :26:
Gerçek olanı söylesinler. Ben hep duymak istediklerimi duydum ama hiçbiri gerçekleşmedi.
Hepsi boşa çıktı. Bu yüzden sana gerçekleri gösteren bir falcı olması çok daha önemli.
Akıl okumaktan bir şey çıkmıyor malesef.

İyi de canım duymak istediğini söyledikten sonra falın ne anlamı kalır ki... :26:
Gerçek olanı söylesinler. Ben hep duymak istediklerimi duydum ama hiçbiri gerçekleşmedi.
Hepsi boşa çıktı. Bu yüzden sana gerçekleri gösteren bir falcı olması çok daha önemli.
Akıl okumaktan bir şey çıkmıyor malesef.

duymak istediklerimiz gerçek olsun da onu söylesinler demek istemiştim :) kaana şaşırdım, çıktı. yarın gitmeyi düşünüorum. bi de berrini denicem. pınar öncesi ön ısıtma :)

destinacım özelden msj hakkım yok ma senin için uğraşıuroum şimdiden baya yol katettim msj sayımda:1: sende gidiyomşsun inşallah güzel olur tatlım

merhaba arkadaşlar, bende o polis baskını sırasında figen için fal sırası bekliyordum, içerde birkişi sigara içiyordu, cafe sahibi uygun bir şekilde sigarasını kontrol sırasında söndürmesini istedi, polisler bir anda sanki örgüt evi basar gibi bir masaya 3 polis olacak şekilde taaruza geçince kafe sahibi müdahele etti, herkes burada kaçmaya çalışan yok alın kimlikleri bir yerde oturun çayınızı içerkende kontrolünüzü yapın dedi. Bu tarz kontroller çoğunlukla yaşı tutmayan kişiler varmı diye yapılmakta ama polislerin tavrından dolayı kafe sahibi de müdahele etmek durumunda kaldı. ben 3 yıldır o kafeye gitmekteyim,kızılayın genelinde ara ara böyle uygulamalar yapılmakta; bunu o kafe ile bağlantılı olarak düşünmeyelim , yarın başka bir mekanda da aynısı başımıza gelebilir... değerlendirmelerimizi daha objektif yapalım lütfen, yada emniyet uygulamaları bu kadar korkutuyorsa oturmak istediğiniz yere girerken kapıda sorun burada kimlik kontrolü yapıyorlarmı diye...

destinaaa su sıralar pınar hanımdan cıkmış, düşünceli dalgın, ya cok mutlu ıyı kı gelmışim diyor, ya da lanet olsun o 80 mılyona diyor..=))
destinaa nerlerdesıınnn hemen forumaaa gell bizlere anlattt nasıldıı seans, neler anlattı sanaaaa .en ınce ayrıntıya kadar bılgılendır bızııııııı seni beklıyoruzz meraklaaaa:52:

ya baska bir falcı bul bence...gercekten bu yaptıkları ayıp hayır resmen dalga gecmek baska bısıy değil..senı de cok ıyı anlıyorum cok hazırladın kendını sımdı pınara gidicem diye..ben olsam bende oyle olurdum ama bence bosver hakıkaten..sevmedım o kadını ben yaa..kı ben de en cok gtmek ısteyenlerdendım..ama tekrar soyluyorum boşver..:10:

ya baska bir falcı bul bence...gercekten bu yaptıkları ayıp hayır resmen dalga gecmek baska bısıy değil..senı de cok ıyı anlıyorum cok hazırladın kendını sımdı pınara gidicem diye..ben olsam bende oyle olurdum ama bence bosver hakıkaten..sevmedım o kadını ben yaa..kı ben de en cok gtmek ısteyenlerdendım..ama tekrar soyluyorum boşver..:10:

insan sinirlenio tabi elinde olmadan, ama o kadını bambaşka die duyduk ve hakkında duydugumuz yorumlar resmen yok artık dedirtio...
gülü seven dikenine katlanıcak, napalım :D
ben de yarın tekrar arıcam, yoğunluğuna göre çarş veya perş gidicem. ama destinaya olanlara bakılırsa bnm de randevu baya bi ertelenecek gibime gelio :(

Back
X