Ankara'daki Falcılar

Ya son haftaya kadar ikiside düşündüğüm kişiyle evlenicemi söylerken berrin so n hafta bitecek dedi eylül ise vazgeçme dedi ocak sonu belli olacak bakalım bilmiyorum. Figene de gittim hiç memnun kalmadım ben. Cidan da Nuran Hanım var o tam bir para tuzağı naptını anlamadan 300 TL dedi ne olduğunu anlayamadım bile. Yıldız için randevu almaya gerek yok mu?

sende ödedinmi 300 milyonu:53:

berrin hanım ehli keyiften ayrılmış. çok üzüldüm ya ne dediyse çıkmıştı. bugün tekrar gittim ama ayrıldı dediler. nereye geçtiğinden haberi olan varsa Allah rızası için cevap versin arkadaşlar

berrin hanım ehli keyiften ayrılmış. çok üzüldüm ya ne dediyse çıkmıştı. bugün tekrar gittim ama ayrıldı dediler. nereye geçtiğinden haberi olan varsa Allah rızası için cevap versin arkadaşlar

Tüh ya... Ben de Mart'ta falan giderim diye düşünüyordum. O küçücük kafe artık dar gelmiştir ona. Daha iyi bir teklif almıştır da ondan ayrılmıştır. İnşallah bulur biri yerini. :25:

Kızlar birşey yazmasam da yazışmaları hala takip ediyorum ama ben fal faslını kapadım, zaten çok falcıya gitmiştim hep de yazdım en memnun kaldığım kibeledeki sevtap hanımdır diye.

Neyse geçen hafta kendimi mutsuz hissediyordum ve kızılaydaydım, buradan da okuduğum olumlu yorumlara bakarak ehli keyf cafeye gideyim dedim ama fazla vaktim yoktu, akşam saat 7 civarıydı, neyse cafeyi zar zor buldum girdim fal baktırıcam dedim ne kadar dedim kahve 5 lira daha detaylı olursa 15 lira dedi kapıdaki adam, kim bakacak dedim berrin hanım dedi zaten ben de onun için gitmiştim oturdum, neyse kahvemi içtim ama berrin hanım başkalarına bakıyordu işi bi türlü bitmedi, yarım saat falan geçti sonra beni aldılar arka masaya götürdüler ufak tefek şaşı bir oğlan geldi falıma o bakacakmış bahsettiğiniz kaan o muydu acaba, bilmiyorum, sonra berrin hanımın işi bitti ama tartışmalar ağlamalar falan vardı bu kaan da gidip onları dinliyordu bana da gel dedikodu var falan dedi bu laubalilik hiç hoşuma gitmedi keşke o zaman kalksaymışım, sonra sağla solla konuşarak yerinden 50 defa kalkarak kahve falıma baktı iki cümle etti sonra tarot ister misin dedi ben salak gibi evet dedim çok şanslısın bu tarota bakan 4 kişiden biriyim falan dedi sadece 5 dk tarot baktı bitti dedi, kasaya 40 lira öde dedi, ben de ama bana girişte böyle söylenmemişti dedim hayır ben falım pahalı dedi, ben de 40 tl yi verdim ve çıktım yanımda o para olmayabilirdi de, keşke param yok deseydim, ama kendime ve aptallığıma çok kızdım, hala da kızıyorum, ben normalde itiraz edip o parayı ödemezdim ama içerde falcılar arasında tartışma vardı ve hiç hoş bir ortam değildi, parayı verdim ve bunların kendine hayrı olsa bu ortamda olmazlar dedim ve fal faslını kapattım, sanırım berrin hanımın ayrılması da o günle ilgili olabilir, bu konuyu yazmayacaktım ama denk geldi, benim için fal faslı bitti ama hala aptallığıma kızıyorum. Acelem vardı arkadaşım sürekli arıyordu nerde kaldın diye ondan basiretim bağlandı resmen, olan 40 lirama oldu, ama bana da ders oldu.

Kızlar birşey yazmasam da yazışmaları hala takip ediyorum ama ben fal faslını kapadım, zaten çok falcıya gitmiştim hep de yazdım en memnun kaldığım kibeledeki sevtap hanımdır diye.

Neyse geçen hafta kendimi mutsuz hissediyordum ve kızılaydaydım, buradan da okuduğum olumlu yorumlara bakarak ehli keyf cafeye gideyim dedim ama fazla vaktim yoktu, akşam saat 7 civarıydı, neyse cafeyi zar zor buldum girdim fal baktırıcam dedim ne kadar dedim kahve 5 lira daha detaylı olursa 15 lira dedi kapıdaki adam, kim bakacak dedim berrin hanım dedi zaten ben de onun için gitmiştim oturdum, neyse kahvemi içtim ama berrin hanım başkalarına bakıyordu işi bi türlü bitmedi, yarım saat falan geçti sonra beni aldılar arka masaya götürdüler ufak tefek şaşı bir oğlan geldi falıma o bakacakmış bahsettiğiniz kaan o muydu acaba, bilmiyorum, sonra berrin hanımın işi bitti ama tartışmalar ağlamalar falan vardı bu kaan da gidip onları dinliyordu bana da gel dedikodu var falan dedi bu laubalilik hiç hoşuma gitmedi keşke o zaman kalksaymışım, sonra sağla solla konuşarak yerinden 50 defa kalkarak kahve falıma baktı iki cümle etti sonra tarot ister misin dedi ben salak gibi evet dedim çok şanslısın bu tarota bakan 4 kişiden biriyim falan dedi sadece 5 dk tarot baktı bitti dedi, kasaya 40 lira öde dedi, ben de ama bana girişte böyle söylenmemişti dedim hayır ben falım pahalı dedi, ben de 40 tl yi verdim ve çıktım yanımda o para olmayabilirdi de, keşke param yok deseydim, ama kendime ve aptallığıma çok kızdım, hala da kızıyorum, ben normalde itiraz edip o parayı ödemezdim ama içerde falcılar arasında tartışma vardı ve hiç hoş bir ortam değildi, parayı verdim ve bunların kendine hayrı olsa bu ortamda olmazlar dedim ve fal faslını kapattım, sanırım berrin hanımın ayrılması da o günle ilgili olabilir, bu konuyu yazmayacaktım ama denk geldi, benim için fal faslı bitti ama hala aptallığıma kızıyorum. Acelem vardı arkadaşım sürekli arıyordu nerde kaldın diye ondan basiretim bağlandı resmen, olan 40 lirama oldu, ama bana da ders oldu.

Aaaa evet o tartışmalar yüzünden gitmiş olabilir Berrin. Benim gibi düşünen birini gördüğüme çok sevindim. :81::81: Ben de uzunca bir süre hiç bulaşmam bu fal işlerine. Ne güzel yaa... Keşke herkes yavaş yavaş vazgeçse fallardan. :31::31: O kadar gereksiz ve boş ki aslında... :S

Son düzenleme:
evet gerçekten boş, bi umut gidiyorduk güzel de oluyordu geçici rahatlama, ama bu son yaşadığım bana ders oldu, kendimi çok kötü hissettim, pınarla ilgili yazılanlar bile heyecanlandırmıyor artık, sadece şunu düşünüyorum artık bu insanların eğer çok yeteneği olsaydı önce kendilerine faydaları olurdu :19:

Boş yere umut vererek geçici rahatlama sağladığı doğru da artık o da bayıyor. Ve beni de şu Pınar hiç heyecanlandırmadı. Kesinlikle gitmeyi düşünmüyorum ve artık hiçbir falcıya inanmıyorum. :19::19:
Olmuyor olmuyorr... Bence bu karara varabilmek bizim için çok güzel, büyük bir adım oldu. Hayatı akışa bırakıp falcıların beynimize doldurduğu boş umutların bir gün karşımıza çıkacağını hayal etmeden yaşamak en güzeli. Gittiğim 15 falcı da eski sevgilimin geleceğini söyledi ama 1,5 yıl oldu hiçbir şey yaşanmadı. :27: Artık sevmiyorum bile o çocuğu. Gelse istemem, o raddeye geldim. :27::27: Yazık olmuş fallara kafa yorduğum zamana. Neyse ki artık uslandım.
:74::74:

sanırım haklısın canım. berrin denen hanım zaten hiç falcıya benzemiyordu. farklı bir havası vardı onun. ama dediğin gibi orda üzmüş olabilirler.
o şaşı çocuk kaan mı ne? tek erkek falcı var orda zaten. bende bir kez denedim onu. bir tek kelime yaklaşmadı bile.
ben şimdi nasıl bulucam bu kadını ya? ne dediyse çıktı offf of!!!

pınarın numarasını bilen arkadaşlar mahsuru yoksa numarasını verebilirler mi?çok ihtiyacım olan bir dönemdeyim sitedeki diğer falcıları denedim şimdiden teşekkür ederim

bende berrine 2 hafta önce baktırmıstım tarıhlerı bılmıstı tamamen çıktı bugunde gıtcektm çok kotuydum gerçekten ayrılmısmı ya:( gıtsem yokmu sımdı

arkadaşlar berrin henüz bir yerde çalışmıyormuş ama bi kaç güne kadar yeri belli olacakmış. öğrenince yazarım buraya

Destina senin pınar randevun kaç kere ertelenmişti canım ? Benim 2 oldu bekliyorum .. :61: Vuslata erecekmiyim bakalım :85:

Son düzenleme:
Back
X