Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ankarada bildiğim iyi bir falcı var kızlar ama şöyle bakıyor .. msn veya face üzerinden yazıyor .(yane yüzyüze bakım yapmıyor)..isim soy isim doğum tarihinizi alıyor ..en 45 dakka bakım yapıyor .facede tesadüfen buldum onu... bu zaman kadar bana söylediği çoğu şey tuttu ..hatta ağzım açık dinledim sanki beni tanıyormuş gibi hayatımı biliyormuş gibi çok şaşırttı beniuygun fiyatada bakıyor bence
baktırmak isteyen olursa özel mesajdan adresi verebilirm ..malum ulu ortada face ve msn adresi vermek yanlış olur :)
arif bey orta yaşlı.şilan kafede ...lütfen çiğdem in yerini bilen ya da telefonunu adresini bilen yazsın..lütfen...
Bugün yine Karamel'deki Leyla'ya gittim. Hayatımda bitakım gelişmeler oldu çünkü.
O bilmişti hepsini.Yine ondan fikir aldım.
Biraz daha gelişme yaşarsam 5liralık değil de daha detaylı fal baktırıcam ona.
Artık benim falcım o.
Bu arada arkadaşımla elektiriği pek tutmadı ama benimle çok güzel uyuştu.
Herkes memnun kalır diye bi şey yok.
Ayrıca bu gelişmeyi yaşamama vesile olduğu için de Çiğdem'e teşekkür ederim.
Ne değişik bi falcıydı o ya. Çok tatlı bi kadındı.
Ha bi daha kesinlikle gitmem ona ama yön vermesi güzeldi, yoksa dedikleri çok mühim şeyler değildi yani.
Bi de Figen'e çok uzun bi aradan sonra yine gitmeyi düşünüyorum.
O benim ilk gözağrımdır Ankara'da.
Ve Eylül'ü bulsaydık süper olurdu ya.![]()
bu hafta karameldeki leyla yı bende denemek istiyorum fırsatım olursa...
Dene ama dediğim gibi herkese enerjisi tutmaz.
Birine iyi diyeni, öteki kötülüyor biliyorsun.
Çok şey beklemeden gidersen daha iyi olur.![]()
Eylül'lü Ben buldum ÇooooooooK mutluyum çok uzaklarda aramayın eski çalıştığı yere çok YAKIN...![]()
bu gün çok merak ettiğim güneş ablanın kafesine gittim.hakkındaki olumlu ve olumsuz birçok şey okumuştum bu sayfalarda.benim görüşüm olumlu.mekan çok temiz .bu benim için önemli.7,5 tan başlayıp 20 tlye kadar fal var ama ben güneş ablaya baktırdım.sadece kahve dediğim halde yanında ücretsiz tarot kağıtlarıda çekti.bazı gerçeklerin kafama dank etmesini sağladı.şimdi daha kararlı ve güçlü hissediyorum kendimi.çok iddialı bir aşk yıldıznamesi var.ilanlarına bile yazdırmış tüm mal varlığımı veririm diye.nasıl yaptığını anlamadım ama sevgilimin karakterini aynen anlattı.ben memnun kaldım.ayrıca ordaki masa şeklindeki akvaryuma bayıldıııım.
Güneş hanım konusuna ben de eylem86 ya katılıyorum, biz iki arkadaş gittik beraber baktırdık ve ikimiz de memun kalmadık, çünkü tamamen uydurdu, hiçbirşey bilemedi, hele o aşkname dediği şey tamamen sallamasyon :) ama tabi ki burda hep söyleniyor fal elektrik işi, biz beğenmemiş olabiliriz başkaları beğenebilir, mesela ben mantıcıdaki aysu hanımı da hiç beğenmemiştim ama beğeneni çoktu, kibeledeki sevtap hanımın ilk falı çok iyidir, sonrasında o da hep aynı şeyleri tekrarlar, sevgi cafedeki nur hanımdan da çok iyi çıkmıştım ama söylediği hiçbirşey olmadı, belki söyledikleri oluyordur biz hatırlamıyor da olabiliriz, yani ben fal işini uzun zaman önce bıraktım ama burayı arada takip ediyorum, güneş hanım hakkında yazılanlar beni çok şaşırtıyor..
bu gün çok merak ettiğim güneş ablanın kafesine gittim.hakkındaki olumlu ve olumsuz birçok şey okumuştum bu sayfalarda.benim görüşüm olumlu.mekan çok temiz .bu benim için önemli.7,5 tan başlayıp 20 tlye kadar fal var ama ben güneş ablaya baktırdım.sadece kahve dediğim halde yanında ücretsiz tarot kağıtlarıda çekti.bazı gerçeklerin kafama dank etmesini sağladı.şimdi daha kararlı ve güçlü hissediyorum kendimi.çok iddialı bir aşk yıldıznamesi var.ilanlarına bile yazdırmış tüm mal varlığımı veririm diye.nasıl yaptığını anlamadım ama sevgilimin karakterini aynen anlattı.ben memnun kaldım.ayrıca ordaki masa şeklindeki akvaryuma bayıldıııım.