- 12 Temmuz 2011
- 4.840
- 1.870
- 373
Bugün cidana gittim figen abla kapıdan çıkıyordu ona baktıramadım. Arzu işten ayrılmış ama özelden de bakıyormuş hala numarası bende var. Evimi aradım telefonla orda da bi tek güneş varmış oraya da gitmedim güneş iyi değil diye duydum. Zeynep ya da pembe olsaydı gidecektim. Arzunun yerine fatoş diye biri girmiş mecburen ona baktırdım. İyiydi dedikleri çıkacak mı bakalım. 5 gün içinde yola çıkacağımı bildi mesela.
Ya bi şu mantıcıyı denemedim gelecek hakkında bildiği oldu mu baktıranlar söylesin.
ben mantıcıya baktırdm hemde 3 4 sefer her dediği çıktı ama büyük olay dışında en basından beri diorum eski sevgili meselesi tabi olayda açarsak figende oda olucak dedi figen eylül ayı dedi mantıcıda hanım tam tarih vermio versede dioki tarihlerim tutmayablir ama yaşarsın iddaalıdır teldende bakıyomuş ama bana bi olayı çıkmadı işte bakalım olucak mı oda bekliorum..bide tek ben deil benim arkadaslarımada hep tutar yani her falcı döncek der mesela eski sevgilin bu öyle deildir ayrılcaksan ayrılcaksın der gelmicekse gelmicek der bnm arkadasımın sevgilisi varken ayrılcaklarını tekrarda olmıcagını blmişti bi örnek yani