Ankara'daki Falcılar

paragraf 5 kere parfüm götürmüş.dedim ya ona hediye almaya yetişemezsiniz.ister de ister.kendi çalıştığı kafede kendisine meyva suyu bile ısmarlatır.bunlar basit şeyler ama nasıl bir kişilik anlayın işte.:52:

benihatirla paylaşımın çok güzel olmuş. Artık Berrin'i de silmiş oldum kafamdan böylece ve kimse kalmadı. :74: Hiçbirinden hayır gelmez bunların. Figen en iyisi sayılır yine de. Ama ilk iki falımdan sonra o da bilemedi olacakları. Fal saçmalığından kurtulmuş oldum böylece.

Son düzenleme:
benihatirla paylaşımın çok güzel olmuş. Artık Berrin'i de silmiş oldum kafamdan böylece ve kimse kalmadı. :74: Hiçbirinden hayır gelmez bunların. Figen en iyisi sayılır yine de. Ama ilk iki falımdan sonra o da bilemedi olacakları. Fal saçmalığından kurtulmuş oldum böylece.

bi sey sorabilirmiyim?gerçekten çok merak ediyorum sen faldan uzak durmak istiyorsan bu topicten de uzak dur aklını herkes karıstıyorsa...kimse zaten keyiften fal baktırmıyor ki herkesin bir derdi oluyor o yüzden fal baktırıyor...bir çıkar yol göstersinler die ...gelecegi tabiki kimse bilemez ama sürekli fal baktırmamak sartıyla cok da güzel fal bakan kimseler var...

Sana sormayacağım hangi topiğe gelip gelmemem gerektiğini! Konuyu saptırmayalım. Falcılar harika yazınca iyi, dedikleri çıkmıyor ve kötü diye belirtince hoşuna gitmiyor di mi... :27::27: Eee tabi herkes inanmak istiyor söyledikleri pembe tablolara. Sen inan ve beklemeye devam et. Ben kendi görüşlerimi yazıyorum. Faldan uzak durmak istiyorsam diye bir şey de yok. Ben kendiliğimden uzaklaştım zaten fallardan. Hala Eylül ve Yıldız için zaman var. Onlarla alakalı yazan olur diye takip ediyorum ve gerçekçi düşünebilen insanların yazılarını da her zaman onaylıyorum. Bu kadarr... :27::27:

aramızda tartışmanın bize faydası olmaz.herkes yaşadığı deneyimi paylaşsın yeter.benim bir atama olayım vardı.bu saydığım çoğu falcıya gittim.hepsi pembe tablo çizdi.sadece figen gideceğim ilin ilk iki harfini verdi.hiç aklıma gelmeyen yer aynen figenin dediği gibi çıktı.bayramda dargın olduğun biri sana yakınlaşcak dedi kurban bayramında dediği kişi evime geldi.büyük borcum vardı ödeyeceksin dedi vearacının adından harf söyledi aynen dediği gibi oldu .buna benzer hiç ummadığım şeyler oldu.ama bir konuda dediği şeyi hala bekliyorum.her gidişimde 1 ay sonra olcak diye söylüyor.

Aynen öyle dünden beri dikkat ettiysen tartısmaları engellemeye calısıorum iyidir,kötüdür her falcının kendine göre bir tarzı var hem falcıları kötülemeyelim die ugrasıorum liste bile yaptım forumda adı geçen her falcıyı sonucta fal paylasım sayfası bana da şimdiye kadar kimse pembe tablo cizmedi ...

evet farkındayım.benim buraya yazış amacım,benim yaşadığım deneyimleri paylaşarak insanların boşuna maddi manevi kayıplar yaşamaması için.kim neye inanmak isterse ona inanır.inanmıyan gider deneyimini yaşar.:49:

hayırlı olsun ataman gerceklesmis cok zor bu zaman da ..beni hatırla bir sey sorucam Şilan Cafede Arif bey varmıs burda bir arkadas da yazmıstı sanırım sen de yazmıstın memnun kaldın mı?kuzenim rastgele girmiş baktırmıs cok memnun kalmıs..

terbiyesizlik yapmana gerek yok tryamor dier kavga ettigin topiclerle karıstırma burayı da :1:sana cvp verme geregi bile duymuyorum :1:

Ben hiç kimseyle kavga etmedim bu sitede. :27::27: O nerden çıktı yau ?? :27::27: Haddini bil sen önce!! Sitenin tartışmalarını yönetmek sana düşmezz!!! Herkesin kendi aklı var. Ahkam kesmenin lüzumu yok.
Bu yazdığın mesajla cevap vermiş oldun zaten. :52::52:
Neysee... Uzamasın artık. :36::36::36::36:

kleopatra ben hiç tanımam arif beyi.karıştırdın sanırım.şimdi de ben bişey sorcam.arifin ileriye yönelik tahminleri gerçekleşti mi acaba?

Son düzenleme:
kleopatra ben hiç tanımam arif beyi.karıştırdın sanırım.şimdi de ben bişey sorcam.arifin ileriye yönelik tahminleri gerçekleşti mi acaba?

Canımm topicte 2 kişi filan Arif beyden bahsetti onlara sormak lazım ...benim kuzenim de cok iyi fal bakıyor ve kimse kolay kolay fal bakamaz Arif bey bakmıs şu andaki tahmini bazı sıkıntıları vardı onları bilmiş onlarla ilgili de tarih vermiş eger cıkarsa yazarım tabiki...bi de bi sey sorucam sen pınara gitmissin o kadar para verip de aaa oldu dedigin bir olay oldu mu?

arkadaşlar Arif Beye ben gitmiştim. Memnun kaldım açıkçası. Geleceğe yönelik söyledikleri de zamanla gerçekleşirse buraya yazacağım inşallah.

diğerlerinden hiç farkı yok.o kadar paraya değmez onca eziyet te cabası.o kendini ağırdan satınca herkes bir kerameti olduğunu düşünüyor.ayrıca arifin dedikleri çıkarsa yazarsan sevinirim

Arif Şilanda. 7-8 aydır orda çalışıyormuş. 20 tl ye kahve, tarot ve iskambil karışık bakıyor. Öyle hemen geçiştirmiyor. UZun uzun bakıyor. Sormak istediklerini soruyorsun kart çektirip anlatıyor.

Arif Şilanda. 7-8 aydır orda çalışıyormuş. 20 tl ye kahve, tarot ve iskambil karışık bakıyor. Öyle hemen geçiştirmiyor. UZun uzun bakıyor. Sormak istediklerini soruyorsun kart çektirip anlatıyor.

incir iş hayatınla ilgili bir seyler dedi mi?çünkü benim duymak istediklerim işle ilgili....

evet iş hayatımdaki her şeyi söyledi. İşimi sevmediğimi vs. Annemin dizindeki rahatsızlığı, ev almak istediğimi -son 1 aydır bu konuya çok yoğunum ve en ilginci de 1 oda 1 salon almak istediğimi bile- söyledi. Hayatımdaki insanın isminin harflerini vs. bildi.

simdiye kadar gittigim falcılar bana hiç işimle ilgili bir sey demediler figen abla sadece bana dediki sen de fal bakıyorsun faldan uzak dur olacak işlerinde son dakikada gerçekleşmez dedi bu dikkatimi çekmişti...

Back
X