Ankara'daki Falcılar

vee kızlar çigdemin olacak dedigi benim olamaz dedigim şeyin ilki oldu verdigi tarihten önce ama :32::32::32::32::32:

benim için esas (önemli olan) olacak dedigi şeyi bekliyorum verdigi tarih bayrama geliyo umarım olur.

Çiğdem'i ben de deniim bari bi ara. Çiğdem ve Nur'u merak ediyorum. :31:

vee kızlar çigdemin olacak dedigi benim olamaz dedigim şeyin ilki oldu verdigi tarihten önce ama :32::32::32::32::32:

benim için esas (önemli olan) olacak dedigi şeyi bekliyorum verdigi tarih bayrama geliyo umarım olur.
slm size msj attım ama ulaşmadı sanırsam adresini ve kafenin adını verirseniz gitmeyi düşünüyorum ayrıca kaça bakıyordu?

evet yaprak89, sen konyadan mı geleceksin baktırmaya? galiba daha önce baktırdığında gerçekleşen şeyler oldu bakalım bana söyledikleri gerçekleşecekmi bilemiyorum ama şaşırtıcıydı bakma şekli, sana nasıl yardımcı olmak lazım bilemiyorum.. ahu bu aralar foruma girmiyor galiba ben rastlamadım hiç

Bal10 Yaşar hn tlf gönderebilmen dileğiyle mail adresimi yazıyorum. İnşallah silmezler.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
şekerim ceplerine nihayet ulaştım en kısa zamanda gitmeyi düşünüyorum siz memnun kalmışmıydınız dedikleri size çıktımı?:18:

Esen hnın dediklerinin hepsi çıktı. Notlarım hala duruyor. İşyerlerini ne zaman açacakları konusunda bir şey dedilermi?

selam arkadaslar, bayramda ankarada olacagım. bana önerebileceginiz en iyisi diyebileceginiz kim var? semt fark etmez heryere gidebilirm yeterki iyi olsun.

ya evet mantıcıdakı bayanın cok ısmı gectı burda ama bırısı cok az baktı hıc bılemedı falan demıstı sence nasıl bı ara ona gıtmeyı dusunuodum onada gıdebılırım aslında sence nasıl??
mantıcıdaki hanıma ben çok gittim zaten..bana tarihleri tutmadı ama dedikleri oldu.son falında ama çok geneldi begenmemiştim o yüzden neler dediği pek aklımda kalmadı valla:) ama denenebilir bana çıktı falları..çiğdem çıkacak mı bakalım:52:

selam arkadaslar, bayramda ankarada olacagım. bana önerebileceginiz en iyisi diyebileceginiz kim var? semt fark etmez heryere gidebilirm yeterki iyi olsun.

Merhaba sana yardımcı olmak isterim ama tamamen bakan kişinin tecrübesi kadar baktıranla diyologlarının uymasıdır bence, bende birçok yerde baktırdım kimisi hikaye gibi kimisi ise daha net ve kalıcı aslında son zamanlarda bestekarda kibele ye takılıyorum şimdilik iyi gitmediysen dene derim.

''Kızlar Ankara'da benim arkadaşımın kuzeni var. O çok iyi bakıyor. Fincana falan pek bakmıyor.Sadece elini koyuyor.Zaten herkese bakmıyor.Elektriği tutarsa bakıyor.Şekil çıktığına değil sadece hislere inanıyormus.Bende herşeyi bildi ve psikolog görevi de gördü sağolsun kızcağız :)
İsterseniz onun numarasını verebilirim.''

Arkadaşlar,hepinize merhaba..Ben yeni üye oldum.Yazdıklarınızı okudum ve bu mesaj dikkatimi çekti.Acaba nerede olduğunu ve nasıl ulaşabileceğimi bana yazabilir misiniz?Yada mail adresimi verebilirim.Sanırım benim henüz özel mesaj hakkım yok :( Bide Bir yıl önce Ankara Gırgır Cafe de Jale hanım vardı.Bana ne dediyse çıkmıştı.Fakat oradan ayrılmış sanırım onunda nerede olduğunu bilen varsa bana yazablir mi lütfen?

Canım kız çok değişik bir kız.Bugün durdu bir an da ve su kafanın içindeki düşünceleri at dedi.Ben de o sırada kaygı baslamıstı.Hemen farkediyor düşüncelerimi.
Dün yaşadığım bir tartısmayı söyledi ve sen kandırılmıssın sebebi başka türlü dedi.Akşama kadar bu konuyu düşündüm ve cidden haklı olabilir.
Sandığımda duran bir perdeden ve onun hikayesinden bahsetti bu benim için cok özeldi.Anneme sorsan bilmez yani o derece.
Normalde fincandan nasıl görecek bunları hissetmesi cok önemli ve pozitif aynı zaman da.Cıktıgım zaman rahatlamıs oluyorum.
Sen bir ara konuş.O sana söyler bakarım veya bakmam diye.Elektrik alırsa tel de zaten iyi bakar

Bu kız da sanırım az önceki mesajımda bahsettiğim kız..Lütfen bana da yardımcı olur musunuz?Nerede ve nasıl ulaşabilirim ve adı ne?Teekkür ediyorum şimdiden...

Merhaba sana yardımcı olmak isterim ama tamamen bakan kişinin tecrübesi kadar baktıranla diyologlarının uymasıdır bence, bende birçok yerde baktırdım kimisi hikaye gibi kimisi ise daha net ve kalıcı aslında son zamanlarda bestekarda kibele ye takılıyorum şimdilik iyi gitmediysen dene derim.

teşekkür ederim cnm. deneyip deneyimimi buraya yazacagım.

mihriye diye bir bayan varmış onunla ilgili düşüncelerinizi de alabilirmiyim lütfen?

mihriye ve fikriye forumdan da okuduğun üzere aman aman çok tutulan falcılardan değil, bana gelecekle ilgili tutturduğu bi şey olmadı ikisinin de şu anla ilgili ufak bi kaç bi şey tutturdular diyebilirim, eh işte..

mihriye diye bir bayan varmış onunla ilgili düşüncelerinizi de alabilirmiyim lütfen?

Mihriye'ye gittim. Yanından ayrıldıktan sonra etkilenmiştim aslında, mantıklı şeyler söylemişti ama dedikleri çıkmadı. Hem de ben gittiğimde 50 liraydı. Şimdi artmış da olabilir ve asla değmez vermeye.

Kızlar bu sayfaya üye olduğumdan beri burdakilerin hepsini gördükçe denedim ve hep inandım bekledim. Ama inanın hepsi yalancı çünkü 10 gün olmadı nerdeyse hepsini denedim en son bi daha yine aynı şeyleri söylediler gelecek evleneceksiniz vs vs. Dün öğrendimki adamın bu ay sonu düğünü varmış. Sadece hepinizi uyarmak istedim inanmayın. Boşuna paranızı harcamayın. Daha önemlisi umut içinde yaşayıpta benim gibi böyle bir haberle kahrolmayın. Sevgiler Saygılar hepinize :(((((((:5:

birsey sormak istiyorum, ankara kizilayda demet diye bii varmis, nasil bakiyor giden varmi, yorumlarinizi bekliyorum, simdiden tesekkür ederim

Çiğdem'e gittim bugün. Toplamda 11 lira ödedim kahve falı için.
Yarım saate yakın baktı. Tarot kartı da açtı birkaç tane.
Çok tatlı ve güler yüzlü bi kadın. Bana bir tarih verdi, şunu şunu yapsan o tarihte iyi olabilir bi dene dedi.
Ama bilmiyorum yapar mıyım... Hoşuma gitti yani benim. Ama bakalım dediklerini yaşayacak mıyım...

kızlar sakaryada gülçe kafede sarışın bi kadına gittim hiç bişi bilemedi yaa.bide 15 lt verdim gidecek olan carsa gitmesin...........

birsem hanım diye biri var tarotta çok iyi bana daha öncede bakmıştı herşeyi mi bilmişti aşk falıda bakıyor bu arada uzun zamandır arıyordum kafe açıyormuş açsın gidecegim memnun kalırsam size de haber verecegim

Back
X