• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

evet yaa kaçırmışsın. tamam yazarım zaten çok az kaldı dedği tarihe benim için çooook önemli olumlu gelişmler çıktı bakalım hayırlısı. birde ben eylül ve pınarı merak ediyorum özelden numaralarını istedim dönen olmadı rica ediyorum eylül yada pınar iletişim bilgileri olan bana yazabilirmi Çiğdemden çok bahsedilmiş kasım gibi sevgi kafenin girişinde medyum çiğdem okudum o çiğdemmi bilmiyorum burada methini duyunca gittim ayrılmış pınar diye biri gelmiş dediler burada bahsi geçen pınarmı bilmiyorum ama baktırmamıştım. Mantıcıdan hoşlanmadım değil 35 5 liraya bile değmez beni illaki evlendirecek evli olduğumu bile bilemedi anlayacağınız çok başarısız Nur hanımıda sizlerden duydum beğendim diyebilirim figenle verdiği tarihler uyumlu ama figen direk tarih verdi bakalım bekliyorum haber veririm

Dün figene gideyim dedim. Sırası çoktu benim de vaktim azdı ben de semra diye birine baktırdım o da 15 'ti yüzeysel geldi biraz ama dedikleri çıkarsa bilmem.

evet yaa kaçırmışsın. tamam yazarım zaten çok az kaldı dedği tarihe benim için çooook önemli olumlu gelişmler çıktı bakalım hayırlısı. birde ben eylül ve pınarı merak ediyorum özelden numaralarını istedim dönen olmadı rica ediyorum eylül yada pınar iletişim bilgileri olan bana yazabilirmi Çiğdemden çok bahsedilmiş kasım gibi sevgi kafenin girişinde medyum çiğdem okudum o çiğdemmi bilmiyorum burada methini duyunca gittim ayrılmış pınar diye biri gelmiş dediler burada bahsi geçen pınarmı bilmiyorum ama baktırmamıştım. Mantıcıdan hoşlanmadım değil 35 5 liraya bile değmez beni illaki evlendirecek evli olduğumu bile bilemedi anlayacağınız çok başarısız Nur hanımıda sizlerden duydum beğendim diyebilirim figenle verdiği tarihler uyumlu ama figen direk tarih verdi bakalım bekliyorum haber veririm

pınar kızılayda bir biroda çaışıyormış çiğdemi ben de denemek isterim nisan çok pahalı bence 100 tl diyor teksen mantıcıya çok çok önce arkadaşlarla gitmiştik sanki arkadaş arasında gırgırına bakıyormuş gibi gelmişti banada çok uyduruktu zaten. nur kim bilmiyorum

Evet mantıcının dedikleri bana da çıkmadı yazık günah o kadar paraya. Dün annemler de gül ablaya gitmiş annemin arkadaşı memnun kalmış ama artık eskisi gibi bakamıyor ben 10 yıl önce çok memnundum son 4 yıldır baktırmıyorum ona. Herkes kendini geliştiriyor o geriliyor. Annemler sen müşteri olsan biz seni böyle bekletsek etrafla meşgul olsak ne yaparsın demişler o da beklemem ki giderim demiş alem kadın.

Evet mantıcının dedikleri bana da çıkmadı yazık günah o kadar paraya. Dün annemler de gül ablaya gitmiş annemin arkadaşı memnun kalmış ama artık eskisi gibi bakamıyor ben 10 yıl önce çok memnundum son 4 yıldır baktırmıyorum ona. Herkes kendini geliştiriyor o geriliyor. Annemler sen müşteri olsan biz seni böyle bekletsek etrafla meşgul olsak ne yaparsın demişler o da beklemem ki giderim demiş alem kadın.

Gül deyince tüylerim diken diken oluyo kadın resmen bana travma yaşattı...üste para verdim daha üste onun saçma hareketleri ve konuşmalarını dinledim Allahtan çıkmadı dedikleri.

valla ben cumartesi günü bir kaç arkadaşımla gidecem antaresin orda nisana etliği de pek bilmem ama oraya yakınmış buluşup bir aksilik olmazsa gideceğim yani aklımda kalacağına midemde kalsın

valla ben cumartesi günü bir kaç arkadaşımla gidecem antaresin orda nisana etliği de pek bilmem ama oraya yakınmış buluşup bir aksilik olmazsa gideceğim yani aklımda kalacağına midemde kalsın

Cumartesi bende gideceğim belki orada karşılaşırız.

Akşam arayacağım randevu için bakalım ya cumartesi ya da pazar ama cumartesi daha çok olur gibi bana.

umarım cmt olur da karşılaşırız cnm ben vzgn demişti ya akşam vakti kafası dumur olur sabahtan gitmek lazım demişti öğleden önce gibi alacağım tabi fiyatta indirim olursa yoksa fiyatı uçuk o kadar paraya yazık

Akşam arayacağım randevu için bakalım ya cumartesi ya da pazar ama cumartesi daha çok olur gibi bana.

sen tek misin bir de nisanın ücreti çok gelirse çiğdem nasılmış acaba bir bilgin var mı sen pınarı pek önermemiştin gül denilen bahçelideki mi bir bilginiz var mı?

sen tek misin bir de nisanın ücreti çok gelirse çiğdem nasılmış acaba bir bilgin var mı sen pınarı pek önermemiştin gül denilen bahçelideki mi bir bilginiz var mı?

Ben tekim ama bir arkadaşımdan haber bekliyorum.çiğdemi hiç bilmiyorum. pınarın başarısı %50 sayılır 2 kez gittim.
Gül evet bahçelideki gül asla asla tavsiye etmem kendimi enayi gibi hissettim kadın fala adapte olamıyoki...

tam adresi alabilirmiyim bende etlikteyim lokman hekim derken tam neresi

tam adres bilgisi almadık ama randavu sırasında alacağım adresi aktif adlı kullanıcı da arayacak ona da sorabilirsin lokman hekimin üstüymüş onu biliyorum arayan arkadaşlar tam adres sorsun da biz de aydınlanalım

tam adres bilgisi almadık ama randavu sırasında alacağım adresi aktif adlı kullanıcı da arayacak ona da sorabilirsin lokman hekimin üstüymüş onu biliyorum arayan arkadaşlar tam adres sorsun da biz de aydınlanalım

özel msj hakkım olsa da isteyenlere tel numarasını verebilsem ama elimden gelen bu üzgünüm

100 tl derse ben gitmem dur bakalım akşama bi arayım yazarım buradan.

100 tl derse ben gitmem dur bakalım akşama bi arayım yazarım buradan.

ben 50 ye gitmeyi hedefliyorum biz dört kişiyiz iş yerindeki arkadaşlarla tabi kimse yan çizmezse 100 tl veremem valla ben de yazık günah.en kötü ihtimal alırım başımı sakaryaya çiğdem kimse onu bulurum ama ben her ne kadar arasak da 100 tl çok ben meryemi de beğendim rana da çiğdem nasıl biri acaba?

Son düzenleme:
Back
X