Ankara'daki Falcılar

kızlar ben gittim gerçekten çok güzel çok genç bir bayan ve çok iyi bencede gidin çok şaşırttı beni bakalım tarihler verdi tam tarih sayılmaz birtek evlilik için 2,5 yıl sonra dedi ama onun dışında 1 li bir zaman 2 li bir zaman dedi bakalım artık teşekkür ederim bu arada adresini telini veren ve tavsiye eden arkadaşlara

çok sevindim begendigine cnm :) demek ki bi bana dememiş öle 1 li zaman 2li zaman die, öle dediginde hayal kırıklıgına uğramadım diil aslnda:d ben sanıodum ki işte aralığın 15inde şu olacak dicek, öle demio işte 3lü zamanın geçmesini bekliorum ben de :) peki bürosuna gelen eski müştderilerine yorumlarını sordun mu? onlar bekleyin görün dediler hep, not alın yazısını okuyamazsınız siz not alın ve tek tek göreceksiniz dediler, tavsiyelerine de uyun dediler. bakalım, inş çıkar :)
kızlar ben gittim gerçekten çok güzel çok genç bir bayan ve çok iyi bencede gidin çok şaşırttı beni bakalım tarihler verdi tam tarih sayılmaz birtek evlilik için 2,5 yıl sonra dedi ama onun dışında 1 li bir zaman 2 li bir zaman dedi bakalım artık teşekkür ederim bu arada adresini telini veren ve tavsiye eden arkadaşlara

doğrusu bakar ya da bakmaz demek bize düşmez ama şöyle yapabilrisn sanırım, sen onun yerine sınavını sorabilirsin

evet soramıyosun ben arkadaşımı sordum,sana zararı olursa görürüm yoksa senin kaderine girmez karşı tarafın gözlerini görmem lazım dedi..

kızlar ben geldim fal da baktırdım pınar'a :) yazacağım birazdan yorumlarımı dün giremedim nete yazamadım.:54:

.......................................................................

Son düzenleme:
Back
X