Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam arkadaslar.ben falcıları allahım çok severim muhabbetleri güzel olur yahu.bekarken çok giderdim dedgi çıksın veya çıkmasın iki konuşur sohbet eder gelirdim fal bahanesi ile tabi bekarken.4 yıldır hiç gitmedim falcıya.lisede iken heveslenmiştim tarot falan almıştım gecen yıl bir deste daha aldım yeni.nuran diye bir bayan vardı çok şeker bir hanım bana el vermişti sözde sende bakabilirsin el verdim diye falan.bakıyordum da yani kartları açıp anlamlarına göre yorumluyordum.tarot gercekten çıkan bir fal.nuran hanım sarışın kiloluca bir bayandı en son yani 3 yıl önce falan su cafede idi.kendisi batıkentte oturuyordu.birde çiçegim derdi hep eşine:) aranızda tanıyan var mı?nerde calışıyor acaba şimdi.
Eger aynı bayandan bahsediyorsak ben öyle sarısın çok kilolu bir bayanı Dilça Cafe'de gördm kendisini falcı olarak tabir etmiyor ben medyumum diyor hatta kartı da var kartın üzerinde kendi resmi ve medyum nuran yazıyor burdan bir arkadas da gitmişti 300 lira verdim falan yazmıstı ben hiç baktırmadım ama dilça'ya bir bak istersen...
Bir de sana bir sorum olucak?Tarot kartlarının kullanımına inanıyormusun?Ona senden baska kimse dokunamaz senden baska kimse tarot bakamaz tarot alıskanlık yapar bırakmak istersen de denize atman gerekirmiş böyle bir durum varmı?
sagol canım benim.evet inanıyorum aslında.bekarken arkadaslarıma çok bakıyordum.hepte çıkıyordu.bir gün ne oldu biliyormusun bir arkadasa baktım.baban yok falan dedim.ailenle sorunların var falan demiştim.cocuk içine kapanık biriydi hiç birşey demedi ertesi gün aradı beni.seninle konuşmam gerek dedi.ben küçükken evlatlık verilmişim kendi ailemi hiç bilmiyorum falan dedi.ay ben şok oldum bak aradan 4 5 yıl geçmiştir.akşama kartlarımı alıp yırttım.o gece beni korkuttular...sonra epey bir süre almadım.gecen yılmı ne aldım işte onlarıda mor bir kumaşla sarıp kutusuna koydum benden başka el süren olmadı daha ama bende 3 4 kez baktım oda kendime.
inanırım tarot kartları her zaman ilgimi cekmiştir o yüzden güvenmedigim kimseye de tarot baktırmam peki kendine nasıl bakıyorsun yorumlamak zor olmuyor mu?enerji destegini nasıl saglıyorsun?tarot enerjini de alır...
hanımlar uzun zamandan beri yazdıklarınızı izliyorum.acaba yazsam mı sussam mı diye ne zamandır kararsızdım.ama artık bildiklerimi gördüklerimi paylaşmaya karar verdim.çünkü burada sözü gecen falcıların çoğuna gittim.şimdi ben yaşadıklarımı sizinle paylaşıcam ,bana inanmıyana da saygı duyarım. 1-mihriye fikriye kardeşler:hiç birşeybilmezler,hele fikriye atma konusunda bile başarısız.2-nuran:siz onun gözünde sadece banknotsunuz.tek bir dediği çıkmaz,3-helin:hiç bir dediği çıkmaz.sadece öyle bir tablo çizer ki yanından mutluluk sarhoşu olup çıkarsınız.hergün gidip baktırsanız yok demez hatta memnun olur para alacağı için.zaten sürekli hediye ister.4-nisan ve kardeşi: uzun uzunanlatır.ama tek kelimesi aklınızda kalmaz çünkü hızlı hızlı söyler bitirir.ne dediği akılda kalmadığı için dediklerinin çıkıp çıkmadığı da bilinmez.5-sakarya saklıbahçedeki ermeni hatun(adını unuttum ama gözleri dışarı fırlamış irice bir kadın)ben bu paraya hiç bir şeykonuşmam der.1 cümle söyler o da zaten palavradır.6-eylül:durum tesbiti süperdir ama dediği tarihlerde yaprak kımıldamaz.yani geleceği tahmin sıfır.7-asmalıkonak mehtapnun baktığı falı herkes bakar,kuş varsa haber balık varsa para.dediği tarihlerde hiç bir şey olmaz.hatta zaten dediklerinin hiç biri olmaz.8-pınar:çok sıradan.hiç bir özelliği yok.dediği tarihler yuvarlak ve uzun vadeli.hiç mi yakında olacak bir şey yok kimseye?tutturduğu şeyler de zaten olabilecek şeyler.9-kaan:verdiği tarihte bir şey çıkmaz.hatta sabredip beklesen yine çıkmaz.şimdiyi bilir sadece.10-berrin:şimdiyi iyi bilir ama gelecekle ilgili hiç bir şey bilmez.ufak tefek sıradan dedikleri de çıkmaz.11-figen:bütün bunların arasında yine en iyisidir.dedikleri çıkar ama zaman bilmez. şimdiyi iyi bilir gelecekteki olacak dedikleri ya önce ya sonra olur.bir de çatı kafede deniz vardı.hala var mı bilmem.o da hiç bir şey bilmez sadece bol paranızı alır çünkükendini ağırdan satar pınar gibi.daha gittiğim çok falcı var.ama burada konuları gecmediği için yazmıyorum.bu arada helini öven bir kişivar.o da helinin nesi olur tahmin ediyorum.onahelini tarif edeyim çünkü sorar şimdi.uzun boylu irice bir kadın.kara gözlü bol makyajlı yıllardır masal kafe sel kafe arasında mekik dokuyan hızlı konuşam hatun...benden bu kadar,yazık paranıza iyi düşünün derim..
Merhaba
Reklam yapmak imada bulunmak ikili tartışmalara girmek iletişim bilgilerini paylaşmak konuyu saptırmak uyarı alma sebebidir.Lütfen bunlara dikkat edelim.İyi paylaşımlar diliyorum
Arkadaşlar pınarın numarasını banada verebilirmisiniz????
siteye yeni üye oldum. konuyla bende çok alakalıyım. 2007 de tunalıda medusa cafeye gitmistim. orda uzun, düz, siyah saçlı bi kadın fal bakıyordu. söylediklerinin hepsini yazdırdı ve istisnasız hepsi çıktı. ama simdi o kafe kapanmış ve bir türlü bulamıyorum. konuyla ilgili bilgisi olan yazarsa çok memnun olurum..
teşekkür ederim:) tabi gecmişi ve şimdiyi bilmeleri geleceği de bilirler gibi bir teminat oluyor.serhat asmaaltı kafedeki serhat mı?benihatırla; aramıza hoşgeldinbaya falcı listesi paylaşmışsın çok teşekkürler öncelikle. sonra özellikle eklemek istiyorum helin hakkında söylediklerine katılıyorum ama uzatıp tartışmaya gerek yok di mi? pınar için de gidenler adına konuşmak istiyorum pınar'ın bu kadar ünlenmesinin sebebi çevresindekilerdir kesinlikle onun farkındayım, aynı çevreden ufak çapta rukiye'de ve mihreye'de de var misal ama pınar çok daha fazla ün yapmış. şimdi burada pınar ın en önde giden savunucusu gibi olacak ama şöyle ki ben kendisini takdir ettim zira falcıları, bildi bilemedi, yüzeysel ya da değil diye sınıflandırmak için kafadan atıp ya da cold reading yapıp söylemeleri çok zor olan bir konuda konuşabilmeleri üzerine sınıflandırıyorum, pınar bunu başarabilen ilk insan oldu yani aslında şimdiyi ve geçmişi bildi, öyle söyledikleri de her yola çekilecek şeyler değildi. ama dediğim gibi şimdi konusunda acaip başarılıydı bende ama bir arkadaşta o şekilde başarılı olamamış sanırım uyum meselesi de olabilir. pınar iyiydi diyebilmemin diğer sebebi baktığı falın 1 saat sürmesi ve istersem çok daha uzatabileceğim ama sırada bekleyenlere ayıp olmasın diye kesmem sonucu bitmesidir. doyurucuydu denebilir yani; pek soru sormaz, ağzından laf almaz.
Gelelim gelecek konusundaki başarılarına; sanırım çoğumuzun aklında tek ve büyük bir konu var o da aşkpınar'a giden diğer arkadaşlarla da görüşüyorum, net olmayan 2'li 3'lü gibi tarihler vermiş hepimize evet ve hepimizin özellikle beklediği olayların çıkmasına daha ne yazık ki aylar var pınar'a göre
o yüzden bir şey diyemiyorum bilememiş de olabilir
bunun yanısıra olacak olan küçük minik günlük hayatta olabilecek çoğu olayı şimdiye kadar tanıdığım 4 kişiye tarihleriyle beraber bildi. ama ama tekrar ediyorum ki hepimizin aslında sormak icin gittiği konular konusundaki başarısıyla alakalı bir şey diyemem ne yazık ki. daha çok zaman var. umarım başarılıdır diye diliyorum. pınar 1 saatlik falıyla bana fal camiasındaki skalama renk kattı. gitmek şart mutlaka deneyin diyemem, her dediği çıkar da diyemem henüz. güzel bir fal deneyimiydi benim için, kandırıldığımı hissetmedim yani.
Gelelim Figen' e başarılı, biraz yüzeysel, baya kısa bakar kahve falına. Söylediği tarihlerde senin de dediğin gibi yaprak kıpırdamadı :2: hiçbir şey sormaması, kafadan atmak yerine söylediklerine sadık kalması, senin müdahale etmene yorum yapıp düzeltmene izin vermemesi güzel şeyler.
Eylül; daha çok uzun uzun dertleşme tadında anlatır ama Eylül için diyebilirim ki kendisi ayna görevinde fal konusunda. yani ne düşünüyor, neyden korkuyor, neyi istemiyorsanız, kelime kelime söyleyebilir bir çeşit bilinçaltı empatisi gibi düşünün. hayallerinizin ve isteklerinizin karşınızda oturan insan tarafından seslendirilmesi gibi. Gelecek konusunda çok çok aşırı uzun vade verdi mayısa kadar. ne olur bilemem açıkcası.
Şilan, Ankyra gibi cafeleri kesinlikle önermiyorum, önünden geçerken, kahve sizden fal bizden diye ilanlar görürseniz uğrayayım demeyin yani![]()
İsim verme konusunda da ya belki bilenleriniz vardır; Leyla ismi soyismi harf harf söyler ama o kadar ne şimdi, ne gelecek ne de geçmişi bilir. Büyük bir olay değil yani.
Diğer falcılardan bahsetme gereği duymuyorum ayna olabilme konusunda bile başarılı olamadıkları için. Geleceği tutturdu diyebileceğim kimse yok gördüğünüz gibi yine de en doyurucu ve başarılısı eğer uyum yakaladıysanız Pınar'dır diyebilirim. 2-3 falcıya 2 ayda gitmektense 1 kere Pınar'a gidebilirsiniz parası tuzlu çünkü. Yine de ne paranıza yazık diyebilirim ne de mutlaka gidin diyebilirim. Pınar hakkında ısrarla yazmama sebebim forumda çok fazla Pınar heyecanı yaşandı, bi anda bir sürü insan sırf Pınar'ın numarasına ulaşabilmek için üye olup sormaya başladılar. ben bu durumu çok gereksiz buldum. Forumda kesin ve net kararımızın hepimiz için Pınar'a dönüşmesi gibiydi ki kendisi de sürekli rahatsızlanan bir insan, randevuları iptal oluyor falan.
Eğer geleceği duyma, tam tutturma gibi çok yüksek beklentileriniz yoksa; dertleşmek, ferahlamak, bunları yaparken de kötü enerji çekmemek istiyorsanız size taa en başta önerdiğim Serhat'ı önerebilirim. İyidir güzeldir, şimdiyi falan bilir. Güzel konuşur, pespembe harika tablolardan ziyade; "hayat zor ama olsun" cu bir tablo cizer. gelecek konusunda çok başarılı değildir baştan söyleyeyim ama serhat'a verdiğim paraya hiç bir zaman acımadım.
Yeri gelmişken Pınar konusunda görüş belirteyim dedim.