doğrudur da öğrenci bütçesi hoş gör:)
doğru canım yaa benimde sigaram yok bişeyim yok o yüzden paraları falcılara veryrm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doğrudur da öğrenci bütçesi hoş gör:)
sen bilirsin canım gitme o zaman. 5 milyona baktır. ben sadece kendi falcımı yazdım dedikleri çıktıgı için kızlara bir yardımım olur diye yazdım ben 30 milyonu veryrm ama helal olsun dyrm sadece helal olsun sevdiğim insanın babası hasta ve bunu sadece ben ve sevgilim blyo . bide ailesi . helin hanım hastalıgın ismine kadar söyledi şok oldum
Dün kaana giderken masal kafenin önünden geçtik. Buyrun buyrun yardımcı olalım die çığırtkanlık yapıyorlardı. Reklam arayışındalar heralde. Buraya sürekli yazanlardan gidip memnun kalan olursa ben de baktırırım. Beren hanım da kadrolu elemanı gibi cafenin herşeyini biliyor.:1ninca:
Bir an gitmeyi düşündüm canım ama senin bu yorumundan sonra vazgeçtim senin hislerine güvenirim ben :)
Yeni aldığım bi duyuma göre cidandaki figen iyiymiş. Şaibeli görüşler olduğu için güvenenemiştim ama şimdi tamam. İyişallah memnun kalırım. Sayemizde falcılar hisse senedine döndü. :uhm:
Ben bahçelievlerde oturduğum için bugün burda ki falcılara gittim. Annem gül ablaya baktırdı yeni bişey yok. Ben de fala düşkün bi arkadaşımın tavsiye ettiği süheylaya gittim çok memnun kaldım. El falına süper bakıyor. 3. caddede köşede eliza diye bi kafe (chadıra yakın). İnsanın elinde taşıdığı çizgilerden bu kadar şey bilmesi ilginç. kahve+tarot+el falı 30tl. Uzun baktı bayağı son yıllarda baktırdığım en stressiz ve uzun faldı 1 saat ayırıyor her müsterisine. Figene de gidicem ama Allah nasip ederse.
Ben de gidicem sanırım Kaan'a. Son kez ona da gidip ara veriim bari. sempatiksalakcinni
konur 2 de ehli beyt cafe , kaan a
giden arkadaşlar yorumlarını yazabilir mi,bir değerlendirme yapalım:)
Salı günü Dilça kafedeki Suzan Hanıma baktırdım bende. Kahve+tarot 10 tl ama kısa sürüyor tabi. Beğendim ben. Bakalım bekliyorum söyledikleri çıkacakmı. gamyoncuiremsu
arayacak dediği küs olduğum arkadaşım aradı şimdi :1shok: