Ankara'daki Falcılar

peki sadece kahvemi. yoksa kahve - tarot şeklinde mi

canm gül bişeye benzemıyor ben de yıllarca falcı gezdım gecen sene baktırdım güle el falı tarot ve kahve bır arada bakıyor.atmasyon baska bişiy değil.
beren in boyna ovduğü helıne gelınce,yukardakı eskı sayfalardan gırıp okuyabılrsın bır tek oven beğenen beren var.yanı reklam olduğu cok bellı bunun.daha oncekı sayfaları okursan bunu farkeden tek uye bendeğilim.:46:gidenlerın hepsi çok kötu bahsedıyorlar.ben de bızzat sel kafedeyken gecen yıl gidip su falı baktırdım.tam bir fiyasko o kadın.senı bır saat sonra arıycak gor bak burdan cıkıcaksın bır saat sonra sana donucek dedi .hahahah ne fıyaskoydu ya =) sakın gitme canm para tuzağı.
gidiceksen ortakoy kafede yıldız var ve ankara kafe de aylul cok guzel bakıyor.bir de pınarı cok ovduler ama ben de ulaşamadım bir turlu.ama gidenler cok memnun.ben randevu alabılrsem pınarı denemeyı dusunuyorum.

kafam karıştı şimdi :1: eylüle perşembe günü gittim ama baktıramadım.çok fazlada ilgilenmediler.ama ben eylülü tekrar bir deneyeyim o zaman bu kadar beğenen varsa.
pınarıda denemek isterim ama sürekli ertiliyormuş randevularını bu biraz sinir bozucu :50:

canm gül bişeye benzemıyor ben de yıllarca falcı gezdım gecen sene baktırdım güle el falı tarot ve kahve bır arada bakıyor.atmasyon baska bişiy değil.
beren in boyna ovduğü helıne gelınce,yukardakı eskı sayfalardan gırıp okuyabılrsın bır tek oven beğenen beren var.yanı reklam olduğu cok bellı bunun.daha oncekı sayfaları okursan bunu farkeden tek uye bendeğilim.:46:gidenlerın hepsi çok kötu bahsedıyorlar.ben de bızzat sel kafedeyken gecen yıl gidip su falı baktırdım.tam bir fiyasko o kadın.senı bır saat sonra arıycak gor bak burdan cıkıcaksın bır saat sonra sana donucek dedi .hahahah ne fıyaskoydu ya =) sakın gitme canm para tuzağı.
gidiceksen ortakoy kafede yıldız var ve ankara kafe de eylul cok guzel bakıyor.bir de pınarı cok ovduler ama ben de ulaşamadım bir turlu.ama gidenler cok memnun.ben randevu alabılrsem pınarı denemeyı dusunuyorum.

Her kelimesine katılıyorum. :128: :126:

Son düzenleme:
Yıldızdan sen memnun değildin diye hatırlıyorum yanlış mı hatırladım?

canım sen denilenlere bakma ben bizzat 1. sayfadan okudum benden baska bir kaç arkdşda helini yazmış ve beğendiğini sölemiş sen kimseyi dinleme gönlünü dinle kalbin nereyi istiyosa oraya git:)

gidiceksen ortakoy kafede yıldız var ve ankara kafe de aylul cok guzel bakıyor.bir de pınarı cok ovduler ama ben de ulaşamadım bir turlu.ama gidenler cok memnun.ben randevu alabılrsem pınarı denemeyı dusunuyorum.

canım sen heline gittysen tipini tarif etsene bi:1:
edemezsin çünkü gitmedin (: gittim diyip insanları karalama lütfen çok ayıp bak bunu sana annen öğretmedimi benim annem öğretti bana :6:

Bende ilk sayfalardan itibaren yazılanları okudum ama beren senden baska kimse helini övmedi dikkat ettiysen biz hiçbir falcıyı övmüyoruz ya da aaa süper gidebilirsin demiyoruz?helin konur 2 sokak da bir cafede calısıyordu oraya git sana anlatsınlar neden işten cıkarıldıgını ...

canım sen heline gittysen tipini tarif etsene bi:1:
edemezsin çünkü gitmedin (: gittim diyip insanları karalama lütfen çok ayıp bak bunu sana annen öğretmedimi benim annem öğretti bana :6:

Bende ilk sayfalardan itibaren yazılanları okudum ama beren senden baska kimse helini övmedi dikkat ettiysen biz hiçbir falcıyı övmüyoruz ya da aaa süper gidebilirsin demiyoruz?helin konur 2 sokak da bir cafede calısıyordu oraya git sana anlatsınlar neden işten cıkarıldıgını ...

gittim canım ben senden önce gittim merak etme . ama ben insanları tek taraflı yargılamam hem o cafeye gittim hemde heline sordum helin çalışma saatlari yüzünden ayrılmış ama eski cafesi ben çıkardım dio . sen cafenin sölediklerine inan bende haklı olana inanınıyım. bende hiç bir falcıyı övmedim sadece burdaki arkdşlarımız kime gidiyim kızlar yazınca bende tavsiye ettim o kdr:)

kızlar artık genel olarak yazıyorum biz burda fal için kimseyi yönlendirmiyoruz sadece memnun kaldıgımız falcıları yazıyoruz lütfen falcı ismi belirtmeyelim artık geçmişte herkes gittigi falcıdan memnun kaldıgını neleri belirttigini tarih verip vermedigini yazdı belirtmeyelim derken yeni gelen arkadaslar özellikle sizden rica ediyorum hanginiz içinize siniyorsa ona gidin topicimiz güzel bir topic güzel paylasımlar oluyor o yüzden ne biz uyarı alalım ne de siz ...

kızlar artık genel olarak yazıyorum biz burda fal için kimseyi yönlendirmiyoruz sadece memnun kaldıgımız falcıları yazıyoruz lütfen falcı ismi belirtmeyelim artık geçmişte herkes gittigi falcıdan memnun kaldıgını neleri belirttigini tarih verip vermedigini yazdı belirtmeyelim derken yeni gelen arkadaslar özellikle sizden rica ediyorum hanginiz içinize siniyorsa ona gidin topicimiz güzel bir topic güzel paylasımlar oluyor o yüzden ne biz uyarı alalım ne de siz ...

güzel bir dille yazdıgın için çok teşekkür ederm cnm:nazar:

aslında allah dan baska kimse geleceği bilemez ama psikolojim bozuk oldugunda gdyrm napiyim sanki terapi gibi gelio bana:43:

Son düzenleme:
Genel olarak falcı listemizi de yapalım;
Figen Cidan Cafe
Suzan Dilça Cafe
Nuran Dilça Cafe
Eylül Ankara Cafe
Yıldız Ortaköy Cafe
Gül Dejavu Cafe
Helin Meyce Cafe
Arif Şilan Cafe
Kaan Ehli Keyf
Esin Cidan Cafe
Fikriye-Mihriye Terapi Cafe
Jale Gırgır Cafe
Bahar Gülçe Cafe
Mehtap Asmalı Konak
Aslı Yıldız Tunalı Hilmi Pasaj İçi
Sevda Evim Cafe
Rukiye Fl Cafe
Pınar Ofisinde bakıyor Berrin hanımın da su andaki yerini bilmiyoruz
...

rica ederim canımm ne demek insan umutsuz anlarında fala sarılıyor ...

Ama keşke sarılmasalar... Gerçekten boş iş. Figen'in ilk 2 falından sonra dediklerinin bir tanesi bile çıkmadı. Ve ısrarla olacak diyor. Artık ona gitmem. Eylül'ün de ilk falı çıktı 2. için beklemedeyim ama dediği bir olay finallerimin olacağı zamana denk geliyor yani gerçekleşmesi imkansız. :19: Yıldız için Şubat başına kadar vakit var. Artık hiç inanmıyorum ve beklemiyorum. Falcılara para yedirmek yerine aklımızı başka işlerle meşgul etmemiz çok daha faydalı olur zor zamanlarımızda.

Son düzenleme:
Back
X