Ankara'daki Falcılar

Çiğdem'e gittim bugün. Toplamda 11 lira ödedim kahve falı için.
Yarım saate yakın baktı. Tarot kartı da açtı birkaç tane.
Çok tatlı ve güler yüzlü bi kadın. Bana bir tarih verdi, şunu şunu yapsan o tarihte iyi olabilir bi dene dedi.
Ama bilmiyorum yapar mıyım... Hoşuma gitti yani benim. Ama bakalım dediklerini yaşayacak mıyım...

çigdem hangi kafede acaba....

Çiğdem'e gittim bugün. Toplamda 11 lira ödedim kahve falı için.
Yarım saate yakın baktı. Tarot kartı da açtı birkaç tane.
Çok tatlı ve güler yüzlü bi kadın. Bana bir tarih verdi, şunu şunu yapsan o tarihte iyi olabilir bi dene dedi.
Ama bilmiyorum yapar mıyım... Hoşuma gitti yani benim. Ama bakalım dediklerini yaşayacak mıyım...
evet banada 25 30 dk baktı.tarot kartı çektirmedi ama:)) bende sevdim tatlı bi kadın..inşallah çıkar dedikleri bende bekliyorum çıkarsa yazarm

Kızlar burdaki falcıların hepsine gittinm. Hatta geçen hafta hepsini dolaştım. Dönecek evleneceksiniz dediği insanın bu düğününü öğrendim. Yaşadığım üzüntüyü yaşamayın. Umutlarınızla oynanmasına izin vermeyin. Sonuç çok kötü:((

Kızlar burdaki falcıların hepsine gittinm. Hatta geçen hafta hepsini dolaştım. Dönecek evleneceksiniz dediği insanın bu düğününü öğrendim. Yaşadığım üzüntüyü yaşamayın. Umutlarınızla oynanmasına izin vermeyin. Sonuç çok kötü:((

Çok üzüldüm adınıza. Ama biraz da mantık çerçevesinde hareket etmek gerekiyor. Kendimiz de ilişkimizi gözlemleyip sonuçlarını az çok tahmin edebiliriz. Falcılara bu kadar inanmak sizin hatanız olmuş.

Bana da bu çocuk seni asla aramaz demişti biri ama aradı. O falcıya inanıp mı devam edecektim hayatıma? Yok böyle bir şey. Hem fallar bizim bilinçaltımızı yansıtır, ayrıca çok da değişkendir. Siz geri geleceğine inanamışsınız ve fala yansımış bu. Bana da öyle oldu. 2 yıl önce geri geleceğine o kadar inanıyordum ki gittiğim falcıların hepsi bunu doğruladı. Tabi asla gelen giden olmadı. Ama çocuğu kafamdan attıktan sonra yine tüm falcılar yok bununla bi şey olmaz dediler. :D Her şey ortada. Geleceğinizi fala inanıp hayalinizde şekillendirmemelisiniz. Kimse bunu yapmamalı. :31::31:

evet banada 25 30 dk baktı.tarot kartı çektirmedi ama:)) bende sevdim tatlı bi kadın..inşallah çıkar dedikleri bende bekliyorum çıkarsa yazarm

Sana da şu tarihte şunu yapsan şöyle olabilir falan dedi mi? Belli bir zaman verdi mi olacaklar için?

Son düzenleme:
Sana da şu tarihte şunu yapsan şöyle olabilir falan dedi mi? Belli bir zaman verdi mi olacaklar için?

ya bana net bi tek tarih verdi..diger zamanlar hep vakitliydi yani ne bilim mesela 3 vakit 3lü bişey dedi hep hani 3 gün olur 3 hafta olur falan..ama ben sevdim çigdemi bide çok garip şeyleri bildi ona şaşırdım ilk gittigimdede yazmıştım zaten buraya

mihriye diye bir bayan varmış onunla ilgili düşüncelerinizi de alabilirmiyim lütfen?
mihriyeye gittim bana sölediklerinden 1 tanesi dahi çıkmadı hatta %100 olacak dediği konu hakkında görüşmek istedim alaycı bir tavırla geçiştirdi yani işi parayı alana kadar aldıktan sonra sizi tanımıyor bile.

çok haklısın bende hemen hemen hepsine gittim bir kaçı dışında hepsinin sölediklerinin tersi oldu insanın beynini çok güzel okuyorlar bunu farkettiğimde çok geç olmuştu fal krizim tuttuğunda devamlı gittiğim fiyatı çok uygun falcıma gidiyorum hepsi bu kızlar sizede aynısını tavsiye ederim fazla para kaptırmayınız derim.bu sülüklerden kurtulalım ve herşeyi oluruna bırakalım.

mihriyeye gittim bana sölediklerinden 1 tanesi dahi çıkmadı hatta %100 olacak dediği konu hakkında görüşmek istedim alaycı bir tavırla geçiştirdi yani işi parayı alana kadar aldıktan sonra sizi tanımıyor bile.

çirkince bir yaklaşım olmuş mihriye tarafından.. teşekkür ederim cnm gitmeyecegim o zaman.

Figen hala cidan'da. İzne ayrılmamış. Ayrıca artık başörtü takmıyor. Saçları açık ve kızıl renkte. Dün oraya gelen herkes Figen için bekliyordu sırada. Kadın çok iş yapıyor. :31::31:

Figen hala cidan'da. İzne ayrılmamış. Ayrıca artık başörtü takmıyor. Saçları açık ve kızıl renkte. Dün oraya gelen herkes Figen için bekliyordu sırada. Kadın çok iş yapıyor. :31::31:

ya bılgın varmı acaba fıgen yarın orada olurmu gıtmeden onada ugramak ıstıyorum bılgılendırırsen cok sevınırım:) bu arada sakarya metro cıkısında gırgırdı galıba kafenın ısmı onun ustundekı kafede devrım dıe bı bayana baktırdım gercı bes lıra verdım ama berbattı yanı yarım saat ısım okumaya ugrastı tamam harflerı tutturdu ama ıkı saat ısmı bumu sumu sole bırı varmı yok dıyorum halla ısrar edıo gıtmeyın tavsıye etmem elle tutulur hıcde bısı solemedı!! cıgdeme de ugradım ona tarot baktıran varmı varsa ve cıktıysa lutfen burdan paylassın hıııııcccccc ıstemedıgım seyler soledı ben cocuktan ayrılmak ıstıyorum bana dedıkı sen ıstedıgın kadar ugras barıscaksınız hatta evlılık var ama suan aranız bozuk dedı ya nolur bılen bırısı bana yazsın kahve falında ole garıp seler bıldıkı kaldım bole ıstemememememememmeemmeme ben onunla evlenmem ıstemem yaaaaaa:((( fıgenede bılmek ıstedıgım bı tarıh var onu ogrenmek ıcın gıdıyorum lutfen bılenler ve yenı bırılerıne gıdenler paylassın burdan hep aynı ısımler gecıo hıcmı yok yenı bırılerı:((

ya bılgın varmı acaba fıgen yarın orada olurmu gıtmeden onada ugramak ıstıyorum bılgılendırırsen cok sevınırım:) bu arada sakarya metro cıkısında gırgırdı galıba kafenın ısmı onun ustundekı kafede devrım dıe bı bayana baktırdım gercı bes lıra verdım ama berbattı yanı yarım saat ısım okumaya ugrastı tamam harflerı tutturdu ama ıkı saat ısmı bumu sumu sole bırı varmı yok dıyorum halla ısrar edıo gıtmeyın tavsıye etmem elle tutulur hıcde bısı solemedı!! cıgdeme de ugradım ona tarot baktıran varmı varsa ve cıktıysa lutfen burdan paylassın hıııııcccccc ıstemedıgım seyler soledı ben cocuktan ayrılmak ıstıyorum bana dedıkı sen ıstedıgın kadar ugras barıscaksınız hatta evlılık var ama suan aranız bozuk dedı ya nolur bılen bırısı bana yazsın kahve falında ole garıp seler bıldıkı kaldım bole ıstemememememememmeemmeme ben onunla evlenmem ıstemem yaaaaaa:((( fıgenede bılmek ıstedıgım bı tarıh var onu ogrenmek ıcın gıdıyorum lutfen bılenler ve yenı bırılerıne gıdenler paylassın burdan hep aynı ısımler gecıo hıcmı yok yenı bırılerı:((

figen ablanın ilk falı bana çıkmıştı tarihlerine kadar..ama 2.falın tarihi geçti ama ilk falla tutarsız deildi mesela.çigdemede gittim yazmıştım zaten çok tuhaf şeyler bildi şaşırdım.tam tarih vermedi bana kahve baktırdım tek hep vakitli konuştu ama çıkarsa falı yazarım bende..bazı arkadaslara çıkmış öle yazmışlar..bu arada figenle çigdem aynıydı fal olarak yani zıt şeyler söylemediler bana

Hiçbir fikrim yok orada olup olmayacağına dair.

fıgene malesefkı ulasamadım bende sanırım dılca kafeydı ordakı duyguya baktırdım cıgdemle aynı seyler soyledı hep ben bırakcam bı sure fal ıslerını zaten hafta sonu okula donuyorum geri duaya baslıycam allam benı onunla evlendırme nolur dıe ya:((( bıde bana sende nazar var kursun doktur ıslerın bu yuzden ters gıdıo falan dedı ınanmakla ınanmamak arasında kaldım duyguyla ılgılı bılgısı olan varsa paylasırsa cok sevınırım bu arada herkese mutlu bayramlar:))

fıgene malesefkı ulasamadım bende sanırım dılca kafeydı ordakı duyguya baktırdım cıgdemle aynı seyler soyledı hep ben bırakcam bı sure fal ıslerını zaten hafta sonu okula donuyorum geri duaya baslıycam allam benı onunla evlendırme nolur dıe ya:((( bıde bana sende nazar var kursun doktur ıslerın bu yuzden ters gıdıo falan dedı ınanmakla ınanmamak arasında kaldım duyguyla ılgılı bılgısı olan varsa paylasırsa cok sevınırım bu arada herkese mutlu bayramlar:))

Dilça'daki bütün falcılar sende nazar var kurşun döktür der. :D İnanma. Para tuzağı. :27::27:

Bi de bu kadar etkilenme fallardan. Defalarca yazdım 10 kişiden fazla falcıya gittim. Hepsi ama hepsi ayrıldığım insanın bana geri döneceğini söyledi ama 2 yıldan fazla zaman oldu gelen yok. :D

Yani falcıların hepsi aynı şeyi diyor diye olacak anlamına gelmiyor. Merak etme istemezsen evlenmezsin. :D Hatta belki istesen bile evlenemezsin. İnanmayın ya bu kadar fallara. :D:D

Back
X