Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hepinize tşk arkadasım nisanı aradı
nisan biraz tuzlu ama pazarlık yapacagım sonuçları iletirim 4-5kişi gideceğiz toparlamam vakit alır çünkü grup indirimi yapıyormuş
ben de gelirim kızlar - haftasonuna doğru olursa daha iyi olur. bi de erken saatlerde gidelim - telefonda seslerden anladığım kadarıyla baya kalabalıktı. kafası dağılmadan ilk bizi alsın:)ne zaman gideceksiniz? zaman uyarsa bende katılabilirim size.
ben de gelirim kızlar - haftasonuna doğru olursa daha iyi olur. bi de erken saatlerde gidelim - telefonda seslerden anladığım kadarıyla baya kalabalıktı. kafası dağılmadan ilk bizi alsın:)
Arkadaşlar grup indirimi 50 tl 80 miş te eski olduğumuzdan ben pazar a varım derim tek başıma gidersek 100tl diyor
cnm pazar dediğin hemen yarınsa gelemem ben ama haftaya pazara her türlü uyarım.
cnm pazar dediğin hemen yarınsa gelemem ben ama haftaya pazara her türlü uyarım.
Haftaya pazar demek istemiştim zaten
Haftaya pazara bende ayarlarım. grup dediği kaç kişi olacakmıs?
En az 6 demiş grup oluyormuş sanki voleybol takımı :)
Verzogen merhaba, Pınar hn size kahve falınamı baktı. Birde kaç lira aldı? Hoşçakalın.
ahahah sahinus alemsin:)) bu arada nisanın bu kadar uçuklayıcı fiyatlara bakması da şaşırttı beni - 1 ay öncesine kadar kızılay'da muhtemelen taş çatlasa 30'a bakıyordur.
ben bgn telefon açtığımda birebir nisan'ın kendisi ile konuştum, 50 dedi. ikinci sefer emin olmak için yine aradım - o zaman bir adam açtı, şu an falda dedi, fiyat sormadım. sonra yine deneyeceğim bakalım ama bence 4-5 kişi olsak bile öpsün başına koysun 50'ye:)
yok cnm sanırım kahve bakmıyor, ya da bana bahsetmedi. iskambil, tarot bir de su falına bakıyorum dedi. ben iskambili seçtim - 50 liraydı.
Sen ne zaman gitmeyi düşünüyorsun arkadaşıma pek güvenemiyorum onun işi mişi çıkar sap gibi kalırım diye korkuyorum iş çıkışı fln diyor iş çıkışı bana ters gecenin yarısında mı eve geleceğim ama pazara da ikna ederim de her ihtimale karşı eğer 50 tl ise tekbaşına bile cmt bile gidebilirim
cnm işte haftaya pazar eğer toplanırsanız bana uyar. esasında daha geç gitmeyi planlıyordum ama grup indirimi diye bir şey varsa cidden size katılırım.
Ama sana da grup indirimi olmadan 50 demiş sen grup indirimi sorsan acaba kaç tl derdi bana hepsi uyar aslında zaman olarak