Ankara'daki Falcılar

İsmini bile vermiyorum çünkü bu yüzden sıkıntı çektim özelden msj atamadığım için numarasını 1-2 dk sonra silerim diye yazmıştım meğerse ne kadar çok okuyan olmuş sonradan öğrendim. Sonra dediğim ablaya gittim o da burda yazan ewim kafeyi karanfilde bulamayınca oldu aniden. Annem aradı randevu için senin kız benim numaramı internete vermiş demiş biraz kızdı ama çok sorun olmadı neyse ki ben sadece senin iyi baktığını yazdım kötü niyetim yoktu dedim. Meğerse telefonlardan bunalıp o aramış siteyi mağdurum ben herkes arayıp rahatsız ediyor diye. Bu arada gerçek adım da ahu o yüzden anlamış ben olduğumu hafızası da iyiymiş yani kaç yıl olmuştu gitmeyeli.

Ya şu çinçin olayı ilgimi çekti doğru olan bi şey var kafe falcıları çoğu mecbur kaldığı için bakıyor. Ama işte bazı evde bakanlar el mi veriliyor ne oluyorsa çok profosyonelce yapıyorlar adapazarındayken süperleri vardı ya hem de ne kadar az fiyata. Ama ev olayı da cesaret ister . Ben artık neyime güveniyorsam o zamanlarda lise çağında. Çinçine girmenin en iyi yolu oralı biriyle gitmek. Ama çinçin dağıtıldı diye biliyorum ben. İş yerinde eskiden orda oturan biri öyle söylemişti.
Msjlarım 100 olsun diye ayrı ayrı yazıyorum.

Cidan da figen var o iyi. Yine cidanda Arzu diye birini de arkadaşım çok beğendi . Ben hatırlamıyorum kağıda bakmam lazım 2-3 hafta içinde olacak bi şey dedi daha süre dolmadı. Ama dediğim gibi arkadaşıma geçmişi süper bilmiş. Ama biliyorsunuz gelecek önemli. Bi de benim yiğidi öldür hakkını yeme geçmişte gül abla geleceği çok bilmişti. Ama şu anda işine pek saygı göstermediği için hiç baktırmıyorum. Zamanında asla olamaz dediğim şeyleri kesinlikle olacak diyerek bilmişti. Figen 15 artı 1 liraya bakıyor.Arzu 10. Ama dediğim gibi yarın bahsettiğim 5 tl lik 2 falcıya gitmeyi düşünüyorum. Ramazan sonrası da sevdaya.

kızılayda dilça kafe var sakarya caddesinde. 5 liraya kahve falı bakıyo bi kadın. dedikleri tutmuştu hep

Teşekkür ederiz. Cnm dilçadakileri denedim zaten bu tarz kafesi olan herkesle kanka oldum. Dilçada baktırdıklarımın hiçbiri iyi değil ama son 1 ayda biri girdiyse onu bilemem.

rica ederim. son bikaç ayda gittim ben de 1 sefer, bilemiyciğim

İşte fal baktırmada bile sistematik olmak gerekiyor işte. Bende öyle çoğunlukla unutuyorum kim ne dedi diye. Ya da adını tarihini yazmıyorum. Sonra sil baştan tekrar dolaşıyorum. Şöyle eski msj larıma bakıyorum da anlattığım falcıları şu anda hiç hatırlamıyorum. Artık onlar beni hatırlayacak zaten. Sadece çok iyiler ve tespit edebildiklerim aklımda. Belki de sırf dediğim gibi iyi kayıt tutamadığım için kaçırdığım cevherler olabilir.:5:

Dilçaya yeni biri mi girmiş. Kimmiş iyi olan? Eskiden iyi falcı buluyordu onlar ama son yıllarda hiç beğendiğim biri olmadı. Ama işletmeciliği iyi.

Kızlar sayfaya girmeyeli çok uzun zaman olmuş. Tunalıdaki falcıyı uzun yıllar öncesinden çok duyarım ama hiç gitmedim kızlay bahçeli civarında önereceğiniz kimse var mı ?:37:

Kızlar sayfaya girmeyeli çok uzun zaman olmuş. Tunalıdaki falcıyı uzun yıllar öncesinden çok duyarım ama hiç gitmedim kızlay bahçeli civarında önereceğiniz kimse var mı ?:37:
ben kızılayda figene gittim cidan kafedeydi sanırım beğendim ama dediklerinin daha zamanı var çıkarsa yazarım

figeni çok söyleyen var bende gittim ama galiba bizim frekansımız tutmadı çünkü ben pek beğenmemiştim :53:

Haklısın. 2-3 ay sonra tekrar gitmeyi düşünüyorum bakalım aynısınımı sölücek.

ben söleyim bire bir aynısını söylüyo :) Bu da beni çok şaşırtmıştı hemde beni hatırlamadan 2. gidişimde verdiği tarihe kadar aynı şeyleri söylemişti.bayramdan sonra bende tekrar gidebilirim belki ama karar veremedim daha..

ben söleyim bire bir aynısını söylüyo :) Bu da beni çok şaşırtmıştı hemde beni hatırlamadan 2. gidişimde verdiği tarihe kadar aynı şeyleri söylemişti.bayramdan sonra bende tekrar gidebilirim belki ama karar veremedim daha..
slm şeker sana sölediklerinin tamamı çıktımı çıktı ise zamanındamı ?

Tekrar gitmekte kararsız gibisin neden acaba?

Son düzenleme:
ahu8 bari nereye yakın yada nereye sorarsak bize yerini gösterir.... nolur bilgi ver
bir de alamadığım bişey var
bu kadın bilgisinin verilmesini istemiyor... peki müşteri nasıl buluyor

Back
X