• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

ankaradaki hemen hemen tüm kafeleri gezdim..falcıların %80 nine fal baktırdım.benimki fal merakı değil bir çeşit araştırmaydı..bir çoğu gerçekten iyi sallıyor.fincanın içine bile bakmıyor.loş odalarda fincanın sapını bile göremezken sözde fal bakıyor..ilk işleri burcunu yada doğum tarihini gün ay olarak soruyor..bazılarıda dileğin var nedir diye sorup derdini öğrenince ona göre sayıyor..burç yorumu ve sizin ağzınızdan aldıklarını yuvarlak kelimelerle size sunuyor..hepsine güldüm geçtim..ta ki karanfil 1 deki güneş kafeyi bulana kadar..önce falcıları tuğba,tülin ve yelize baktırdım.hepside şimdiye kadar bakyırdığım tüm falcılardan fazla şey bildiler.bu arada esas güneş kafenin sahibi olan güneş abla denilen kişinin odasından çıkan kişilerin ona nasıl sarıldıklarını gördüm.randevu ile çalışıyormuş bende randevu alıp gittim meraktan.benim sormayı bile akıl edemediğim bir çok şeyi söyleyince şoka girdim..yok böyle birşey..tek diyeceğim denemeyen pişman olur..bu kadın mucize gibi birşey..

ankaradaki hemen hemen tüm kafeleri gezdim..falcıların %80 nine fal baktırdım.benimki fal merakı değil bir çeşit araştırmaydı..bir çoğu gerçekten iyi sallıyor.fincanın içine bile bakmıyor.loş odalarda fincanın sapını bile göremezken sözde fal bakıyor..ilk işleri burcunu yada doğum tarihini gün ay olarak soruyor..bazılarıda dileğin var nedir diye sorup derdini öğrenince ona göre sayıyor..burç yorumu ve sizin ağzınızdan aldıklarını yuvarlak kelimelerle size sunuyor..hepsine güldüm geçtim..ta ki karanfil 1 deki güneş kafeyi bulana kadar..önce falcıları tuğba,tülin ve yelize baktırdım.hepside şimdiye kadar bakyırdığım tüm falcılardan fazla şey bildiler.bu arada esas güneş kafenin sahibi olan güneş abla denilen kişinin odasından çıkan kişilerin ona nasıl sarıldıklarını gördüm.randevu ile çalışıyormuş bende randevu alıp gittim meraktan.benim sormayı bile akıl edemediğim bir çok şeyi söyleyince şoka girdim..yok böyle birşey..tek diyeceğim denemeyen pişman olur..bu kadın mucize gibi birşey..

Arkadaşım reklam yapmayı bırak artık. !!!!!

çok abartıyosun.bende baktırdım dedikleri çıkarsa yazıcam ztn burdan ama daha iyi bakanınıda gördüm bu kadar abartmaya reklama gerek yok! fal sonuçta bu çıkar çıkmaz %50 bi durum

evet baktırdım gayet tutarlı tahminleri var ve tutuyo. aşk yıldıznamesindede sevgilim konusunda fikir edinmeme bayağı yardımcı oldu. eski sevgilimle alakalıda tüm yaşadıklarımı bildi. yanındaki falcı kadrosuda çok iyi.

arkadaşlar..gördümki ankarada doğru düzgün bir falcı bulamamışsınız..bense 2 yıldır gittiğim ve onlarca kişiyi götürdüğüm falcım güneş ablanın izini 3 aydır kaybetmiştim.eski çalıştığı yerde önce izinli sonrada şehir değiştirdi dediler.inatla onu ardım.ve de buldum.öylesine sosyal paylaşım sitesinde gezerken güneş abla yazdım tak diye karşıma çıktı.eski çalıştığı evim kafenin tam karşısına güneş kafe diye kendine yer açmış..çok mutluyum..mucize gibi bir falcı.ekibide çok iyi ama kendisi randevu ile bakıyor.heleki bir aşk yıldıznamesi diye bir falı varki zaten kendiside aynı fala bakabilecek ikinci kişiye tüm mal varlığımı verecem diye iddia koymuş..müthiş birşey..kişiye hiç birşey sormadan fal bakmak esastır diyor vede gerçekten sadece adını sorup hakkındaki geçmiş vede gelecek hakkında tam isabetli şeyler söylüyor.ona danışmadan ne çok seviniyor nede çok üzülüyorum.dedikleri aynen çıktığı için ona sormadan adım atmıyordum..tekrar bulduğum için çok şanslıyım.karanfil 1.de güneş kafe sahibi olduğu içinde artık kendi özel odasında bakıyor ::gidin bana dua edeceksiniz..:72:

canım güneş kafe diye facede sayfası var..orda telefon numarasıda adreside var.telefon açıp kendinden randevu alabiliyorsun..fan clup bıda var güneş abla diye gir ekliyor.:nazar:

Bunlar ayni dolandiriciya sahip hesaplardir ! Lutfen itibar etmeyiniz : ) +2 uyeligi daha var ama onlari henuz kullanmamis !

Hatta Gunes cafenin bizzat sahibidir bunlar !

Simdi her zamanki gibi boyle yapanlara ne diyorduk !

Dandik Falci degil mi ? Ah beni bir hakaretten dava etselerde bende maliye ile tepelerine bir insem su dolandiricilarin....

hadi durmayin beni dava edin size dolandirci dedim ! Hadi ama bak gonlum kalir sonra, hadi Sevdacim

.........................benim sormayı bile akıl edemediğim bir çok şeyi söyleyince şoka girdim..yok böyle birşey..tek diyeceğim denemeyen pişman olur..bu kadın mucize gibi birşey..

Mucize gormek istiyorsan bana bak ablacim :) Birak fal ayaklarini esas mucize burada simdi icinden diyorsun ki evden ayri baglandim tukkandan ayri baglandim bu adam beni nasil yakaladi ? Iste mucize diyorum ya sok sok sok (Turkce degil klavyem şok yazamıyorum kusura bakmayin lutfen). Isin asli senin orada sana kil olan bir personelin aradi beni Kazen abi nedir bu patrondan cektigimiz hem cok calistiriyor, sigara cay molamiz yok, bakilan fallara fis vermiyor dedi bizde bu ihbari degerlendirdik : )

anaç bir bayan ve paragöz değil ki benim için önemli olan şeylerden biri idi. yani insanlar hayattan yoruldukları için gidiyorlar bu tip yerlere, üstüne bir de paragöz biriyle karşılaşınca insan hayattan büsbütün soğuyor. dediklerinize gelince önceki falı gerçekleşti...tabi ki %100 değil. ama büyük oranda ve bu yüzden ikinci kez gittim. ama son falı kesinlikle olacak diye bir şey yok. bekleyip göreceğim ...ayrıca bakan ve baktıran arasındaki uyumunda önemli olduğuna inanıyorum. yani bekleyip görelim.

Mucize gormek istiyorsan bana bak ablacim :) Birak fal ayaklarini esas mucize burada simdi icinden diyorsun ki evden ayri baglandim tukkandan ayri baglandim bu adam beni nasil yakaladi ? Iste mucize diyorum ya sok sok sok (Turkce degil klavyem şok yazamıyorum kusura bakmayin lutfen). Isin asli senin orada sana kil olan bir personelin aradi beni Kazen abi nedir bu patrondan cektigimiz hem cok calistiriyor, sigara cay molamiz yok, bakilan fallara fis vermiyor dedi bizde bu ihbari degerlendirdik : )

ne oluyor ya??? kafam karıştı benim. peki siz kimsiniz???

ne oluyor ya??? kafam karıştı benim. peki siz kimsiniz???

Canım Kazen sitenin yöneticilerinden biri.:34:

Siz de azıcık açın gözünüzü bu kadar saf olmayın arkadaşlar ya.
Okey isimli üye güneş denen şahsın reklamını yapıyor ve hala çakmıyorsunuz durumu.:19::19:

Reklam yapanlar hemen kendilerini belli ediyorlar zaten.
Kötü içerik butonundan bildirdim reklam yapıldığını ve attılar siteden çok şükür.:27:

Yok mucize yok bilmem ne... Hangi falcı mucize yarattı bugüne kadar? Öyle saçma sapan yorumlara itibar etmeyin. Ayrıca kafenin tam adresini yazıyor. Kafede çalışan diğer herkesn ismini verip harika olduklarını söylüyor falan... Gayet zekadan yoksun bir formülle kendilerini belli ettiler işte. :27::27:

Bu arada Nur'un dediği bi şey gerçek oldu amaa ben bi şeyler yaptım, ondan sonra oldu. Aynı zamanda Karamell'deki Leyla'nın da dediği olmuş oldu.

Ama Nur şimdiki durumu pek bilememiş gerçekleştiğini söylediğim şeyle ilgili. Zaman gösterecek Nur'un ne kadar başarılı olduğunu.

Karamell'deki Leyla 5 liraya çok güzel bakıyor tavsiye ederim. 5liralık kahve falı baktırıcam diyorsunuz ama epeyce kart da açıyor. Denenebileceğini düşünüyorum.

sewgili hanımlar,burayı uzun zamandır takipteyim fazlaca sohbete katılmasam da...ankara da nerdeyse gitmediğim kişi kalmadı.hatta sizlerin öwgüleriyle de yeni isimlere gittim.son olarak güneşe gittim.bana bu sitenin adını söyledi.ben de sanki hiç bilmiyormuş gibi dawrandım.o siteye gir benimle ilgili yazıları oku dedi.gelelim falına.ne bugünü ne gemişi ne yarını bilemedi.lafı geweledi durdu.azcık destek olayım belki birşey bilir ded,m.ı ıh yok yok yok.zaten okey adlı üye bence güneşin ta kendisi.haa bir de fal sonunda sana kurşun dökmek lazım dedi.600 tl.cik.miş:)neyse konum bu değil..sadece güneşi çok öwenlere duyurum olsun yani.gelelim konuma.bundan 3 ay önce turuncu kafedeki mustafa we şilan daki arif beye gittim.ikisi de aslaolamıyacak bir şey için yuwarlak tarih werip olacak dediler.
kasım ayı içinde olacak dediler.sonra 20 gün önce cidan da çiğdeme gittim.aynı mucize için olacak dedi we17 gün sonra dedi.17 ci güne girip saat gece 00.05 te dediği gercekleşti.gözlerime kulaklarıma inanamadım.ertesi gün soluğu cidan da aldım.çiğdem oradan ayrılmış.1-bu kadar falcı içinde mustafa we arif beyin dediği şey oluştu dedikleri tarihte,yani kasım ayında.çiğdem 12 den wurdu olayı we zamanı. 2-sizden rica ediyorum.çiğdemin yerinibilen warsa lütfen yazsın buraya..hepinize sewgiler..

sewgili hanımlar,burayı uzun zamandır takipteyim fazlaca sohbete katılmasam da...ankara da nerdeyse gitmediğim kişi kalmadı.hatta sizlerin öwgüleriyle de yeni isimlere gittim.son olarak güneşe gittim.bana bu sitenin adını söyledi.ben de sanki hiç bilmiyormuş gibi dawrandım.o siteye gir benimle ilgili yazıları oku dedi.gelelim falına.ne bugünü ne gemişi ne yarını bilemedi.lafı geweledi durdu.azcık destek olayım belki birşey bilir ded,m.ı ıh yok yok yok.zaten okey adlı üye bence güneşin ta kendisi.haa bir de fal sonunda sana kurşun dökmek lazım dedi.600 tl.cik.miş:)neyse konum bu değil..sadece güneşi çok öwenlere duyurum olsun yani.gelelim konuma.bundan 3 ay önce turuncu kafedeki mustafa we şilan daki arif beye gittim.ikisi de aslaolamıyacak bir şey için yuwarlak tarih werip olacak dediler.
kasım ayı içinde olacak dediler.sonra 20 gün önce cidan da çiğdeme gittim.aynı mucize için olacak dedi we17 gün sonra dedi.17 ci güne girip saat gece 00.05 te dediği gercekleşti.gözlerime kulaklarıma inanamadım.ertesi gün soluğu cidan da aldım.çiğdem oradan ayrılmış.1-bu kadar falcı içinde mustafa we arif beyin dediği şey oluştu dedikleri tarihte,yani kasım ayında.çiğdem 12 den wurdu olayı we zamanı. 2-sizden rica ediyorum.çiğdemin yerinibilen warsa lütfen yazsın buraya..hepinize sewgiler..

Mustafa'ya ve Arif'e sadece kahve falı mı baktırdınız yoksa hem kahve hem tarot mu?

mustafa kahwe baktı. arif bey kahwe iskambil tarot karışık baktı.ama ücret aynı yani.extradan tarot ücreti fln almadı.çiğdem kahwe we 3 kart tarot bakmştı

turuncudaki mustafaya bende gittim. buraya yazdığımda sonraki fallarının olmadığını demişlerdi. ama genel olarak iyi şeyler söylendi hakkında. arif beyi ilk kez duyuyorum. güneş hanım hakkındada şöyle söyleyeyim , evim cafede baktırmıştım ona ben,kadını orada bulamayınca burdan buldum. ve tekrar gittim. toplamda iki kez gittim ve ikisindede ilgilendi. yalan söyleyemem...ama buradan kimsede kadının dediklerinin TAMAMI oldu, herşeyimi bildi, sizde gidin, sizinkileride bilsin demedi ( okey kişisi dışında ) 600 lira vs bana böyle şeyler demedi. ha ama dediğin doğruysa, o zaman bilemem işte.

tryamour dediğini dikkate alacağım...^^ göz açma konusunda. şu karameli tarif eder misin bana...yeri nerde???

not: cidanda figen hanıma gittim ben. çiğdeme gidemedim. ayrılmış mı gerçekten???

Son düzenleme:
Karamell kafe dost kitabevinden dümdüz çık devam et. Sol tarafta bi binanın üst katında. Ordan devam edip sorsan herkes bilir.

Son düzenleme:
çiğdemin bana dediklerine daha zaman var ama inş çkar bende begenmiştim onu..hoş bu aralar gittiiim her falcı aynı şeyleri söyledi ama çigdem çok değişik bilmişti.nerde acaba nereye geçti :S

bu arif genç biri mi yoksa orta yaşlı biri mi?konurda bir arif vardı kcafenin adını unuttum oradan ayrılmış,dedikleri çıkmıştı...fakat o nu daha sonra bulamadım yerinde...nasıl biri acaba tarif ederseniz sevinirim.

Back
X