Merhaba kızlar ben yazın konur sokakda ezgi cafenin üstünde üst katlarda bir kafede baktırmıştım kahve falı, 20dk falan bakmıştı ama bazı şeyler tutmamıştı bazı şeyler için hala bekliyorum sadece fal bakılan bir kafeydi. Geçmişi çok iyi bilmişti hatta ama çok ileri zamanlarla ilgili konuştuğu için hala bazı şeyler tutarmı tutmaz mı bilmiyorm. Ben o kadına bir fal daha baktırıcaktım o gittiğimde seninle enerjimiz tutmaz çok gelir ikimizinde günü mahvolur bakmıyım gibi bişiler demişti baktıramamıştım.
Yaklaşık 5 sene öncede fal dünyasının karşısındaki kafede su falı baktırmıştım o zamanın parasıyla 50 lira vermiştim ama bütün dedikleri tutmuştu, verdiği isimlerden tarihlere kadar, ama baktırırken ve çıktıktan sonra baya ürkmüştüm.
ismini bileniniz varsa ve hala fal bakıyorsa tekrar ona baktırmak çok isterim.
Bu aralar içimde yine çok sıkıntı var fal baktırmak istiyorum ama yazın gittiğim yere gitmek istemiyorum yakın aralıklarla gelme demişti çünkü.
Sizce çiğdeme mi gidiyim yoksa figene mi?
Birde bu ikisi aynı kafede mi çalışıyor yoksa ben mi yanlış anladım. Birde ücreti ne kadar acaba?
Yaklaşık 5 sene öncede fal dünyasının karşısındaki kafede su falı baktırmıştım o zamanın parasıyla 50 lira vermiştim ama bütün dedikleri tutmuştu, verdiği isimlerden tarihlere kadar, ama baktırırken ve çıktıktan sonra baya ürkmüştüm.
ismini bileniniz varsa ve hala fal bakıyorsa tekrar ona baktırmak çok isterim.
Bu aralar içimde yine çok sıkıntı var fal baktırmak istiyorum ama yazın gittiğim yere gitmek istemiyorum yakın aralıklarla gelme demişti çünkü.
Sizce çiğdeme mi gidiyim yoksa figene mi?
Birde bu ikisi aynı kafede mi çalışıyor yoksa ben mi yanlış anladım. Birde ücreti ne kadar acaba?