Ankara'daki Falcılar

kızlar ben pazar günü figene gittim ben beğendim bilmiorum ama bildi bariz kadın ama çıkıcak mı bakalım bide çok iddalıydı dediki ben 6 yıldır burdaım olmıcak diosam olmaz ama olcak diosamda olur :D

kızlar ben pazar günü figene gittim ben beğendim bilmiorum ama bildi bariz kadın ama çıkıcak mı bakalım bide çok iddalıydı dediki ben 6 yıldır burdaım olmıcak diosam olmaz ama olcak diosamda olur :D

figene bende gitmistim 1 ay olcak nerdeyse verdigi tarihler var bakalım olcakmı merakla bekliorum:)

Son düzenleme:
son okuduklarıma bakılırs figen ve mantıcı üstünde yoğunlaşma var...:40: bu ikisi hakkında biraz daha yorum alalımda paramız boşa gitmesin... malum mantıcı 35 tl ymiş...:53:

ama ramazanda geldi yaaaa,, nasıl baktırıcaz şimdi :50:

son okuduklarıma bakılırs figen ve mantıcı üstünde yoğunlaşma var...:40: bu ikisi hakkında biraz daha yorum alalımda paramız boşa gitmesin... malum mantıcı 35 tl ymiş...:53:

ama ramazanda geldi yaaaa,, nasıl baktırıcaz şimdi :50:

saddce kahve falımı 35mişş çok yahuu iymiymiş kesin ramazandan sonra bakıtırcaz artıkk olmaz şimdi bildigim kadaryla

saddce kahve falımı 35mişş çok yahuu iymiymiş kesin ramazandan sonra bakıtırcaz artıkk olmaz şimdi bildigim kadaryla

ramazanda fal oluyo mu blmiormda mantıcı iidir kızlar gerçkten.kahve bakyo ama baya baya herşeyi sölüo hani yalnz kahve çok die dşünmein derim ben.figenede geçen haftasonu gittim onuda begendim oda bildi baya ama tabi önemli olan çıkması çıkarsa yazarım 2side 9.ay dio bana

ramazanda fal oluyo mu blmiormda mantıcı iidir kızlar gerçkten.kahve bakyo ama baya baya herşeyi sölüo hani yalnz kahve çok die dşünmein derim ben.figenede geçen haftasonu gittim onuda begendim oda bildi baya ama tabi önemli olan çıkması çıkarsa yazarım 2side 9.ay dio bana

ben hep gecerim manticinin onunden ama ne alaka mantici-fal diye diye gitmiodum.. anlasildiki bana mantici yolu gozuktu. galiba ramazanida beklyemicem :((

ben hep gecerim manticinin onunden ama ne alaka mantici-fal diye diye gitmiodum.. anlasildiki bana mantici yolu gozuktu. galiba ramazanida beklyemicem :((

neler dediğini paylaş bakim sen beğencek misin:) beni ilk arkadaslarım götürmüştü ama hala asıl olay olmadı oda ayrı.

kızlar bazı falcılar ramazan dolaysıyla indirim de yapıyorlar.....biz bir falcıya gitmiştik geçen yıl ramazan dolaysıyle indirimli demişti bilginiz olsun.....

ben pek sanmiyorum manticinin indirim yapcagini ama gitmekte fayda var yarin yada cuma gidebilirim:-) hayatim suan karmakarisik bakalim bilicekmi haberleri veririm :-)

yarın ankaradayım.bana geleceği tutturabilen bi falcı lazım.kimi önerirsiniz tarihleri çıkan?

nerdesiniz arkadaşım uzun zamandır yoktunuz? yoksa yeni bir falcımı buldunuz size msj atmıştım okumadınız sanırım pınar hakkında idi size söledikleri birebir çıktımı ? bana sölediğinin 1 tanesi çıktı :27::27:ve benim için önemli idi diğerleri içinde ümit etmelimiyim:52::52:

kusura bakma arkadaşım netim yoktu yeni girebildim.çıkmasına çok sevindim banada bi şekilde oluyo ama benim düşündüğüm gibi olmuyo sonuç pınarın dediği oluyo :) bence ümitlenmelisin ama zaman olayına fazla kaptırma derim çünkü oda düşündüğüm gibi olmadı hiç :) burdada tek önerebilceğim yine pınar olur kesinlikle

Back
X