Ankara'daki Falcılar

Yok bir tane daha vardı. kleopatraya sorayım ben en iyisi. O yazmıştı.

Sevda ya da Sevtap da değil. :1: Ayy neyse yaaa... Eski sayfaları tarayacak durumda da değilim. Kalsın.

Arkadaslar ben bugüne kadar gittiğim falcıları yazıyım size fazla falcıya gitmedim ama yine de paylasıyım

en çok memnun kaldıgım falcı sakaryada 4 sene önce filan keops bazaar vardı onun alt katında bir ablaya tarot falı baktırmıstım o herseyi bilmişti babam kalp spazmı geçirmiş ama ben üzülmeyim die benden saklamıslar ona kadar bilmişti aglayarak eve gitmiştim o ablayı kaybettik biz bulursam çok sevinecegim

bu sene agustos ayında dilça cafede sarısın kilolu bir ablaya fal baktırdım (suzan değil)çok memnun kaldım çok güzel bildi herseyi
daha sonra kaana baktırdım kaan kısa ama öz kahve falı bakıyor 5 lira
tryamour tavsiyesi üzerine figen ablaya gittim o da güzel fal baktı
suzan ablaya gittim kısa vadede biliyor şimdiki zamanı biliyor o da 5 lira
bir de çok eski bir zamana gidecegim ama 2004 yılında bayındır sokakta bir cadede fal baktırmıstım çok gzel bakmıstı hala saklarım o kagıdı

kızlar yalnız ben sunu anladım isterseniz sizde arastırın netten ben yaklasık 2 saattir bu konuyu arastırıyorum bir sürü fal yöntemi var

çingene tarotu ,peri tarotu katina destesi ben bunları arastırıyorum bunu bana daha önce birisi de demişti olucak olan işlerim tam son anda bıçak gibi kesiliyor isterseniz sizde arastırın ben bu fal işini artık bırakıyorum mesela birisi yazmıs tarot kartlarım olmadan uyuyamıyorum gibi o yüzden artık fal da baktırmayacagım bakmayacagım da ...size de oldumu böyle seyler bana yazarsanız sevinirim ...

Fal bakanlar çok sıkıntı yaşıyormuş genelde. Ama hiçbir şey yaşamayanı da var. Fal baktırmanın bu gibi şeylere neden olacağını düşünmüyorum ben pek ama belli de olmaz. Dediğim gibi son kez gidebilirim diye düşünüyorum. 2011de fal olmayacak. Dilça'da bahsettiğin kadın Duygu mu acaba kleopatra? O da sarı saçlı, tombul, yeşil gözlü bir kadın. Sesi sigara içmekten kısılmış. Katina da bakıyor.

ya neyse ya ben de sıkıldım fal fal eylül ile figen in konuştukları çıkarsa ne ala çıkmazsa pek ala napalım diyip bu defteri çok harika ötesi bi falcı (cok aşmış fiyatı olmayan) cıkana dek kapatıyorum.bu fal işine de burda son veriyorum, fal mal birine baktırmam artık sanırım figen'den sonra, dedikleri çıkana dek bekleyeyim :) çıkmazsa da burdan tüm falcılara hakkımı helal ettim artık kendi salaklığım sonucta :97: hepinizi öptüm kızlar, umarım siz de bırakırsınız, paramız cebimizde kalır en azından gider o paraya güzel bi tatlı alır seratonin salgılarız :) zaten 104 sayfa olmuş dedikleri tuttu dediğimiz bir tek falcı yok allahaşkına, saflığımıza doymayalım :8: tekrardan hoşcakalın...

Arkadaslar ben bugüne kadar gittiğim falcıları yazıyım size fazla falcıya gitmedim ama yine de paylasıyım

en çok memnun kaldıgım falcı sakaryada 4 sene önce filan keops bazaar vardı onun alt katında bir ablaya tarot falı baktırmıstım o herseyi bilmişti babam kalp spazmı geçirmiş ama ben üzülmeyim die benden saklamıslar ona kadar bilmişti aglayarak eve gitmiştim o ablayı kaybettik biz bulursam çok sevinecegim

bu sene agustos ayında dilça cafede sarısın kilolu bir ablaya fal baktırdım (suzan değil)çok memnun kaldım çok güzel bildi herseyi
daha sonra kaana baktırdım kaan kısa ama öz kahve falı bakıyor 5 lira
tryamour tavsiyesi üzerine figen ablaya gittim o da güzel fal baktı
suzan ablaya gittim kısa vadede biliyor şimdiki zamanı biliyor o da 5 lira
bir de çok eski bir zamana gidecegim ama 2004 yılında bayındır sokakta bir cadede fal baktırmıstım çok gzel bakmıstı hala saklarım o kagıdı

kızlar yalnız ben sunu anladım isterseniz sizde arastırın netten ben yaklasık 2 saattir bu konuyu arastırıyorum bir sürü fal yöntemi var

çingene tarotu ,peri tarotu katina destesi ben bunları arastırıyorum bunu bana daha önce birisi de demişti olucak olan işlerim tam son anda bıçak gibi kesiliyor isterseniz sizde arastırın ben bu fal işini artık bırakıyorum mesela birisi yazmıs tarot kartlarım olmadan uyuyamıyorum gibi o yüzden artık fal da baktırmayacagım bakmayacagım da ...size de oldumu böyle seyler bana yazarsanız sevinirim ...

yok bana böyle bir şey olmadı, uzağından yakınından geçmedi, insan yapımı matbaada basılmış renkli kart topluluğu yahu, hele peri tarotu falan sonradan çıkma şeyler ben de yarın silmaril tarotu diye bişi yazıp sağa sola, geceleri uyutmuyo off sürekli rahatsız ediyo dersem okuanlar kendilerini koşullayıp psikolojik şeyle yaşarlar. inanmayın efendim böyle şeylere, kac senedir fal bakarım böyle bir şeye rastlamadım kendimde. inanmayın, inandırmayın. selamlar...

Daha çok kahve falı bakanlar sıkıntı yaşıyor sanırsam. Ben rastladım çünkü öylelerine. Fenalaşanlar oluyor.

Daha çok kahve falı bakanlar sıkıntı yaşıyor sanırsam. Ben rastladım çünkü öylelerine. Fenalaşanlar oluyor.
yok böyle şeyler demiyorum tabii ki var, sadece inanmadığınız kendinizi ya alt tarafı kart ya diye teskin ettiğiniz sürece bir şey olmaz. korkmayın yani, inanmayana biişicik olmaz.

Tamam el birliği ile bırakıyoruz o zaman fal işini. 2011e kadar harika bir falcı karşıma çıkmadığı sürece ben de bırakıyorum. :36:

Fal bakanlar çok sıkıntı yaşıyormuş genelde. Ama hiçbir şey yaşamayanı da var. Fal baktırmanın bu gibi şeylere neden olacağını düşünmüyorum ben pek ama belli de olmaz. Dediğim gibi son kez gidebilirim diye düşünüyorum. 2011de fal olmayacak. Dilça'da bahsettiğin kadın Duygu mu acaba kleopatra? O da sarı saçlı, tombul, yeşil gözlü bir kadın. Sesi sigara içmekten kısılmış. Katina da bakıyor.

evet canım kiloluydu ve sigarada kullanıyordu sen duygunun yerini biliyormusun ben duygudan çok memnun kaldım ...duygu'da tuhaf bir sey var ben o kadından korktum yaa

evet canım kiloluydu ve sigarada kullanıyordu sen duygunun yerini biliyormusun ben duygudan çok memnun kaldım ...duygu'da tuhaf bir sey var ben o kadından korktum yaa

Tamam işte ben geçen haftalarda ona gitmiştim Dilça'da. Katina ve tarot baktı bana.
Kartları tek tek açıyor. Şu kart iş için olsun, şu aşk için olsun vs diyordu.
Yani pat pat kartları açıp konuşmaya başlamıyordu. Aynı kişiden mi bahsediyoruz acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam işte ben geçen haftalarda ona gitmiştim Dilça'da. Katina ve tarot baktı bana.
Kartları tek tek açıyor. Şu kart iş için olsun, şu aşk için olsun vs diyordu.
Yani pat pat kartları açıp konuşmaya başlamıyordu. Aynı kişiden mi bahsediyoruz acaba?

canım ben ilk önce gittiğimde rastgele girdim bilerek gitmedim dedim ki kahve falı baktırıyım uzun zamandır baktırmamıstım o da bana kahve falı baktı güzel de baktı sana tarot bakıyım mı istermisin dedi ben de tarot ve kahveye 20 lira veririm daha fazlasınını veremem dedim anlastık kartları tek tek seçti ve gerçekten aile yasantımı,nişanlımı meslegini nerde oldugunu onun ailesini ...vb bildi aynı kişiden bahsediyorsak kızlar şimdi düşününce ben şöyle bir sonuca vardım dilça 2 katlı biliyorsunuz hem içeriden hem de dısarıdan girilebiliyor suzan ilk katta duyguda 2.katta bakıyor bence ...ben yeni katta mor koltuklu yerde baktırdım

Son düzenleme:
Tamam aynı kişiden bahsediyoruz. Duygu 2. katta bakıyor. Ben de beğenmiştim onu ama bilemiyorum dedikleri çıkacak mı... Bir olay için en fazla 5 ay sonra gerçekleşecek dedi.

Tamam aynı kişiden bahsediyoruz. Duygu 2. katta bakıyor. Ben de beğenmiştim onu ama bilemiyorum dedikleri çıkacak mı... Bir olay için en fazla 5 ay sonra gerçekleşecek dedi.

hatırlıomusun sana ben yazmıstım ama ismini bilmiorum die tipini tarif etmiştim sadece bana da mart gibi bir tarih verdi bekleyip görelim eger memnun kaldıysan hç baska falcıya gitme ...

aa evet ya kusura bakma farketmemişim ki :59: kahve için de çok para ya 50 lira ben de kendisinin ününü burası dışında da duydum o yüzden merak içindeyim en azından bayramdan sonra gideyim diyodum. peki yerine dair hatırladıkların var mı? ben mesala tara kuaförn karşsında sayılabilcek 2 apartmana da baktım giriş katında pınar adına bi büro göremedim rastgele bi zili de calmak istemedim:44:

bayramdan sonra gitmeye karar verirsen bende gelebilirim :)

Back
X