Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar ben de yarın akşama randevu aldım sonunda inşallah hastalanmaz ya :) bi de acaip korkuyorum kötü şeyler söyleyecek diye ufffff![]()
ya bende gitmek istiyorum pnara
Silmarilla senin yorumlarını merak ediyorum özellikle. Bakalım ne düşüneceksin.![]()
Ben daha yeni gittim Eylül'e. Ve Mart'a kadar yasak koydum kendime. Önce bir dedikleri çıksın da sonra yine giderim belki. Herkes aynı şeyi söyleyip de olmayınca deli oluyorum. Sık baktırmak kötü oldu benim için. Bu yüzden fal yok bana uzun bir süre.![]()
Tamam o zaman yarın pınar ı bi aksilik çıkmazsa deneyip görücem :) ya umarım kötü şeyler demez bu derece iyi isekorktum işte
![]()
Kötü şeyler söylemesin diye uyar o halde. Çok rahatsız edici olur yoksa. Kafana takarsın. :26:
Birtakım falcılardan çok kötü şeyler duyduğu halde hiç kötü şeyler yaşamayan insanlar biliyorum bu arada. Kesinkes inanmamak gerek. Çok büyütme bence, kafanı boşalt, rahatlayıp git.![]()
Bak işte iyi diye ne falcılardan bahsedildi ama çoğu fos. Daha ilk gidişten iyi mi değil mi karar verilemez.
Şimdiyi, geçmişi bilmede iyidir ya da çok özel durumları bilir tamam da olacak olanları kestiremedikten sonra
anlamsız. Ünlü ve pahalı dediğin falcıya da neler neler duyup da gitmişsindir kim bilir... Bu sebeple, bir sürü
falcı gezmiş biri olarak bu yorumlar beni hiç etkilemiyor, sen de bu işleri biliyorsun, seni de etkilemesin.
ama umarım güzel şeyler söyler ve hepsi olur.![]()