• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

Evet canım kartları seçiyorsun ücretinide cep tlf yada kredi kartından ödüyorsun. Ben baktırdım çıkan şeyler olurda burada paylaşırım.

canım banada öyle baktı falı.harfler çıkardı sonra ismini sordu söyledi bi sürü şey işte..ama yanında tarotta baktı ve evet para almadı kave parasını aldı yani.o yüzdende sevmiştim yani paragöz deil die kahvede göremiorum çünkü tarot bakıcam dedi direk başkası olsa tarot bakmam lazım görmüorum extra şu kadar der..ama inş banada çıkar falı.bide bişey sorucam zaman konusunda tutmuş muydu mesela hani 1 hafta içinde 1 ay içinde dedi 1 ay içinde oldu gibi[/Q

Mrb güneş hanımın adresini bana da verebilir misiniz şimdiden tşk ederim

canım banada öyle baktı falı.harfler çıkardı sonra ismini sordu söyledi bi sürü şey işte..ama yanında tarotta baktı ve evet para almadı kave parasını aldı yani.o yüzdende sevmiştim yani paragöz deil die kahvede göremiorum çünkü tarot bakıcam dedi direk başkası olsa tarot bakmam lazım görmüorum extra şu kadar der..ama inş banada çıkar falı.bide bişey sorucam zaman konusunda tutmuş muydu mesela hani 1 hafta içinde 1 ay içinde dedi 1 ay içinde oldu gibi[/Q

Mrb güneş hanımın adresini bana da verebilir misiniz şimdiden tşk ederim

güneş kafede karanfilde canım binanın 4.katı yani tam bilmiorum görürsün ama kolay yeri

arkadaşlar..gördümki ankarada doğru düzgün bir falcı bulamamışsınız..bense 2 yıldır gittiğim ve onlarca kişiyi götürdüğüm falcım güneş ablanın izini 3 aydır kaybetmiştim.eski çalıştığı yerde önce izinli sonrada şehir değiştirdi dediler.inatla onu ardım.ve de buldum.öylesine sosyal paylaşım sitesinde gezerken güneş abla yazdım tak diye karşıma çıktı.eski çalıştığı evim kafenin tam karşısına güneş kafe diye kendine yer açmış..çok mutluyum..mucize gibi bir falcı.ekibide çok iyi ama kendisi randevu ile bakıyor.heleki bir aşk yıldıznamesi diye bir falı varki zaten kendiside aynı fala bakabilecek ikinci kişiye tüm mal varlığımı verecem diye iddia koymuş..müthiş birşey..kişiye hiç birşey sormadan fal bakmak esastır diyor vede gerçekten sadece adını sorup hakkındaki geçmiş vede gelecek hakkında tam isabetli şeyler söylüyor.ona danışmadan ne çok seviniyor nede çok üzülüyorum.dedikleri aynen çıktığı için ona sormadan adım atmıyordum..tekrar bulduğum için çok şanslıyım.karanfil 1.de güneş kafe sahibi olduğu içinde artık kendi özel odasında bakıyor ::gidin bana dua edeceksiniz..:72:

Ne kadara bakıyor Güneş? Gerçi ikinci mesajın daha, reklam amaçlı burada olup olmadığın belli değil bu yüzden; ama neyse... :24:

Son düzenleme:
canım banada öyle baktı falı.harfler çıkardı sonra ismini sordu söyledi bi sürü şey işte..ama yanında tarotta baktı ve evet para almadı kave parasını aldı yani.o yüzdende sevmiştim yani paragöz deil die kahvede göremiorum çünkü tarot bakıcam dedi direk başkası olsa tarot bakmam lazım görmüorum extra şu kadar der..ama inş banada çıkar falı.bide bişey sorucam zaman konusunda tutmuş muydu mesela hani 1 hafta içinde 1 ay içinde dedi 1 ay içinde oldu gibi

şimdi yalnız şöyle birşey var. 15 liraya baktı bana. oradaki diğer hanımlardan farklı sanırım. ama çok ilgilendi hakkı var. sadece kahve falına 10 lira alıp 2 cümle söyleyen insanlarda biliyorum.

evet tuttu canım. ama 2. falı ne kadar tutar bilemiyorum. buradakiler ikinci falların çok tutmadığını söylüyorlar genelde. ama uzak gelecekle igili yakın şeyler söyledi. daha önceki falında yakın gelecekle ilgili dediği şeyler oldu. olmayan 1 tane var. bu falındada yakın gelecekle ilgili 6 gün süre verdi olursa söylerim. ama şu da var ki sonuçta fal. o kadar bel bağlamamak lazım.

şimdi yalnız şöyle birşey var. 15 liraya baktı bana. oradaki diğer hanımlardan farklı sanırım. ama çok ilgilendi hakkı var. sadece kahve falına 10 lira alıp 2 cümle söyleyen insanlarda biliyorum.

evet tuttu canım. ama 2. falı ne kadar tutar bilemiyorum. buradakiler ikinci falların çok tutmadığını söylüyorlar genelde. ama uzak gelecekle igili yakın şeyler söyledi. daha önceki falında yakın gelecekle ilgili dediği şeyler oldu. olmayan 1 tane var. bu falındada yakın gelecekle ilgili 6 gün süre verdi olursa söylerim. ama şu da var ki sonuçta fal. o kadar bel bağlamamak lazım.

orası öyle tabiki ama merak ettim.ztn fala göre yaşasaydım ohooo:)) bendende 15 aldı paragöz deil gerçekten inş tutar canım senin falında benimde ne diim hayırlısı :3:

orası öyle tabiki ama merak ettim.ztn fala göre yaşasaydım ohooo:)) bendende 15 aldı paragöz deil gerçekten inş tutar canım senin falında benimde ne diim hayırlısı :3:

umarım canım ^^ güzl şeyler dedi çünkü.

not: asmalı konaktaki mehtap ablayı ilk defa duyuyorum.

not 2: umarım birn önce özel mesaj hakkım olur merak ettiklerim var çünkü babyster sana soracağım daha ayrıntılı.

Son düzenleme:
Cep tlf no yazıyorsun. Bir saniye sonra kabul ediyormusun diye mesaj geliyor .''Evet '' diye yanıtladıktan sonra maksimum 3-4 saat sonra emailine fal sonucu geliyor.

Siz binnazabla sitesinden bahsediyorsunuz sanırım. Ben baktırdım ordan. Hiç de beğenmedim. Efsun denen insana baktırmıştım. Resmen hayal dünyası çizmiş. Herkese de aynı güzel cümleleri söylüyormuş. Hoşuma gitmedi. Gerçekçi bulmadım.:19::19:

Evet bende aynı kişiye yeni baktırdım. Daha öncede belirttiğim gibi, çıkan şeyler olursa burada paylaşacağım.

Rana32 merhaba sanırım siz daha önce Mercan Sayhan'a fal baktırmıştınız. Ben Mercan hn tlf görüştüm. Kendisi fala çok ayrıntılı baktığını yarım saat sürdüğünü söyledi. Doğrumu acaba sizede öyle ayrıntılı baktımı?

umarım canım ^^ güzl şeyler dedi çünkü.

not: asmalı konaktaki mehtap ablayı ilk defa duyuyorum.

not 2: umarım birn önce özel mesaj hakkım olur merak ettiklerim var çünkü babyster sana soracağım daha ayrıntılı.

tamam canım msj hakkın olsun die dört gözle bende seni bekliyorum:))

Back
X