pınara gittim kızlar. şansıma mıdır bilmem ama hiç de öyle sürüncemeli bir randevu süreci olmadı. aradım cumartesiye verdiler, hiç umudum yoktu ha bugun ha yarın iptal eder diye. en son dayanamadım kendim aradım hala geçerli mi diye - bekliyorum dedi:)
falına gelince; ankara'da nerdeyse gitmediğim falcı kalmamıştır, kolay kolay tatmin olmayan biri olarak diyebilirim ki bu kızda iş var. bir sürü şey bildi; durum analizi inanılmaz. bir meselede facebook'ta gördüğüm resimlere kadar bildi:) benim söylememi de istemedi sadece not al dedi. 1 saate yakın fal baktı - o kadar çok şey söyledi ki hepsini yazarken sürenin nasıl geçtiğini anlamadım. ama hikaye anlatmıyor, ileriye yönelik de tutarlı şeyler söylüyor, 1-2 tanesi haricinde benim de olacağını tahmin ettiğim şeyler zaten. yani mesela ayrıldığım biri var, dönmesini beklemiyorum ama hangi falcıya gitsem şimdiye 1500 kere evlendirdiler bizi. pınarsa çok farklı tespitlerde bulundu, o yüzden atıyor izlenimi edinmedim. yine de bekleyip göreceğiz bakalım ne kadarı çıkıyor.