- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
An itibariyle aradigimi bulmus oldum kizlar uzun uzun arastirin kimseye isim verip reklamci dedirtmeyecegim kendime ama bu isi hakkiyla yapan varmis onu ogrenmis oldum kafe falcilarindan is cikmaz onu soyliyeyim sadece
Madem oyle dedi keske hic yazmasaydinizKusura bakmayin ismimi cismimi internette reklam etme dedigi icin veremedim ama cidden var bir seyler size sadece uc on liraya bakan kafe falcilarina para kaptirmayin diyebilirim hepsi dolandirici geri isteyince kovanini bile gordum
Zehranın son baktığı falda beklediğim iki şey çıktı kızlarr. Ev satmak istiyoduk emlakçı alıcı bulmuş son pazarlık yapılıyo. Bi de özele ilişkin bi yorumu vardı çok şaşkınım ev konusunda ama. devamı da gelirse yazıcam
En güzeli. Burası o kadar tuhaf ki amaç falcı tavsiye etmek ama birini tavsiye edersen adın reklamcıya çıkıyorAn itibariyle aradigimi bulmus oldum kizlar uzun uzun arastirin kimseye isim verip reklamci dedirtmeyecegim kendime ama bu isi hakkiyla yapan varmis onu ogrenmis oldum kafe falcilarindan is cikmaz onu soyliyeyim sadece
Bide Avra ile bilgisi olan varmı kahve tarot 70 e bakiyor uzun uzunn tecrubesi olan varmi perilerim var dedi ki bircok şeyi biliyor aslında biraz sabretsem dediklerini teyit edecemde sabrim yok önce üçüncü gözdeydi simdi orda değil tesadüfen buldum tekrar Sılayı ararken yerini soylemiyorum yanlış anlama olur diye benim derdim Sıla kardeşi de vardı Asu gibi birşeydi galiba bilen arkadaslar yazabilirler mi Yüksel deydi şimdi nerde yaaaa
bende çok merak ettim şimdi..face i filan yokmuymuş canım ordan mesaj atsanValla Avra bide su falına bakiyomus yüzde 1 yanılma payim var dedi 100 lira ya bakiyormus para biriktirip gidesim var ama Sıla rüyalarıma giriyo resmen ilk baktirdigim ve herşeyi ilk bilen o olduğu icin mi bilmiyorum onu bulmak istiyorumm. Birde Su falına baktiran oldumu biraz bilgi almak isterim
bende çok merak ettim şimdi..face i filan yokmuymuş canım ordan mesaj atsan
haberlerini bekliyoruz ozaman canım :) zaten çok fazla bişiy ummamak lazım benimkisi sohbet amaclı fal baktırmak oldu ama bazen diorumki git arkadaşlarınla sohbet et nie bide üstüne para veriosun diyorumm ama yok yine aynı :)Baktım face yok zaten Sıla gerçek adı da değildi çok pişmanım telini almadigima gerçi istemistim ben burdan gitmem demisti arkadaslar benim kadar memnun kalmadilar Siladan ben bayildim enerji galiba. Avra da iyi hakkini yiyemem güzel şeyler söyledi dduymak istediklerimi ama olabilme ihtimali imkansız şeyler ama göreceğiz olursa yazarim burdan sabır lazım biraz daha sabır. ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?