• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

figeni biz beğenmedik...ezberlemiş ve şiir okur gibi anlatıyor...insanın kafasına dahi girmiyor..şimdiye kadar dediklerinin hiç biri çıkmadı..zaten çoğunlukla geçmişten bahsetti...benide geçmiş ne ilgilendirir bunu anlayamadım....

ben bi kaç hafta önce arif beye gittim.20 tlye iskambil tarot ve kahve bakıyor.samimi biri.falı uzun sürüyor.diğerleri gibi kısa kesmiyor.memnun kaldım ama falın çıkıp çıkmayacağını ilerde söyleyebilirim.kısacası tavsiye edebileceğim falcılardan.gülcanı bilmiyorum

ya bu arif dediğiniz kişi esmer mi?teni felan....orta yaşlarda..

Olayımı yaşadım geldim. Figen'e hayretler içinde kaldım. :O
Son falı müthiş tutturdu. :O 1 numaram benim. :31:

Nur'un dediğinin de büyük kısmı oldu ama 2012ye girince anlayacağım devamının gelip gelmeyeceğini.

Leyla olumsuz bir şey demişti, o olmadı çok şükür. Onun da diğer dediklerinin olmasına zaman var.

Bir de dün Angelo'daki Bahar'a gittim tekrar. Aylar öncesinde gittiğimde bilmişti çünkü yaşayacaklarımı.
Her 2 cümlesinden biri kurşun döktürmen lazım. Çok saçmalıyor bu sebeple.
Nazar da nazar diye tutturmuş. Bu kez beğenmedim pek.

Ama yine de Leyla ile ortak söylediği bir şey var, onun için de beklemem lazım.

figende leylada aynı şeyi söyledi bana.hatta cidan da bir zamanlar olan çigdem de! ama gel gör ki yine tık yok niyeçıkmıyo benim fallarım pfff:2::2:

figende leylada aynı şeyi söyledi bana.hatta cidan da bir zamanlar olan çigdem de! ama gel gör ki yine tık yok niyeçıkmıyo benim fallarım pfff:2::2:

Benim fallarım da 2,5 yıldır hiç çıkmıyordu herkes aynı şeyi demesine rağmen. Neden öyle olur bilemiyorum. :44:

Bence sen içinden geçene inan, falcılara değil. Bir de rüyalarına. Oradan anlarsın olup olmayacağını.

Son düzenleme:
Olayımı yaşadım geldim. Figen'e hayretler içinde kaldım. :O
Son falı müthiş tutturdu. :O 1 numaram benim. :31:

Nur'un dediğinin de büyük kısmı oldu ama 2012ye girince anlayacağım devamının gelip gelmeyeceğini.

Leyla olumsuz bir şey demişti, o olmadı çok şükür. Onun da diğer dediklerinin olmasına zaman var.

Bir de dün Angelo'daki Bahar'a gittim tekrar. Aylar öncesinde gittiğimde bilmişti çünkü yaşayacaklarımı.
Her 2 cümlesinden biri kurşun döktürmen lazım. Çok saçmalıyor bu sebeple.
Nazar da nazar diye tutturmuş. Bu kez beğenmedim pek.

Ama yine de Leyla ile ortak söylediği bir şey var, onun için de beklemem lazım.

evet bahar hakkında çok haklısın tutturmuş kurşun da kurşun.her gelene aynısını yapıyor.inanmayın arkadaşlar.sende çok nazar var olacak işlerinde olmaz bilmem ne sürekli aynı şeyleri söylüyor.ben sürekli felak nas okuyorum dedim yok onlar ancak bir gün korurmuş.sen kim oluyorsun da duanın kaç gün koruyacağını söyleyebiliyorsun.para için bu kadar saçmalanmaz.daha önce kurşun döktürdüm dedim yok düzgün dökememişmiş...sakın bu kadına nazar konusunda inanmayın para tuzağı

figeni biz beğenmedik...ezberlemiş ve şiir okur gibi anlatıyor...insanın kafasına dahi girmiyor..şimdiye kadar dediklerinin hiç biri çıkmadı..zaten çoğunlukla geçmişten bahsetti...benide geçmiş ne ilgilendirir bunu anlayamadım....

zaten burayı sık takip ediyorsanız birinin çok beğendiğini diğeri hiç beğenmiyor.herkesin ortak çok iyi dediği birisi yok olamaz da.ben falda %80 bileni başarılı sayıyorum.aslında falı çok ciddiye almayıp terapi gibi görmek gerekiyor.figen mesela benim için diğerlerine göre çok başarılı ama siz memnun kalmamışsınız

figenin dediklerinin çoğu çıkıyor gerçeten ama o biraz daha pembe şeklini söylüyor olaylar o kadarda pembe gelişmiyor. benim fallarımda çıkmıyo arkadaşlar kaç yıldır herkes aynı şeyleri söylüoür ama tık yok. bu arada rukiyeye çok önceden gitmiştik bi konu hakkında söylediklerine asla olmazdemişti bizde iyice bozdu rukiye demiştik ama gerçekten dediği gibiymiş biz aylar sonra öğrendik. rukiyeyi dikkate almak gerekliymiş :)))

Figen hn bu hafta bende gittim. Kendisine ikinci kere baktırdım. Yine nokta atışlar yaptı . Birde ailemde üzücü şeyler olacağını söylediki İnşallah olmaz. Kardeşime de baktı. Onun falındada çok başarılıydı. Ama Rukiye hn denildimi orada bir duralım. Rukiye hn önceden baktığı kişileri hatırlıyor. Ne dediğini, isimleri, olayları hepsini hepsini hatırlıyor. Ah birde kısa bakmasa süper ötesi. Ne diyelim Allah herkese herşeyin hayırlısını versin.

bende figenden memnun kalmadığımı daha önceki sayfalarda belirtmiştim.geçmişimi bile bilememişti.söylediği zaman geçti hala geleceğe yönelik dediği şeyler çıkmadı.zaten çıkmasını beklemiyordum.alfabede ki bütün harfleri sayıp bu değilse bu mantıgıyla hareket etti üstüne üstlük benim dediğim çıkar diye direten falcıyı oldum olası sevmem figen 1 nokta bile tutturamadı.vasat ötesi............

evet bahar hakkında çok haklısın tutturmuş kurşun da kurşun.her gelene aynısını yapıyor.inanmayın arkadaşlar.sende çok nazar var olacak işlerinde olmaz bilmem ne sürekli aynı şeyleri söylüyor.ben sürekli felak nas okuyorum dedim yok onlar ancak bir gün korurmuş.sen kim oluyorsun da duanın kaç gün koruyacağını söyleyebiliyorsun.para için bu kadar saçmalanmaz.daha önce kurşun döktürdüm dedim yok düzgün dökememişmiş...sakın bu kadına nazar konusunda inanmayın para tuzağı

Evet ne kadar yanlış yaptığı şey. Dua varken ben aptal mıyım da sana kurşun döktüreyim. Hep saçmalıyor. Bir daha kesinlikle gitmem bu yüzden. Ama yine de kahve falını epeyce uzun bakıyor 7,5 lira olmasına rağmen. O açıdan iyi bence.

Figen hn bu hafta bende gittim. Kendisine ikinci kere baktırdım. Yine nokta atışlar yaptı . Birde ailemde üzücü şeyler olacağını söylediki İnşallah olmaz. Kardeşime de baktı. Onun falındada çok başarılıydı. Ama Rukiye hn denildimi orada bir duralım. Rukiye hn önceden baktığı kişileri hatırlıyor. Ne dediğini, isimleri, olayları hepsini hepsini hatırlıyor. Ah birde kısa bakmasa süper ötesi. Ne diyelim Allah herkese herşeyin hayırlısını versin.

Figen'de malesef öyle bir şey var. Pat pat olumsuz şeyler de söyler. Ama benim birkaç arkadaşıma ve bana söylediği olumsuz birkaç şey olmadı. Takma kafana. Bir şey olmaz inşallah.

bende figenden memnun kalmadığımı daha önceki sayfalarda belirtmiştim.geçmişimi bile bilememişti.söylediği zaman geçti hala geleceğe yönelik dediği şeyler çıkmadı.zaten çıkmasını beklemiyordum.alfabede ki bütün harfleri sayıp bu değilse bu mantıgıyla hareket etti üstüne üstlük benim dediğim çıkar diye direten falcıyı oldum olası sevmem figen 1 nokta bile tutturamadı.vasat ötesi............

aynen arkadasım katılıyorum sana bende memnun kalmadım bir hafta önce baktırdım bende. Sevgilimle aramda hiç problem yok birsürü problem var dedi :)saydıda saydı:) bi kaç biş+yi bildi ama basit seylerdi gelecek içinde öle seyler sölediki 10 sene sonrasını:D çigdem vardı orda onun dedigi herseyi yasadım onun için gitmstm ayrılms ordan figenin adını da çok duymstm burdan baktırıyım dedim .

merhaba
ben burda yazanlar sonucu figen hn a gittim söylediklerinin çıkıp çıkmayacağını zaman gösterecek ama geçmişle ilgili söylediklerini tutturduğunu söyleyebilirim.fakat bu isabetin burçları doğum tarihlerini sormasıyla da bağlantısı olduğunu düşünüyorum.

merhaba
ben burda yazanlar sonucu figen hn a gittim söylediklerinin çıkıp çıkmayacağını zaman gösterecek ama geçmişle ilgili söylediklerini tutturduğunu söyleyebilirim.fakat bu isabetin burçları doğum tarihlerini sormasıyla da bağlantısı olduğunu düşünüyorum.ama falından memnun kaldığımı söylemeliyim.

Meşrutiyette havin adında bir falcı var. Katina ve su falı bakıyor. Ben kendisini beğendim. xxxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X