Ankara'daki Falcılar

evim cafede iyi bakan birisi var mı önerebileceğiniz birisi ?:69:

kesinlikle evime gitme.ben randevu alıp gittiğim halde 2 saat sigara dumanı içinde bekledim.sonra sevdanın söylediği hiç bir şey çıkmadı.tatlı bi kadın ama tutturamadı.kocası çok gıcık biri sürekli kapıda bekliyor girip falı bölüyor.bi de bizim fallarımız garantili diyor.lan güldürme beni çıkmadı işte.öle çok saçma bi yer

evim cafede iyi bakan birisi var mı önerebileceğiniz birisi ?:69:

kesinlikle evime gitme.ben randevu alıp gittiğim halde 2 saat sigara dumanı içinde bekledim.sonra sevdanın söylediği hiç bir şey çıkmadı.tatlı bi kadın ama tutturamadı.kocası çok gıcık biri sürekli kapıda bekliyor girip falı bölüyor.bi de bizim fallarımız garantili diyor.lan güldürme beni çıkmadı işte.öle çok saçma bi yer

ben neşe ile yasemin iyi die duydum yasemin ordan çıkmış neşeye baktırılabilir 5 tl zaten kahve parası ama şu kalabalıklık işi gözümü korkuttu. Sevda da iyi die duymuştum ama o kadar kalabalıksa normal. Düşünsenize dakika hesabına göre nekadar bakabilir zaten. Ben yine kendi falcıma giderim biraz zaman geçsin de.

kızlar temmuz ayında figene gitmistim. agustosun 12si ile 17si arasında bekledigin kisi seni arıcak demisti ve aradı:nazar:
ama bi geri dönüs olmadı sadece aradı hahahaha:8: ama gördümki bende tükenmis zaten bisiler bu süre zarfında.. ramazandan sonra bidaha gidicem figene bakalım ozaman neler dicek:)

buradan adres yada telefon numarası vermek yasak ama çook genel bir tarifin sakıncası olmaz sanıyorum...
bir sürü falcının olduğu cafe yada yer hep yazıldı...

hatırladığım kadarıyla tarif etmeye çalışcam sana ulaşabilsem bende tekrar gitmeyi düşünüyoru aslında :( cebeci kız meslek lisesinin olduğu yoldan bayağı aşağı yürüdük büyük blokların olduğu bi göbek var ordan soldan yukarı çıktık tekrar ilk sola döndük bi kaç bina ilerisiydi.söylediği bi çok şey oldu ama söylediğim gibi asıl gitme sebebimi hala bekliyorum :( çok ihtiyacın varsa ve biraz para konusunuda düşünmüyosdan pınarıda dene derim çünkü ondan sonra gittiklerim pekte kesmiyo beni :) asıl aradığım böyle ortalıktaki tipler değil sanırım bu işi ticarete dökmeyen pek bilinmeyen insanlar onuda bi türlü bulamadım :)

hatırladığım kadarıyla tarif etmeye çalışcam sana ulaşabilsem bende tekrar gitmeyi düşünüyoru aslında :( cebeci kız meslek lisesinin olduğu yoldan bayağı aşağı yürüdük büyük blokların olduğu bi göbek var ordan soldan yukarı çıktık tekrar ilk sola döndük bi kaç bina ilerisiydi.söylediği bi çok şey oldu ama söylediğim gibi asıl gitme sebebimi hala bekliyorum :( çok ihtiyacın varsa ve biraz para konusunuda düşünmüyosdan pınarıda dene derim çünkü ondan sonra gittiklerim pekte kesmiyo beni :) asıl aradığım böyle ortalıktaki tipler değil sanırım bu işi ticarete dökmeyen pek bilinmeyen insanlar onuda bi türlü bulamadım :)

anlattığın yerler bana çok yakın... ama tabi tam tahmin edemedim bloklar hangisi acaba
mail adresime telini yazarsan çok memnun olurum*
ya da en azından oralarda bir belirleyici market yada işyeri adı versen...
çünkü bahsettiğin cebeci kızmeslek lisesinin olduğu caddenin adı mamak caddesi eğer tamnin egttiğim göbek saimekadın merkez göbek ise yukarı çıkmak için sola değil sağa dönmek lazım sola döndüğünüze eminmisin

hakikaten durumum ve aradığım kişi özellikleri aynen tahmin ettiğin gibi

anlattığın yerler bana çok yakın... ama tabi tam tahmin edemedim bloklar hangisi acaba
mail adresime telini yazarsan çok memnun olurum*
ya da en azından oralarda bir belirleyici market yada işyeri adı versen...
çünkü bahsettiğin cebeci kızmeslek lisesinin olduğu caddenin adı mamak caddesi eğer tamnin egttiğim göbek saimekadın merkez göbek ise yukarı çıkmak için sola değil sağa dönmek lazım sola döndüğünüze eminmisin

hakikaten durumum ve aradığım kişi özellikleri aynen tahmin ettiğin gibi

Cnm ben sana ayın 17 sinde mail attım bakmadın mı gelmedi mi? Hatta kendi numaramı filan da yazdım beraber gidebiliriz diye bugün müsaittim.

Bugün gittim evime pembeye ve zeynepe baktırdım. Çok iyilerdi 5 liraya göre tavsiye ederim. Zeynep benim için çok önemli olan bi şeyi söylediği için daha çok beğendim. Kahve+ az tarot 10, kahve + ayrıntilı tarot 20TL. Ama kahveye baktırdım ondada 10 ar tane filan kart çektim çok gerek yok yani tarotlulara. Ama benim şansımdan boştu bugün belki o yüzden uzun bakmışlardır.

Ben şu sevdayı da merak ediyorum ordaki müşteri bayanlarla görüştüm çok iyi dediler. Deneyeceğim ama fiyat sormayı unuttum ordaki bayan 30 dedi ama yoktur o kadar değil mi?

Ben şu sevdayı da merak ediyorum ordaki müşteri bayanlarla görüştüm çok iyi dediler. Deneyeceğim ama fiyat sormayı unuttum ordaki bayan 30 dedi ama yoktur o kadar değil mi?
sevdaya gittim hiç tavsiye etmem 10dk fal için okadar para vermeye gerek yok tabi param bol diyorsan o başka..ayrıca sölediklerinin birisi dahi çıkmadı.. :59::60:

bundan bikaç ay öncesine kadar kesinlikle fala inanmıyordum faldanda umudumu kesmiştim ki o çıktı karşıma ve ısrarla meraklı olanlara tavsiye edebilirim arkadaşlar çünkü hem uzun süreli bakıyor hem dediklerinin garantisi var diyebiliyorum hemde mükemmel bakıyor mükemmelde bi yorumu var kızılayda mihriye teyze paranız boşa gitmesin

Cnm ben sana ayın 17 sinde mail attım bakmadın mı gelmedi mi? Hatta kendi numaramı filan da yazdım beraber gidebiliriz diye bugün müsaittim.

tühhhhh yaaaaa
canım mailin gelmedi bana
işyerinde hotmail yasak olduğu için eve gidince akşamları bakıyorum ama yoktu
rica etsem tekrar mail atabilir misin... XXXXXXXXXXXXXXX

Son düzenleyen: Moderatör:
benimde bu aralar çok pis fal baktırasım var.ama kime gidecegime karar veremedim açıkcası forumuda baştan sona okudum kafam karıştı :44: en son gittiginiz yerler varsa arkadaslar paylaşırmısınız?

Back
X