- 27 Ağustos 2011
- 11.328
- 2.762
- 448
Evim cafe nerde kızlar?
karacan dil kursları var ya karanfilde onun yanındaki apartmana gir 2. ya da 3. kat olması lazım kime sorsan gösterir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evim cafe nerde kızlar?
Dilça'da Nuran'a baktıran var mı? Şişman açık renk saçlı bir kadın. Medyummuş.
Bu kadın herkese 2 aydınlığın var, haber alacaksın mı diyor acaba? :44:
kızlar falcılarda son durum ne hangisine gidelim? mantıcı ??evim cafe?? figen ????
Kızılayda ki, bahçelide ki, tunalıda ki falcılardan bıktım. %20 nin üzerinde de tutturanı zor gördüm. Bir de şu saimekadın'da ki Yaşar Hanım'ı denemeyi düşünüyorum. Eğer telefonu veya adresini tarif edebilecek olanınız varsa çok sevinirim.
Bende bana eski sevgilin sana dönmeyecek diyen birini arıyorum resmen. 2 senedir aynı kişiye de gitsem farklıya da gitsem, o gelecek dediler. Bende her aradığında bu sefer oldu diye heveslendim. Tabi benim aptallığım. düzgün bir fal baktırıp, uzun bir süre de bu konu için bir daha gitmemeyi düşünüyorum.
Bu arada eski sayfalarda okumuştum, gerçekten çok iyi gören falcılar var ama onlarda bu yeteneklerini kullanıp, 400-500 lira koparmadan ağızlarından laf alamıyorsunuz,aman söylemesin istemez zaten. kısmetin kapalı falan filan diye sizi büyüye yönlendirmeye çalışıyorlar. Bir fal bakıyor iki tane nokta atışı yapıyor, ağzınız açık kalınca da hemen sende büyü var bilmem ne. Amma dolmuşum ben de.
evet 2 yıl önce gitmiştim sölediklerinin birisi dahi çıkmadı tavsiye etmemDilça'da Nuran'a baktıran var mı? Şişman açık renk saçlı bir kadın. Medyummuş.
Bu kadın herkese 2 aydınlığın var, haber alacaksın mı diyor acaba? :44:
slm şekerim tabiki var tek kelimeyle sevgi cafedeki nur hanımı tavsiye ederim 80tl veriyorsunuz ama 3 defa kurşun döküyor vede dualarla.. zaten onun enerjisi yeter..arkadaşlar ben bi de kurşun döktürmekte istiyorum bu konuda iyi tanıdığı olan var mı?
kızlar, internette online fal bakan bi site var. binnaz abla yazınca çıkıyor.
sitede birkaç tane falcı var , istediğinize baktırabiliyorsunuz fincanın remini yollayıp. aranızda daha önce burdakilere baktıran varmı?