- 12 Temmuz 2011
- 4.840
- 1.870
- 373
[/QUOTE
mustafa demişsin bu falcı için ben gittim..dedikleri banada ilk fallarında çıktı yalnız son falı çıkmadı günü geçti yani..ama şu var ki her falında tutarlıydı hiç farklı bi yol çizmedi bana..inş çıkar bakalım..
sağol canım fikir verdiğin için. tutarlı derken örneğin daha önce söylediklerinin devamı niteliğinde gibi miydi??? biraz açar mısın???
bugünde bir arkadaşımla beraber cidan cafedeki figen hanıma gittim. öyle 2-3 cümle söyleyip başından savmadı. ilgilendi. ancak şu var ki dediklerinde mustafa beyle arasında farklılıklarda var benzerliklerde. örneğin işle ilgili bundan sonra olacaklar için çok benzer şeyler söylediler. ancak aşk vs de yine dedikleri aynı şeylerde var farklı şeylerde. ancak bugün figen hanımın bir konuyla ilgili bir tanımı vardı ona çok şaşırdım. bilmiyorum bekleyip göreceğim. ikisinden birininki çıkarsa buraya yazacağım.
not: evim cafedeki güneş hanımdan haberi olan varsa paylaşırsa sevinirim.[/QUOTE]
evet canım paraleldi hep devam niteligindeydi.figenle mustafa bana aynı şeyleri söylediler bu arada..ama şu var işte 2sininde verdigi tarih geçti ama olayı 2side aynı yorumladı bilemiorum çıkar mı tabi fal sonuçta..hıı bide figene 2 kere gittim ben ilk falının tarihleride dahil çkmıştı