Ankara'daki Falcılar

Bu ankara cafe dilçaya falan yakınmı acaba :26: Bakınıp durdum ama göremedim sakaryada

mercan balık var sakaryada. mercan balıkla aba piknk arasında bi kapıdan giriyosun. tam çiçekçilerin önü oluyo. dilçaya yakın ama o tarafta değil. üst geçidin ayağındaki iş bankasından yukarı doğru çık, çiçekçilere doğru. kafanı kaldırıp sol tarafta üst katlara bak. 1. katta zaten

uzun zamandır fal ve falcı ikilisini hayatımdan uzaklaştırmıştım.... burda yazdıklarınızı okudukça fal baktırma isteğim yeniden doğdu:) bir üye hem fiyatı uygun hem enerjisi iyi dediği için berrin denen kadına gitti bu akşam. çok yoğundu ve çok bekleyen vardı. ancak falı çok iyiydi çok fal bakmasına ragmen enerjisi düşmemişti açıkçası.vesile olan arkadaşlara teşekkür ederim.pınara gidecek olan arkadaşlarda beğenip beğenmediğini yazarsa eğer sevinirim

uzun zamandır fal ve falcı ikilisini hayatımdan uzaklaştırmıştım.... burda yazdıklarınızı okudukça fal baktırma isteğim yeniden doğdu:) bir üye hem fiyatı uygun hem enerjisi iyi dediği için berrin denen kadına gitti bu akşam. çok yoğundu ve çok bekleyen vardı. ancak falı çok iyiydi çok fal bakmasına ragmen enerjisi düşmemişti açıkçası.vesile olan arkadaşlara teşekkür ederim.pınara gidecek olan arkadaşlarda beğenip beğenmediğini yazarsa eğer sevinirim

Peki senin gittiklerin arasında dedikleri çıkan oldu mu? Olduysa kimler bu kişiler?

Bu arada Berrin'e kahve + tarot mu baktırdın? Fiyatı ne kadar? Ben de gitmeyi düşünüyorum ona.
Eylül ve o demiştim zaten de şimdi hatırladım. Ona gittikten sonra kapatıcam fal sayfasını. :D

Berrin'e gidenlerden biri yazabilir mi fiyatı ne kadar? Kahve + tarot mu baktırdınız?

ankarada fal baktırmak isteyen bir arkadaş öneri istemiş ben helini tavsiye ediyorum bide yıldızı tavsiye ediyorum helin Meyce cafede basladı şimdi diceksiniz meyce cafe nerde konur 2 sokagın basında mado varya madonun hemen yanı kızlar. yıldız da ortaköy cafede atatürk bulvarında gitmek isteyenlere tek sözüm paranızı helal etceksiniz o kadar yani

Berrin'e gidenlerden biri yazabilir mi fiyatı ne kadar? Kahve + tarot mu baktırdınız?

evet ben kahve+ tarot baktırdım. kahve falı 10 tarot 30 dediler ama öğrenci olduğumu ve yardımcı olmasını rica edince kırmadı.ikisine 30 verdim. kesinlikle hakkını verdi. bugünde bir arkadaşımı götürdüm. bir saaten fazla sıra bekledik ama değdi. kadının baktığı fal zaten çok uzun sürüyor. kafeye gelen bir sürü insan falının çıktığını söylüyordu. müşterileri çok sıcak karşılıyor. falının yanısıra enerjisini sevdim.

Üfff... Sık sık fal baktırınca olması gereken olaylar erteleniyormuş. Bu yüzden Eylül'den sonra kimseye baktırmayı düşünmüyordum ama Berrin de hep aklımda. Bilemiyorum gitsem mi, o kadar para versem mi... Neyse ben düşüneyim.
Sağol cevap için.

ankarada yıldızı denedim ve helini denedim. sevenerli darılmasın ama direk psikolojik fal ve ortalama cümleler. eskiden bahçelide bir kadın vardı ismi hatun iyi fal bakıyordu.şimdi yok bulamıyorum onu:(
berrin son falcım olur herhalde artık onunla epey devam ederim.. ama pınarı da merak etmiyor değilim. gidenler lütfen paylaşsın memnun kalıp kalmadığını...

arkadaşlar benım netımde bır sıkıntı var ve eskı sayfalara donuş yapmakta zorlanıyorum.berrin den bahsetmıssınz.berrin hangı kafede,yerı nerede.muhtemelen yazmış olmalısınız eskı sayfalarda ancak goruntuleyemıyorum ..:50:

ankarada yıldızı denedim ve helini denedim. sevenerli darılmasın ama direk psikolojik fal ve ortalama cümleler. eskiden bahçelide bir kadın vardı ismi hatun iyi fal bakıyordu.şimdi yok bulamıyorum onu:(
berrin son falcım olur herhalde artık onunla epey devam ederim.. ama pınarı da merak etmiyor değilim. gidenler lütfen paylaşsın memnun kalıp kalmadığını...

Peki Berrin geçmiş ve şimdiki zaman dışında gelecek için de ayrıntılı şeyler söylüyor mu? Özel konuları bilebiliyor mu hayatında olan? Neyi seni bu kadar etkiledi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X