Ankara'daki Falcılar

arkadaşlar ben yeni üyeyim sitenin nasıl kullanıldığınıda pek bilmiyrm özel mesaj atamadım.pınarın tlf banada gönderebilirmisiniz...

Son düzenleme:
teşekkürler ykm arkasında denilmiş.nasıl bulabilirim acaba, bana pınarın telefonunu verirseniz kızlar şansımı bende denemek isterim,kahve ve tarot kaça bakıyordu.daha önceden okudummu hatırlamıyorum,onuda söylerseniz sevinirim kızlar:68:

Kızlar bugün cidsan cafeye gittik annemle. Ve benim geçirdiğim rahatsızlığa kadar bildi. Şuan hayatımda olan şeyleride tabi. Açıkcası ben korktum. Uzak tarihe verdikelrinide bekliyorum. inş iyi olur sonuç. Fala bakan kişi Figen die bi kadındı kapalı güzel bi kadın

gittik, rahatladık, sıkıcı bir bekleyiş içindeyiz :)
bana 3lü vakit dedi ama ay görmüorum gün ya da hafta dedi, bakalım test ediciiz :)
bu arada 2li vakitte yapacagım bir şeyi bildi bile şimdiden ...

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Son düzenleyen: Moderatör:
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Son düzenleyen: Moderatör:
şöyle diyim, 2li vakitte yola gideceksin dedi. perşembe gecesi yola çıkıyorum. ankaradan gidiosun ama gelenler de var dedi, ailem gelio.
arabayla ilgili bir konu var dedi araba gelio, onun dışında ailevi şeyler, kişilerdeki rahatsızlıklar, şu, bu, ailedeki birinin özel hayatı...
vala beklemedeyim, bekleyiş içinde olmak da sıkıcı aslnda... 3lü vaktin bir an önce geçmesini umuyorum, o olmadan odaklanamam vala hiçbişeye:)
ama kızlar, samimiyetle söylüorum, reklam yapmıorum, bürosuna kim geldiyse, dedikleri dedigi zamanda çıkar, not alın, tek tek oldugunu göreceksiniz dediler.
bakalım, olsun da görelim, rahaaat rahaat yazalım siteye, gitmek isteyenlere gönül rahatlığıyla tavsiye edelim, hatta aldıgı para da helal-i hoş olsun :)

Ayyy ben karıştırdım yau. Offff... ipek bal seni silmarilla sanarak cevap yazdım. Pardon.

Silmarilla nerelerdesin? :52::52::52::52::52:

gittik, rahatladık, sıkıcı bir bekleyiş içindeyiz :)
bana 3lü vakit dedi ama ay görmüorum gün ya da hafta dedi, bakalım test ediciiz :)
bu arada 2li vakitte yapacagım bir şeyi bildi bile şimdiden ...

ipek bal çok sevındım senın adına :66: hadı ınsallah dedıklerı cıkar..bende yarın arayacağım randevu almayı deneyeceğim hadı bakalım :32:

ayy bi dene bakalımmm, inş senin için de iyi geçer, duymak istediklerini görür de söyler...
ya çok farklıydı, telefonuna önce msj gelicek, sonra sesli arama sonra yüzyüze görüşme derken nasıl bi konsantrasyondur vala, resmen benle diil hemen yanımda başkasıyla konuşuo gibi, kaş fln kaldırmalar, mimikler çok etkileyiciydi...
bugüne kadar gittigim en farklı profildeki falcıydı.
ipek bal çok sevındım senın adına :66: hadı ınsallah dedıklerı cıkar..bende yarın arayacağım randevu almayı deneyeceğim hadı bakalım :32:

ayy bi dene bakalımmm, inş senin için de iyi geçer, duymak istediklerini görür de söyler...
ya çok farklıydı, telefonuna önce msj gelicek, sonra sesli arama sonra yüzyüze görüşme derken nasıl bi konsantrasyondur vala, resmen benle diil hemen yanımda başkasıyla konuşuo gibi, kaş fln kaldırmalar, mimikler çok etkileyiciydi...
bugüne kadar gittigim en farklı profildeki falcıydı.

ayyyyy ipek bak kaşlar mımıkler dedin daha da bı heyecanlandım :1: mutlaka gidicem bende suya 80 e mı bakıyor ?

destina rica etsem banada pınarın numarasını özel mesajdan atar mısın? deneyip yorumumu paylaşmak istiyorum^^

Back
X