Ankara'daki Falcılar

evet fal cafede. valla öylesine bi ugradiık kapısından sorduk rukiye hanım burada mı diye, garson evet dedi ama randevuları dolu hayatta bakmaz size dedi ama yine de bi sorun bugün erken geldi dedi. gittik rica ettik arkadaşlarla ( 3 kişiydik) tamam dedi. aslnda memnun kaldım baya, şu anki durumu ve geçmişi güzel bildi. isim tahmini müthiş. zaman da verdi, bakalım neler olacak görecez. sen figeni tavsiye etmiştin tryamour, zaman tahminlerinde başarılı mı? ya da eylül ? 3ünü de denedim 3ü de aşağı yukarı aynı zaman araşığını verdi, insan ister istemez bi beklentiye girio vala :(

kızlar merahaba rukıyeyı bdne cok duydum suanda nerde bakıyor bhılen warmııı

ya ben önerin üzerine rukiyeyi aradım 2 gün yer yok dediler :( bende pınarı çok merak ediyorum bulabilirsem bayramdan sonra bende düşünüyorum ama yerine baktım bulamadım onuda :(

arkadaşlar rukıyenın nosu warmıı yada kızlayda hangı acafede bakıyorrrr :)

Uzun zamandır birine gitmek istedim fal anlamında.Gerçekten işin ehli birine. Aslında eskiden asla gitmezdim falcılara.Ama hayat bazen bizi zor durumlara da sokabiliyor.Ama helin abla gerçekten de inanılmaz. Enerjisi aklı tamamen farklı. Gitmeyenlerin mutlaka gitmesini öneririm.Yeri de şu anda Cafe Asmalı Konak'ta. Karanfil 2 sokakta.

benimde bu aralar çok pis fal baktırasım var.ama kime gidecegime karar veremedim açıkcası forumuda baştan sona okudum kafam karıştı :44: en son gittiginiz yerler varsa arkadaslar paylaşırmısınız?

ben en son turuncu kafede mustafaya gittim aslında beğendim ama bakalım çıkıcak mı? böle fincana bile bakmadan tak tak konştu ki gerçkten bildide ama gelecek önemli tabi

ben en son turuncu kafede mustafaya gittim aslında beğendim ama bakalım çıkıcak mı? böle fincana bile bakmadan tak tak konştu ki gerçkten bildide ama gelecek önemli tabi

Mustafa'ya ben de baktırmıştım. Aşk konusunda olumsuz konuşmuştu. Moralimi bozmuştu baya. :s

Mustafa'ya ben de baktırmıştım. Aşk konusunda olumsuz konuşmuştu. Moralimi bozmuştu baya. :s
benm arkadaslara falları tutmuş bende 1 2 kere gitmiştim ilk falı tutmuştu ztn digerlerinde hep zmn verdi bakalım buda tutcak mı ama her gittigimde istikrarlı konştu

Ben turuncuda baktırmamıştım. Başka bir kafedeydi... Turuncu Cafe konur 1 sokakta. Kime sorsan gösterir zaten.

rukiye ye gittim nihayet gerçekten çokşaşırtıcıydı. ama kişilik anazlizi yaptı gibi hayatımdaki kişiyi bana anlattı ama gelecekle ilgili hiç birşey söylemedi :( genel olarak şaşırtıcı ve iyiydi birde bişey sorucam 20 TL ye mi bakıyor ?

kızlar,cidan cafe-figen hanıma baktırdım..bana verdiği bir tarih var,birkaç gün kaldı o tarihe.umarım çıkar da buraya yazarım.bunun dışında ankarada fal baktırmadığım falcı gitmediğim cafe kalmamıştır..bakalım yorumlarımı yazmak istiyorum aslında uzun uzun..birkaç tane çok memnun olduğum kişi var mesela..tek tek yazmak istiyorum bunları :) figen hanımın dediği çıksın yazarım

kızlar,cidan cafe-figen hanıma baktırdım..bana verdiği bir tarih var,birkaç gün kaldı o tarihe.umarım çıkar da buraya yazarım.bunun dışında ankarada fal baktırmadığım falcı gitmediğim cafe kalmamıştır..bakalım yorumlarımı yazmak istiyorum aslında uzun uzun..birkaç tane çok memnun olduğum kişi var mesela..tek tek yazmak istiyorum bunları :) figen hanımın dediği çıksın yazarım

figene bende gittim eylül ayı dedi banada bu ayda da bişe olmazsa artık yazıcam bende çıkarsada çıkmazsada ama diğer memnun olduklarınıda yaz sen bende denerim :) bnm favorilerim figenle o mantıcıda bakan hanımdı

Bugün cidana gittim figen abla kapıdan çıkıyordu ona baktıramadım. Arzu işten ayrılmış ama özelden de bakıyormuş hala numarası bende var. Evimi aradım telefonla orda da bi tek güneş varmış oraya da gitmedim güneş iyi değil diye duydum. Zeynep ya da pembe olsaydı gidecektim. Arzunun yerine fatoş diye biri girmiş mecburen ona baktırdım. İyiydi dedikleri çıkacak mı bakalım. 5 gün içinde yola çıkacağımı bildi mesela.
Ya bi şu mantıcıyı denemedim gelecek hakkında bildiği oldu mu baktıranlar söylesin.

Daha önce de yazmıştım Figen'in bana tarihleri tutmasa da dedikleri olmuştu. O yüzden tarihlere takılıp kalmayın bence. ;)

Back
X