arkadaşlar bi süredir yazdıklarınızı okuyorum ama üşengeçliğimden daha yeni üye olup bi şeyler yazabildim.ben de zamanında terk edilmenin ihanete uğramanın acısıyla ankarada gezmedik falcı bırakmadım.tek umudum onlar olmuştu edeta.yalnış olduğunu biliyordum ama güzel şeyler duymak istiyordum.o kendine bile hayrı olmayan falcıların bana ne hayrı olabilirdi ki.ama umut işte.şimdiye kadar falcılara verdiğim paralarla araba alırdım.öyle her dediği çıkan her şeyi bilen falcı malesef yok.burada adı geçen falcıların neredeyse hepsine gittim.hepsi fos.bi dedikleri oluyorsa diğeri olmuyor.amacım kimsenin ekmeğiyle oynamak değil.isimlerini de yazmayacağım zaten.ama gerçekler bunlar.hepsine göre ben 2010da evlenecektim,şimdi sevgilim bile yok.atanacaktım,tercih yapabilecek puanı bile alamadım.yeni tanışacağım adamla evlenecektim,adam bi daha aramadı vs.vs.vs...demem o ki çok istiyorsanız gidin 10tllik yerlerde laf olsun diye bakıtın ama sakın çok para verip dediklerinin olmasını beklemeyin.siz de benim gibi üzülmeyin...