Ankara'daki Falcılar

bende beğendiğim için niye hiç bahsedilmemiş diye şaşırdım ama tabi yinede belli olmaz daha önce fikriyeyi de ilk gittiğimde çok beğenmiştim ama dediklerinin çoğu çıkmadı maalesef o yüzden net bişey diyemiyorum beklediğim bir iki olay var onlarda gerçekleşirse tavsiye edebilirim belki aynı hafta pınarada gitmiştim ki nesterene gitmem de çok tesadüf oldu ama bi kıyaslama yapcak olursam pınardan daha iyiydi hemde daha ekonomik :63: :63: :63:

Evet bazen ilk gidişte niyeese çok övebiliyoruz falcıları. Sanki dedikleri her şey olacakmış gibi... Ben de Mihriye konusunda yanılmıştım. Zaman geçip de gerçekleşmeyince farkına varıyoruz işte. Bu yüzden bekleyip görmeden bir şey dememek gerek sanırım.

Son düzenleme:
kizlar bugun dilca cafedeki nurana tarot ve ask fali baktirdim 55 lirami sokaga attim :( HICBI SEY BILEMEDI ve bana soruyo anlat dio. e o zaman ben sana niye para verdim. hicbi sey bilemedi ve surekli kendini tekrarladi. nazar var sende, kursun dokelim deyip durdu. sakin gidip de paranizi vermeyin. sokakta parami dusursem bu kadar uzulmezdim heralde. epey sisman, sarisin bu kadin. sakin ola gitmeyin ...............nuran hiç bir şey bilmez.o sadece paranızı kapmaya çalışır..ilk mesajımda söylemiştim:50:

Arkadaşlar ben de pınara gitmeyi düşünüyorum ancak daha randevu alamadım malum hastaymış nesteren dediğiniz falcı nerede?Giden arkadaşlar da bilgilendirirse sevinirim

Duygu Hanıma baktırsaydın keşke.O kadın dün yan masada oturuyordu iyiki ona baktırmamışım .

kizlar bugun dilca cafedeki nurana tarot ve ask fali baktirdim 55 lirami sokaga attim :( HICBI SEY BILEMEDI ve bana soruyo anlat dio. e o zaman ben sana niye para verdim. hicbi sey bilemedi ve surekli kendini tekrarladi. nazar var sende, kursun dokelim deyip durdu. sakin gidip de paranizi vermeyin. sokakta parami dusursem bu kadar uzulmezdim heralde. epey sisman, sarisin bu kadin. sakin ola gitmeyin :(

kizlar bugun dilca cafedeki nurana tarot ve ask fali baktirdim 55 lirami sokaga attim :( HICBI SEY BILEMEDI ve bana soruyo anlat dio. e o zaman ben sana niye para verdim. hicbi sey bilemedi ve surekli kendini tekrarladi. nazar var sende, kursun dokelim deyip durdu. sakin gidip de paranizi vermeyin. sokakta parami dusursem bu kadar uzulmezdim heralde. epey sisman, sarisin bu kadin. sakin ola gitmeyin :(

hangi kafeydi bilmiyorumda şu 5 tl ye bakan yerlerden birindeydi banada böyle sürekli nazar var muhabbetti yaptı kurşun dökülmesi lazım muhakkak döktür falan dedi güya beni keklicek ya bende ah bi kurşun döken bulsam hemen döktürcem dedim oda sazan aaa biz kurşun döküyoruz dedi ne kadar dedim saolsun öğrenci fiyatı söyledi bana 100 e dökeriz dedi beni bir gülme tuttu anlatamam size anlayınca dalga geçtiğimi senin psikolojin çok bozuk ruh halini hiç beğenmedim dedi sözde 5 fal parası alıyolar böyle böyle kandırmaya çalışıyolar insanı :1:

O kafede 2 kişiye gittim tek dertleri kurşun dökmek zaten. Bana da sürekli nazar var sen önce bu nazarları hallet dedi. Tabi yer miyiz bizz... Aşk falı bana da bakılmıştı ve bilememişti kadın. O kafeye kesinlikle gitmemek lazım. Benden de 40 tl istemişlerdi ama ben hiiçç verir miyimmm... :52::52: Veremem ben o kadar para diycektin. Neyse artık olan olmuş. Dilça dan uzak durulmalı. :19:

haklisin ya of ama son kurusuna kadar haram ettim pislik kadin ya of iyice sinirlendirdi beni simdi :(

kizlar bugun dilca cafedeki nurana tarot ve ask fali baktirdim 55 lirami sokaga attim :( HICBI SEY BILEMEDI ve bana soruyo anlat dio. e o zaman ben sana niye para verdim. hicbi sey bilemedi ve surekli kendini tekrarladi. nazar var sende, kursun dokelim deyip durdu. sakin gidip de paranizi vermeyin. sokakta parami dusursem bu kadar uzulmezdim heralde. epey sisman, sarisin bu kadin. sakin ola gitmeyin ...............nuran hiç bir şey bilmez.o sadece paranızı kapmaya çalışır..ilk mesajımda söylemiştim:50:

canim keske okusaydim bu mesaji :(:( allah bana ceza verdi iste fal baktirirsan dedi............ uff moralim cidden cok bozuk ya agliyorum :(:(:

hangi kafeydi bilmiyorumda şu 5 tl ye bakan yerlerden birindeydi banada böyle sürekli nazar var muhabbetti yaptı kurşun dökülmesi lazım muhakkak döktür falan dedi güya beni keklicek ya bende ah bi kurşun döken bulsam hemen döktürcem dedim oda sazan aaa biz kurşun döküyoruz dedi ne kadar dedim saolsun öğrenci fiyatı söyledi bana 100 e dökeriz dedi beni bir gülme tuttu anlatamam size anlayınca dalga geçtiğimi senin psikolojin çok bozuk ruh halini hiç beğenmedim dedi sözde 5 fal parası alıyolar böyle böyle kandırmaya çalışıyolar insanı :1:

evet karamel cafe var bi de karanfilde, oraya 2. kez gittim ben 5 tl diye, kadin bana: 'senin ilk gelisin di mi, 2.gelenlere 15 tl' dedi ben de evet 1.gelisim falan dedim:D:D ay yoluncak kaz ariyolar ya:D ama nuranin cidden allah belasini versin dicem simdi.. of jale inanilmaz sinirliyim ya son kurusuna kadar haram olsun param

Evet bazen ilk gidişte niyeese çok övebiliyoruz falcıları. Sanki dedikleri her şey olacakmış gibi... Ben de Mihriye konusunda yanılmıştım. Zaman geçip de gerçekleşmeyince farkına varıyoruz işte. Bu yüzden bekleyip görmeden bir şey dememek gerek sanırım.

evet ya artik su fal isinden vazgeciim diyorum off..

ha bi de bugun kendimi cok kotu hissediodum ii hissetmek icin gidim fala dedim parayi verince moralim daha da bozuldu:D aglancak halime guluyorum ya of :D

sanırım haklısın canım. berrin denen hanım zaten hiç falcıya benzemiyordu. farklı bir havası vardı onun. ama dediğin gibi orda üzmüş olabilirler.
o şaşı çocuk kaan mı ne? tek erkek falcı var orda zaten. bende bir kez denedim onu. bir tek kelime yaklaşmadı bile.
ben şimdi nasıl bulucam bu kadını ya? ne dediyse çıktı offf of!!!

kezbanlık ylapma istersen seninde havandan geçilmiyo sanırım kaan adamını iyi seçer seni yolmadığına dua et sinir şeey :1::69:

fortuneteller reklam yapma burda. Seni herkes biliyor. Kaan ı övüp numarasını yazmıştın buraya. Çok komiksin yahu. Yer miyiz biz bu numaraları. :52::52: Berrin i de kaybetmişsiniz, yazık olmuş. İyi bir falcı değil diyen de çok ama en azından müşterisi boldu. :52::52::52::52: Kaan ı kimsecikler beğenmedi burada zaten. :27::27:

tek bişe merak ettim fortuneteller kaan için dede torunu demiş o ne demek ???rahat bırakmazlar fln derken :S

nesteren okadar çok gittimki çünkü hep güzel şeyler söylemişti ama hiçbişşey bilemedi hemde hiiiiçççç:47:

Back
X