• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

shanius bugün lokman hekimin ordan geçtim yanında sadece bir cafe var hemen yanında nisan oradamı bilgin varmı

Çiğdem'in yerini bilmiyorum. Süper bir falcı da değildi bence.

Ben bugün zeynepe baktırdım, arkadaşlar da gülcana baktırdı. 7,5 liraya göre çok iyi bakıyor. 100 leri 50 leri duyunca hele. Sadece kahve diyorsunuz ama o hem tarot hem kahve bakıyor tongaya düşmeyin çünki soruyor yani tarotta olsun demenize pek gerek yok bence.

ooff yaa aslında rukiye iyi ama artık çok çok kısa bakıyor. insanın oturduğu ile kalktığı bir oluyor ..yoksa söyledikleri tutarlı aslında..bu arada şu ermeni ebru dediklerine baktıran var mı son zamanlarda ? yeni yeri nerede acaba? ne kadar bakar?

Ben bugün zeynepe baktırdım, arkadaşlar da gülcana baktırdı. 7,5 liraya göre çok iyi bakıyor. 100 leri 50 leri duyunca hele. Sadece kahve diyorsunuz ama o hem tarot hem kahve bakıyor tongaya düşmeyin çünki soruyor yani tarotta olsun demenize pek gerek yok bence.

zenep gülcan nere kim? detaylı bilgi ltfn çünkü 50-100 çok çok uç noktalar ama 5-10 tl uygun bütçe iyi falcı çoğu hanımın işini görebilir onun için tam bilgileri paylaşalım bence...

Son düzenleme:

Evim cafede değil mi burası? Ben de 2 gün önce Gülcana baktırdım ilk defa. Ben Fatoş diye birine baktırıyordum hep, çünkü etkilendim açıkçası, memnundum. Ama herkes şikayet etmiş hepimize aynı şeyleri söylüyor diye. Göndermişler. :( Gülcana baktıran arkadaşın memnun kalmış mı? Ben çok hoşlanmadım açıkçası, çok karışık anlattı sürekli şu burçtan biri var şu kadar zamana kadar şöyle olacak diye baktı. Ama çok güzel, hatta hayalini bile kuramayacağım kadar güzel bir şey söyledi. Çıkıyor mu acaba söyledikleri, merak ettim. :) Var mı başka baktıran Gülcana?

ooff yaa aslında rukiye iyi ama artık çok çok kısa bakıyor. insanın oturduğu ile kalktığı bir oluyor ..yoksa söyledikleri tutarlı aslında..bu arada şu ermeni ebru dediklerine baktıran var mı son zamanlarda ? yeni yeri nerede acaba? ne kadar bakar?
beni bu zamana kadar en çok dumura uğratan falcıdır ebru alev. hayatımda olanı biteni sayması inanılmaz - öyle detaylar verdi ki tüylerim diken diken oldu kimse bilmiyor çünkü. ama ileriye yönelik dediklerinin tuttuğundan çok emin değilim - gerçi bana dediklerinin daha zamanı var, bakalım. yine de şimdiki durumu merak ediyorsan, ya da haber alamadıklarınla ilgili olan biteni öğrenmek istiyorsan gidilebilinir.

Kızlar nisana bu pazar gidecekmisinizz beni de alınnn! Ama nakit ödeme yapamayacağım kredi kartı geçerli olur mu ki???

sahinus Nisan'a beraber gidelim mi??

kredi kartı çok emin olmamakla beraber sanırım geçerli değil nisana gideceğimiz kişilerin sayısı belirli söylüyorsun sonra artırmak için geri arıyorsun sen kesin eminsen sorabilirim ama büyük ihtimal o saatleri doldurmuştur randavu vermeyebilir sana istersen gerekli bilgileri verim ve arayıp konuşabilirsin

Son düzenleme:
Evim cafede değil mi burası? Ben de 2 gün önce Gülcana baktırdım ilk defa. Ben Fatoş diye birine baktırıyordum hep, çünkü etkilendim açıkçası, memnundum. Ama herkes şikayet etmiş hepimize aynı şeyleri söylüyor diye. Göndermişler. :( Gülcana baktıran arkadaşın memnun kalmış mı? Ben çok hoşlanmadım açıkçası, çok karışık anlattı sürekli şu burçtan biri var şu kadar zamana kadar şöyle olacak diye baktı. Ama çok güzel, hatta hayalini bile kuramayacağım kadar güzel bir şey söyledi. Çıkıyor mu acaba söyledikleri, merak ettim. :) Var mı başka baktıran Gülcana?

Evet. Orta dediler ama gelecekle ilgili şeyler için beklemek gerekiyor. Ama ben daha önce baktırmıştım pek beğenmemiştim. Pembeyle zeynep bana bi kaç şey tutturmuş. Her dediği olmasa bile ama 30 tl verip baktırdıklarımızın da her dediği olmuyor zaten bi de bu pembenin kız kardeşi vardı önce evimdeydi şimdi turuncuda yasemin o da 10 a bakıyor. O anı süper biliyor arabanın rengini markasını bile bildi. Ama gelecekle ilgili şeyleri bilemiyorum yazdığım kağıt ıslanmış okuyamadım. Bi saat hediye alacaksın demişti erkek arkadaşım beni gerçekten saat dükkanına soktu saat mı alacaksın dedim yok senin için dedi ama ben saatimden memnunum dedim kaldı öyle. Ama denenebilir. Ama evimde sibel diye birini de övenler de vardı. Sevda da 10 dk olmasa baktırırdım iyiymiş o da ama 20 tl o. Bi sürü broşür tutuşturan oluyor kızılay sokaklarında yeni yeni bi sürü insan elbet yetenekli de vardır aralarında. Burda giden herkes yazsa işimiz kolay olurdu.

kredi kartı çok emin olmamakla beraber sanırım geçerli değil nisana gideceğimiz kişilerin sayısı belirli söylüyorsun sonra artırmak için geri arıyorsun sen kesin eminsen sorabilirim ama büyük ihtimal o saatleri doldurmuştur randavu vermeyebilir sana istersen gerekli bilgileri verim ve arayıp konuşabilirsin

canım bilgileri alayım ama ben grup indiriminden yararlanmak istiyorum şu an için 100 tl nakit ayarlamam çok çok zor, ama sizinle pazar günü gelirsem 50 tl ayarlayabilirim. Eğer sen tamam dersen kesin gelirim canım, ama sizinle gelemeyeceksem de bilgileri özelden gönder daha sonra arar giderim ben.

nisan ablanın telefonunu almam mümkünmü acaba? Tşk ederim.

Sahinus teşekkür ederim özel mesaj için haber bekliyorum senden, ben özel mesaj atabilsem atardım :/

Formda bir Nisan furyasıdır gidiyor....
bakalım yarına neler diyecek paylaşırım buradan
ben söyliyeyim.werdikleri paraya acıyacklar.tabi gecmşi öğrenmek için para werenler ışında...esen nisan nehir cafede 13 l,raya müşteri bulamıyordu.100 tl hayırdır?

Back
X