Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaanı kesinlikle önermem, benim de bugünlerde birilerine gidesim var ama kime bilmiyorum
bu siteye pek çok yorum yazdım ama site yönetimi yayınlamıyor bilmiyorum ama falcılar engellettiriyormuş gibi geliyor bana...burası nası forum sitesi ya kimse kimseye yardımcı olmyor..
bu siteye pek çok yorum yazdım ama site yönetimi yayınlamıyor bilmiyorum ama falcılar engellettiriyormuş gibi geliyor bana...burası nası forum sitesi ya kimse kimseye yardımcı olmyor..
bu siteye pek çok yorum yazdım ama site yönetimi yayınlamıyor bilmiyorum ama falcılar engellettiriyormuş gibi geliyor bana...neyse sizin için dsadece şunu söyleyebilirim ki kızılayda hiç bir falcıya gitmeyiniz derimmm
çok falcıya gittim memnun kalmadım 2 kişi haricinde ama onlarlada samimi olduğumdan artık bakamıyorlar eskisi gibide iyi değiller bence...
![]()
merhaba yıldız'ı deneyen oldu mu içinizde?
Bak sen tarota 10 a bakıyor demek. Teşekkürler Okapi. Aslında ben de biliyorum bakmayı şu an yurtdışında olan kuzenim hayatı boyunca en iyi fala bakanın ben olduğumu söylüyor. Ama kendime bakamıyorum. Aslında denenmişe gitmek lazım benim saime kadında ki yazıları bile gösteriyor 7 yıl sonrasını görüyor. Bugün annemle gideriz kaana o baktırır tarota. Akşama yazarım.bilmiyorumkismile
Ben denedim. Dediği tek bir şey dahi olmadı.![]()
tryamor kimse bisi demio sen bari birini öner bana![]()
Cidan cafe Figen. Başı kapalı olan bir kadın. Ona 4 kez gittim. İlk 2 falında süperdi her dediği oldu. Diğerlerinde olmadı. Ankara'da gittiğim en iyi falcı Figen. Kahve 15, Kahve + Tarot 30 tlye bakıyor. Onu dene o zaman, ille de birine gideceksen.
evet dogru diyosun.. birde eylülü öneriyormusun? eylülün fal baktıgı cafede nurcan diye birine baktırmıstım. ona baktırdın mı hic? kahve ve su falı bakmıstı.![]()