Ankara'daki Falcılar

[Bbu ebruyu denemedim, ama dediklerinizden sonra da denemicem gerçekten, 5 dk bakıp 30 lira alması hiç hoş degil :S:S:S
arkadasım sana rukiyeyi önerebilirim, o da az bakıyor ama isim fln biliyor deli gibi. bi de denemediysen pınarı öneririm, brz pahalı gelebilir aslnda ama bence degiyor...[/B]
doğru duzgun bır falcıya gıtmek ıstıyorum lutfen paylsın ebru hanım ve eylul hanım dısında ıkısınede gıttım cunku.benı sasırtsın ıstıyorum en azından.lutfen deneyımlerınızı paylasın

[Bbu ebruyu denemedim, ama dediklerinizden sonra da denemicem gerçekten, 5 dk bakıp 30 lira alması hiç hoş degil :S:S:S
arkadasım sana rukiyeyi önerebilirim, o da az bakıyor ama isim fln biliyor deli gibi. bi de denemediysen pınarı öneririm, brz pahalı gelebilir aslnda ama bence degiyor...[/B]

Ben size kibele cafede sibyl onerebilirim,isimden zaman tahminlerine kadar dogru biliyo.
Bu pinara nasil ulasabilirim?numarasini verebilirmisin

tesekkur edrım ıkısının adresını yazabılırmısın rıca etsem cafe ısmı falan.bıde ne kadara bakıyolar.ankara cafedekı eylulde fena degıldı bu arada

doğru duzgun bır falcıya gıtmek ıstıyorum lutfen paylsın ebru hanım ve eylul hanım dısında ıkısınede gıttım cunku.benı sasırtsın ıstıyorum en azından.lutfen deneyımlerınızı paylasın

Şimdiye kadar çok kişiye gittim ve kandırıldım ama çok şükür internetten ilim hoca diye birini buldum. İlk konuşmada rahatladım Maaşallah. Şiddetle tavsiye ediyorum. Online da bakıyor.

Şimdiye kadar çok kişiye gittim ve kandırıldım ama çok şükür internetten ilim hoca diye birini buldum. İlk konuşmada rahatladım Maaşallah. Şiddetle tavsiye ediyorum. Online da bakıyor.

online nasıl bakıyor anlamadım.ucretı nasıl oduyoruz.bıde ben sıtesıne baktım hep buyu falan yazıyor.fal yazmıyodu.sen nasıl baktırdın.ısmını falan yazıp mailmi attın.nasıl baktı.gelecekle ılgılı bıseyler soyledımı.bıraz anlatırsan sevınırım.bıde nasıl yapıldıgını anlatırmısın lutfennn:49:

online nasıl bakıyor anlamadım.ucretı nasıl oduyoruz.bıde ben sıtesıne baktım hep buyu falan yazıyor.fal yazmıyodu.sen nasıl baktırdın.ısmını falan yazıp mailmi attın.nasıl baktı.gelecekle ılgılı bıseyler soyledımı.bıraz anlatırsan sevınırım.bıde nasıl yapıldıgını anlatırmısın lutfennn:49:

Ben ilk telefondan aradım ve ona isim vermememe rağmen hepsini bildi ve acaip bir rahatlama hissettim (nedenini bilmiyorum). Sonra msnde konuştum. Hesap numarasına gönderiliyor ama 50 den aşağı bakmıyor. Gelecekle ilgili söylemeye kaçındı ama mevcut durum için söyledi daha çok. Yani sıkıntıların nelerden kaynaklandığını filan söylüyor zaten benim için önemli olan buydu. Herkese göre değişir tabi ama Allah vergisi yeteneğini hissettim onun Maaşallah.

arkadaşlarlar yerleri bayındır 1 sokakta internetten yazdığınızda çıkıyor ben gittim gerçekten biliyorlar 30 tl ücretide

Kızlar ben şöyle düşünüyorum geleceği bilme yetisi hiç bir falcıda yok bence falcıdan şöyle yararlanmalıyız bizim düşündüğümz konuda yani fal amacımız olan konuda bizim bilmediklerimizi söylemeli misal sevgilinden ayrıldın ve senn hakkında ne düşünüyo kimlerle dedikodu yapıyo kimler engellemeye çalışıyo bunları öğrenmeye çalışmalıyız en azından buna göre hareket ederiz

belki şimdiki zaman için yararlanılabilir falcıdan doğru..

sahiden de çok iyi bildikleri şeyler oluyor.

lakin geleceği de bu şekilde yorumluyorlar sanırım..

hani eski sevgilinin seni düşündüğünü görüyorsa falda, bu adam şu tarihler içinde arar diyebiliyor.

araya ne girer ne olur ne biter bilinmez..

mihriye hanım'dı sanırım, 14 şubat'a kadar eski sevgilin seni arayacak demişti. sahiden 13ünde aramıştı..

1 ay gibi bir süre vermişti yani, 1 ay sen arama bekle o arasın demişti. son gününde aradı.

belki düşünce gücüdür ama istediğimin olması iyiydi.

belki şimdiki zaman için yararlanılabilir falcıdan doğru..

sahiden de çok iyi bildikleri şeyler oluyor.

lakin geleceği de bu şekilde yorumluyorlar sanırım..

hani eski sevgilinin seni düşündüğünü görüyorsa falda, bu adam şu tarihler içinde arar diyebiliyor.

araya ne girer ne olur ne biter bilinmez..

mihriye hanım'dı sanırım, 14 şubat'a kadar eski sevgilin seni arayacak demişti. sahiden 13ünde aramışt

1 ay gibi bir süre vermişti yani, 1 ay sen arama bekle o arasın demişti. son gününde aradı.

belki düşünce gücüdür ama istediğimin olması iyiydi.

mihriye hanımın calıstıgı yer ve telefonunu yazarsanız cok sevınırım bıde ne kadara bakıyor acaba.uzun suruyomu?rukıyemı mıhrıyemı karar veremedım.ıkısınden bırıne gıdıcem ama hangısıne:14:

Ben ilk telefondan aradım ve ona isim vermememe rağmen hepsini bildi ve acaip bir rahatlama hissettim (nedenini bilmiyorum). Sonra msnde konuştum. Hesap numarasına gönderiliyor ama 50 den aşağı bakmıyor. Gelecekle ilgili söylemeye kaçındı ama mevcut durum için söyledi daha çok. Yani sıkıntıların nelerden kaynaklandığını filan söylüyor zaten benim için önemli olan buydu. Herkese göre değişir tabi ama Allah vergisi yeteneğini hissettim onun Maaşallah.

tesekkur ederim:34:

Merhaba arkadaslar uzun zamandır sıteyı takıp edıyorum..
Yaptığınız yorumları dikkate alarak Ermeni Medyum Ebru Alev ve falcı Eylül arasında muallakta kaldım.3 gun once falcı Eylule gıttım,yaklasık 20 dakıka kahve ve tarota baktı.Gülümseyen yüzünden :52: başka beni etkıleyecek hiçbirşey yaşatmadı.Benım hayatımla ılgılı uzaktan yakıdan tek kelıme soylemedı.Ertesi gün ermenı medyum ebru alevın yanına gıttım.saatlerce beklemek zorunda kaldım.yetkılılerınden randevusuz calısmadıgını ogrendım.odasına gırdıgımde ıcım urperdı,cok heybetlı bır kadın gozlerınden bır farklılık oldugu okunuyordu.goz temasına gırmemeye calıstım :53: gozlerıme bakarak konusuyordu sureklı fal 10 dakıka surdu ve hala soktayım bu sure ıcerısınde tum yasamımı ortaya döktü.Ben anladımkı meyve veren agaç taşlanırmıs..buradakı ermenı medyum ebru alevı kotuleyenlere tesekkur ederım.:46: bana boyle bır medyumu tanıma fırsatı verdıklerı ıcın.eger burdakı yorumları okumasaydım dıkkatımı cekmezdı acıkcası.dısarıda 5 tl e fal bakan cok falcı var ama benım ıstedıgım terapı nıtelıgındekı masallar degıl kendımle ılgılı gerceklerdı ve hala etkısınden cıkabılmıs degılım.

mihriyemi,rukiyemi hangısı daha ıyıy ıksınden bırıne gıdıcem onumuzdekı hafta.mıhrıye hanımın nerde adresını telını falan bılmıyorum yardım edrsenız cok sevıncemmm:1:

Rica ederim. Bir de şunu söylemek istedim. Ben kilolardan kurtulamak için birçok çare denedim ama olmadı. Sağlığım bozulmaya başlayınca bu kişiden çare istedim. 1 haftada 2 kilo verdim yemeğimden de kısmıyorum kesinlikle. Bakalım istediğim kiloya ulaşabilecekmiyim...

Son düzenleme:
mihriyemi,rukiyemi hangısı daha ıyıy ıksınden bırıne gıdıcem onumuzdekı hafta.mıhrıye hanımın nerde adresını telını falan bılmıyorum yardım edrsenız cok sevıncemmm:1:

Rukiye daha iyi. Rukiye eskiden süperdi hatta, Fal Cafe'nin alt katında yalnız bakardı, en az 25 dk sürerdi, isim verirdi. O zaman öğrenciydik, kızlarla Öğrenim Kredilerimiz yatınca Rukiye'ye koşardık:52: Ama en son bi kaç ay önce gittiğimde bayağı kısa baktı ve çok az şey söyledi.. Beni en çok etkileyen "5 yıl önce gelmiştin, sana o zaman da bunu söylmeiştim." dediği bi şey vardı, gerçekten de 5 yıl önce demişti..ama dediğim gibi eskisi gibi yalnız bakmıyor ve gerçekten çok kısa bakıyor.Bana 4-5 şey söyledi..Belki soru sorarak yönlendirebilirsiniz.Ama Mihriye'nin çok iyi olmadığını biliyorum..

Merhaba arkadaslar uzun zamandır sıteyı takıp edıyorum..
Yaptığınız yorumları dikkate alarak Ermeni Medyum Ebru Alev ve falcı Eylül arasında muallakta kaldım.3 gun once falcı Eylule gıttım,yaklasık 20 dakıka kahve ve tarota baktı.Gülümseyen yüzünden :52: başka beni etkıleyecek hiçbirşey yaşatmadı.Benım hayatımla ılgılı uzaktan yakıdan tek kelıme soylemedı.Ertesi gün ermenı medyum ebru alevın yanına gıttım.saatlerce beklemek zorunda kaldım.yetkılılerınden randevusuz calısmadıgını ogrendım.odasına gırdıgımde ıcım urperdı,cok heybetlı bır kadın gozlerınden bır farklılık oldugu okunuyordu.goz temasına gırmemeye calıstım :53: gozlerıme bakarak konusuyordu sureklı fal 10 dakıka surdu ve hala soktayım bu sure ıcerısınde tum yasamımı ortaya döktü.Ben anladımkı meyve veren agaç taşlanırmıs..buradakı ermenı medyum ebru alevı kotuleyenlere tesekkur ederım.:46: bana boyle bır medyumu tanıma fırsatı verdıklerı ıcın.eger burdakı yorumları okumasaydım dıkkatımı cekmezdı acıkcası.dısarıda 5 tl e fal bakan cok falcı var ama benım ıstedıgım terapı nıtelıgındekı masallar degıl kendımle ılgılı gerceklerdı ve hala etkısınden cıkabılmıs degılım.

Sizin adınıza sevindim,demek ki sizinle ilgilenmiş, bana 5 dk bile bakmamıştı ve sürekli "su falına bakayım, yıldızname baktır" demişti.. Bana söyledikleri de öyle abartı değildi. Açıkçası hala verdiğim parayı çöpe attığımı düşünüyorum:87:

ben mihriye'yi önermiyorum yine de arkadaşlar.. tek tük bildiği şeyler oluyor onun dışında "benim de senin yaşlarında kızım var, kendinizi üzmeyin" tarzı öğütler veriyor. sohbet şeklinde gidiyor.

eskiden terapi diye bir yerleri vardı sakarya'da. kapandı sanırım...

eylulede gıttık cok ıyı bır bayan kısılık olarak.bazı seylerı bıldı gercekten.gelecekle ılgılı olması zaman ısteyen seylerın bırıne 7ay bırınede 1yıl zaman verdı cok ınandırıcı gelmedı ama umarım o nun dedıgı dogrudur.45 dakıka kadar bakıyor daha cok sohbet havasında gecıyor.bır konuyla ılgılı ısım bıle verdı bu cok sasırtıcıydı cunku dogru ısmı soyledı.gelecekle ılgılı dedıklerı cıkarmı cıkmazmı bılmem ama masadan mutlu kalktım dıyebılırım.bu arada eylul hanım erkeklere bakmıyomus haberınız olsun.eger yolunuz ızmıre duserse orada gumruk semtınde fırın cafede gulıstan hanım var kesıınlıkllegıtmelısınız cok sasıracaksınız:40:
gerçekten çok tatlı bir bayan uzunda bakıyor ama şuana kadar sölediklerinin hiçbiri çıkmadı ama geçmişi çok güzel analiz ediyor tebrikte ettim kendisini ama bir daha gitmedim.geçmişi zaten ben biliyorum ki:66:

sevgi cafede ki nur hanımı denediniz mi inanın çok beğeneceksiniz

Kızlar ben şöyle düşünüyorum geleceği bilme yetisi hiç bir falcıda yok bence falcıdan şöyle yararlanmalıyız bizim düşündüğümz konuda yani fal amacımız olan konuda bizim bilmediklerimizi söylemeli misal sevgilinden ayrıldın ve senn hakkında ne düşünüyo kimlerle dedikodu yapıyo kimler engellemeye çalışıyo bunları öğrenmeye çalışmalıyız en azından buna göre hareket ederiz

haklısın bende hep o amaçla giderim geleceği allahtan başka kimse bilemez

Back
X