Ankara'daki Falcılar

Fal konusunda tecrübeliyim, belirtmek istedim. :( Önemli olan isim bilmek değil ki... Sadece isim bilip, şimdiki olayları anlatan ve geleceğe dair söyledikleri hiç çıkmayan bir sürü falcı var. Yani boşa ümit etmemek lazım. Çok kaptırma kendini. :s. Ama pozitif düşünmeye devam et tabi, o ayrı mesele. Onun için falcıya gitmeye gerek yok. Sadece kendin inan ve iste. Olursa olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
ben de çok baktırdım, özellikle son 2 3 haftadır abarttım olayı. evim cafedeki sarışın bayan ( adı serap mıydı ya da öle bişeydi), rukiye, eylül, kaan, figen, aslı yıldız, hepsi de aynı şeyi söyledi. dedikleri bir şey çıktı, asıl fal baktırdıgım konunun gerçekleşmesini bekliorum bakalım.
ama gerçekten de kaderin önüne geçemiyosun, o bir gerçek. bir şey olacagı varsa olur, falcılar sadece iç rahatlatmak için bir aracı. ama şu da var, gerçekten bilenler de oluyor. hatta ne kadar doğru bilemicem ama, arkadaşım rukiyeye olacak bir şeyi söylediginde arkadaşım inanmamış, rukiye de oldugunda tekrar geleceksin bana demiş, benim daimi müşterilerim var devamlı gelirler fal baktırırlar, benim yorumlarıma göre hareket ederler demiş. yani bu artık ekstrem bi durum tabi, bi falcının kuklası olmak çok akılsızca, ama bi amaç için baktırıoruz, olacak diyolar, keşke olsa bari ama :)

Evet canım haklısın.

Ne bileyim işte 1,5 yıldır gittiğim her falcı aynı şeyi söyleyince ama en ufak bir gelişme yaşamayınca insanın inanası gelmiyor işte.
gulmek.gif
gulmek.gif

İnşallah sana söylenen olur.

ya olup olmaması anlık bişe, hiiiiççç belli olmaz ne zaman ne olacağı :) olacağı varsa olur, orası ayrı bi konu. ama hepsinin sözleşmiş gibi aynı şeyi demesi ve aynı zaman aralıklarını vermeleri çok garip, ya hepsi telepatik, aklımızdan geçeni okuyup söylüolar, ya da ileriyi görüyolar bilemicem.

ya olup olmaması anlık bişe, hiiiiççç belli olmaz ne zaman ne olacağı :) olacağı varsa olur, orası ayrı bi konu. ama hepsinin sözleşmiş gibi aynı şeyi demesi ve aynı zaman aralıklarını vermeleri çok garip, ya hepsi telepatik, aklımızdan geçeni okuyup söylüolar, ya da ileriyi görüyolar bilemicem.

Bilmiyorum nasıl oluyor bu durum. Ama büyük ihtimalle ve malesef aklımızı okuyorlar bence. Zihnimiz, bilinçaltımız hep aynı şeyle dolu olduğundan tarotta da hep aynı kartları çekiyoruz, kahve falında da hep aynı şekiller çıkıyor vs. Bence bomboş kafayla gitsek, ya da çok istediğimiz şeyi istemiyormuşuz gibi düşünsek farklı şeyler diyeceklerdir.

Şöyle de bir örnek vermek istiyorum. Bana aşık olan biri var mesela. Çok seviyor beni ama fallarımın bir tanesinde bile bahsedilmedi bundan. Ben o çocukla görüşmeler de yaptım vs. Ama çıkmadı hiç. Neden? Çünkü ben o kişiyi hiç düşünmüyorum. Bu yüzden yansımıyor fal olayına. Önemli bir mesele oysa ki. Yani tamamen yanıltmaca olduğunu düşünüyorum bu şeylerin artık. :(((

Son düzenleyen: Moderatör:
Ametist taşının faydası olduğunu düşünmüyorum. Bilekliğim vardı, çıkardım kolumdan.
Bence dua okumak kafidir. Başka bir şeye gerek yok.

aklımızı okuolar bence de, ama hepsi mi yaaaa:/ yani telepatik olmak, pisişik güçlere sahip olmak bu kadar yaygın mı yani, hele hele kahve fincanını açmadan baktı ya falıma o rukiye, çok şaşırdım ya... o an aklımdan bir tek eski sevgilim geçiodu, ama rukiye ailemi saydı döktü, eğitim iş bilgilerimi söyledi, ay bilemicem vala.

Eğer benim gibi sana denilenlerin üstünden 1,5 yıl geçtiği halde hiçbir şey olmamış olsaydı böyle düşünmezdin.
gulmek.gif
Şu anda ben ne desem boş zaten. Herkes kendi istediğine inanır. Hele ki senin durumun çok yeni. Umutlu olmakta çok haklısın.
gulmek.gif
Umarım benim gibi sadece duyduğunla kalmazsın. :S Neyse artık... Dedikleri zamana kadar bekle bakalım.

ne zaman ki beklemeyi bırakırsın, unutursun, o zaman döner der bi arkadaşım... başına gelen hep o, eet bu durum olmasaydı iiydi, ama hayat bi şekilde devam ediyor, bizim de devam etmemiz lazım. ama akla geliyor, o telefon çalmıyor, nerde ne yapıyor meraktan çatlıosun ve arayamıosun, umarım bu dönem çabuk biter :)
paramız da inş boşa gitmez ya, kahve tarot çok baktırdım su falını ilk defa denedim, o da aynı şeyi dedi :) ama pınarı merak etmiyor değilim, bayramdan sonra deneyebilirim, uslanmıyorum bi türlü yaaa :(

ya ben önerin üzerine rukiyeyi aradım 2 gün yer yok dediler :( bende pınarı çok merak ediyorum bulabilirsem bayramdan sonra bende düşünüyorum ama yerine baktım bulamadım onuda :(

rukiye öleymiş gerçekten de, 11de aramaya başlıomuşsun randevu için, hemen doluomuş :D ztn 4te mi ne geliomuş cafeye. sen en iisi bnm gibi yap, git erkenden, rica et:) ben randevusuz gittim rica ettim ve baktı. para kazanıo sonuçta, reddeceğini sanmıorum. ki ztn 10 dk bile sürmüo malesef :(

aslında emrivaki yaparım die gittim ama dediğin gibi 4te geliomş :D ertesi gün aradık doldu dediler :( olmazsa bayram dönüşü dediğin gibi yaparım kaç gibi gitmiştiniz?

vala 2 gibi flndı, ama bugün erken geldi isterseniz sorun dedi garson, rica ettik biz de. tamamen şans eseri yani. ya da arayıp ertesi gün için randevu almak da olabilir aslında,

ertesi güne randevu vermiyo işte sadece o günlük yazıolarmış ama çok mantıksız..evet olabilir pınarı bende çok merak ettim :)

Ben bugün sevtap niyetiyle gittim ama sevtap hn. bayram bitene kadar yokmuş, onun yerine sibel diye bir bayana baktırdım, hep görüyordum ama hiç baktırmamıştım, valla tahminleri çok isabetliydi, mevcut durumu bildi bakalım ilerisi için dedikleri çıkacak mı...ama gerçekten de benim son dönemde gittiğim bütün falcılar aynı şeyleri söylüyorlar, ilginç bişey...

Ben bugün sevtap niyetiyle gittim ama sevtap hn. bayram bitene kadar yokmuş, onun yerine sibel diye bir bayana baktırdım, hep görüyordum ama hiç baktırmamıştım, valla tahminleri çok isabetliydi, mevcut durumu bildi bakalım ilerisi için dedikleri çıkacak mı...ama gerçekten de benim son dönemde gittiğim bütün falcılar aynı şeyleri söylüyorlar, ilginç bişey...

ya bende de aynı durum var:( böle de olunca ister istemez beklentiye giriosun dimi yaaa. ve biri de diil, hepsi aynı şeyi sölüo :( dedikleri bişe çıktı, daha bi heyecanla bekliorum, ama yapmamalıyım biliorum, çnkü hayal kırıklığına uğrıcam yaa :(:(

aynen benmde son gttiğim bütün falcılar açar açmaz gönül ayrılığı yaşamışsın ama gelio diolar :) ama bende gayet gelmicek gibi hissediorm o hislede kapatıyorum :) sevtap hanm nerde?

Back
X