- 31 Ekim 2010
- 180
- 32
- 318
Ya geçmiş sayfaların birinde vardı farklı bir isim. Onu bulmaya çalışayım ben. Fiyatı da uygundu.
Tryamour, galiba rukiye yi diyorsun? fal cafe de ki? o mu?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya geçmiş sayfaların birinde vardı farklı bir isim. Onu bulmaya çalışayım ben. Fiyatı da uygundu.
Yok o evinde bakan kadındı. O değil. Hem o pahalıydı. Değmez.
Arkadaslar ben bugüne kadar gittiğim falcıları yazıyım size fazla falcıya gitmedim ama yine de paylasıyım
en çok memnun kaldıgım falcı sakaryada 4 sene önce filan keops bazaar vardı onun alt katında bir ablaya tarot falı baktırmıstım o herseyi bilmişti babam kalp spazmı geçirmiş ama ben üzülmeyim die benden saklamıslar ona kadar bilmişti aglayarak eve gitmiştim o ablayı kaybettik biz bulursam çok sevinecegim
bu sene agustos ayında dilça cafede sarısın kilolu bir ablaya fal baktırdım (suzan değil)çok memnun kaldım çok güzel bildi herseyi
daha sonra kaana baktırdım kaan kısa ama öz kahve falı bakıyor 5 lira
tryamour tavsiyesi üzerine figen ablaya gittim o da güzel fal baktı
suzan ablaya gittim kısa vadede biliyor şimdiki zamanı biliyor o da 5 lira
bir de çok eski bir zamana gidecegim ama 2004 yılında bayındır sokakta bir cadede fal baktırmıstım çok gzel bakmıstı hala saklarım o kagıdı
kızlar yalnız ben sunu anladım isterseniz sizde arastırın netten ben yaklasık 2 saattir bu konuyu arastırıyorum bir sürü fal yöntemi var
çingene tarotu ,peri tarotu katina destesi ben bunları arastırıyorum bunu bana daha önce birisi de demişti olucak olan işlerim tam son anda bıçak gibi kesiliyor isterseniz sizde arastırın ben bu fal işini artık bırakıyorum mesela birisi yazmıs tarot kartlarım olmadan uyuyamıyorum gibi o yüzden artık fal da baktırmayacagım bakmayacagım da ...size de oldumu böyle seyler bana yazarsanız sevinirim ...
yok böyle şeyler demiyorum tabii ki var, sadece inanmadığınız kendinizi ya alt tarafı kart ya diye teskin ettiğiniz sürece bir şey olmaz. korkmayın yani, inanmayana biişicik olmaz.Daha çok kahve falı bakanlar sıkıntı yaşıyor sanırsam. Ben rastladım çünkü öylelerine. Fenalaşanlar oluyor.
Fal bakanlar çok sıkıntı yaşıyormuş genelde. Ama hiçbir şey yaşamayanı da var. Fal baktırmanın bu gibi şeylere neden olacağını düşünmüyorum ben pek ama belli de olmaz. Dediğim gibi son kez gidebilirim diye düşünüyorum. 2011de fal olmayacak. Dilça'da bahsettiğin kadın Duygu mu acaba kleopatra? O da sarı saçlı, tombul, yeşil gözlü bir kadın. Sesi sigara içmekten kısılmış. Katina da bakıyor.
evet canım kiloluydu ve sigarada kullanıyordu sen duygunun yerini biliyormusun ben duygudan çok memnun kaldım ...duygu'da tuhaf bir sey var ben o kadından korktum yaa
Tamam işte ben geçen haftalarda ona gitmiştim Dilça'da. Katina ve tarot baktı bana.
Kartları tek tek açıyor. Şu kart iş için olsun, şu aşk için olsun vs diyordu.
Yani pat pat kartları açıp konuşmaya başlamıyordu. Aynı kişiden mi bahsediyoruz acaba?
Tamam aynı kişiden bahsediyoruz. Duygu 2. katta bakıyor. Ben de beğenmiştim onu ama bilemiyorum dedikleri çıkacak mı... Bir olay için en fazla 5 ay sonra gerçekleşecek dedi.
aa evet ya kusura bakma farketmemişim kikahve için de çok para ya 50 lira ben de kendisinin ününü burası dışında da duydum o yüzden merak içindeyim en azından bayramdan sonra gideyim diyodum. peki yerine dair hatırladıkların var mı? ben mesala tara kuaförn karşsında sayılabilcek 2 apartmana da baktım giriş katında pınar adına bi büro göremedim rastgele bi zili de calmak istemedim:44: