• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

gamze hanım ile ilgili msn isteyen arkadaşlarımız var çok fazla coğuna adres yolladım ama bu 10 dk bekleme mesajı yüzünden karışıklık olmuş olabilir yollamadığım kişiler bana dönebilir ise yine yardımcı olmak isterim çok da merak ediyorum msn sini verdiğim gamze hanma baktıran başka kaç kişi var

gamze hanımın msn adresini bende istiyorum. rica etsem banada gönderirmisin ne kadara bakıyor.. ücretini öğrenebilirmiyim..

Bahsettiğiniz Hanımla bir ilgisi yok. Falınız İyi Çıksın adlı sayfanın sahibi Elif Hanımdır ve son derece isabetli yorumlarıyla 3 yıldır müşterisiyim. Arkadaşlık isteği yolluyorsun ve ekibine dahil oluyorsunuz. Ben memnun kaldım. Hayatım değişti diyebilirim. Tavsiye ederim. :10:

Falcini selam. Fal bakan Elif Hanım siz misiniz?

bu arada gamze hnm'dan memnun kaldın mı?

gamze hnm genel olarak oldukça pozitif bir insan. 3 tane soru istiyor ve o sorulara göre bakıyor fala. bana baktığında söyledikleri çok şaşırttı beni çünkü çok ileri tarihli şeyler söyledi. evleneceğimi söylediği kişiyi tarif etti filan. şu anki ilişkin bitecek dedi. sonra ebru da aynı şeyi dedi ama oldukça iyi gidiyor ilişkim. olursa da çok sürpriz bi gelişme olur bitmesi..hayırlısı olsun hakkımızda.

gamze hnm genel olarak oldukça pozitif bir insan. 3 tane soru istiyor ve o sorulara göre bakıyor fala. bana baktığında söyledikleri çok şaşırttı beni çünkü çok ileri tarihli şeyler söyledi. evleneceğimi söylediği kişiyi tarif etti filan. şu anki ilişkin bitecek dedi. sonra ebru da aynı şeyi dedi ama oldukça iyi gidiyor ilişkim. olursa da çok sürpriz bi gelişme olur bitmesi..hayırlısı olsun hakkımızda.

ebru hanım ve gamze hanımın dedikleri aynı şeyler miydi?

Ebru Aleve baktırdım ana yönelik iki kelam ediyor onu da sanki telepatik alıyor gibi biliyor mu acaba dediğiniz anda sorularınız cevapsız kalıyor sürekli tutturduğunu düşündüğü konuda aynı şeyleri söylüyor. Ayrıca bence çok paragöz bir insan iki kelam için onca para yazık. kurşun dökelim dedi bir kurşuna 150 istedi artık yorumu size bırakıyorum. ya bilemiyor söylemiyor ya da kendine bağlamak için hissettiği bir noktaya odaklanıyor ama beni hiç tatmin etmedi.bak ben iyi medyumum şunu tutturdum diyerek aynı şeyleri tekrarlaması ve bana soru sordurmaması sorularımı cevapsız bırakması beni çok gerdi.ben falcıya sorularıma cvp almak için gitmişim zaten bildiklerimi işitmek için değil. kızılayda sevgi cafe de Nur hnm var ondan memnun kaldım bazı söyledikleri sonradan çıktı ana yönelikte isabetli oluyor ama bir falcıya üst üste gitme huyum yok çünkü bir süre sonra aynı şeyleri duyuyorsunuz.
pınar'dan memnun musunuz hanımlar bana numarasını gönderebilir misiniz????

ya benim için aslında pozitifliğinden çok isabet önemli artık. bir de çok gelecek anlatanları sevmiyorum, çünkü aklımda tutamıyorum zaten çok ilerisini. yakın gelecekte en iyi belli olur tutturma oranı. senin için söylediği yakın bir tarih var mı?

ya benim için aslında pozitifliğinden çok isabet önemli artık. bir de çok gelecek anlatanları sevmiyorum, çünkü aklımda tutamıyorum zaten çok ilerisini. yakın gelecekte en iyi belli olur tutturma oranı. senin için söylediği yakın bir tarih var mı?

bu ebru ne iş? iyi midir sence gelecek tutturma oranı yüzde kaç? çiğdem den ses yok mu hala?

Ebru Aleve baktırdım ana yönelik iki kelam ediyor onu da sanki telepatik alıyor gibi biliyor mu acaba dediğiniz anda sorularınız cevapsız kalıyor sürekli tutturduğunu düşündüğü konuda aynı şeyleri söylüyor. Ayrıca bence çok paragöz bir insan iki kelam için onca para yazık. kurşun dökelim dedi bir kurşuna 150 istedi artık yorumu size bırakıyorum. ya bilemiyor söylemiyor ya da kendine bağlamak için hissettiği bir noktaya odaklanıyor ama beni hiç tatmin etmedi.bak ben iyi medyumum şunu tutturdum diyerek aynı şeyleri tekrarlaması ve bana soru sordurmaması sorularımı cevapsız bırakması beni çok gerdi.ben falcıya sorularıma cvp almak için gitmişim zaten bildiklerimi işitmek için değil. kızılayda sevgi cafe de Nur hnm var ondan memnun kaldım bazı söyledikleri sonradan çıktı ana yönelikte isabetli oluyor ama bir falcıya üst üste gitme huyum yok çünkü bir süre sonra aynı şeyleri duyuyorsunuz.
pınar'dan memnun musunuz hanımlar bana numarasını gönderebilir misiniz????

pahalı bulup tatmin olmadığını söyleyen çok kişi var, hatta bunlardan biri de kız kardeşim. ben ebru alev'den çıktığımda ağzım açık kalmıştı, koşa koşa kardeşime söylemiştim. o gittiğinde çok da şaşırmamıştı hatta ona da kurşun dökelim diye tutturmuş. bana hiç öyle bir şey demedi mesela.
yani reklamını yapmış gibi olmak istemem asla, enerjimiz tuttu belki de bilemiyorum. öyle şeyler söylüyor ki soru sorma ihtiyacı bile hissetmiyorum çoğu zaman. en son gittiğimde "çakrana zengin bir adam giriyor, dul olabilir" dedi. bunu atıyor artık diye düşündüm çünkü yaş itibarı ile etrafımda evli çok insan yok, olsa bile de evli adamlarla işim olmaz. birkaç hafta önce arkadaş ortamında benden 3 yaş büyük biri ile tanıştım - tesadüf eseri de erken yaşta başından bir evlilik geçtiğini öğrendim. bir tuhaf oldum resmen.

bu ebru ne iş? iyi midir sence gelecek tutturma oranı yüzde kaç? çiğdem den ses yok mu hala?

bir önceki yazımda da belirttim canım, bana göre ebru iyi ama baya tuzlu. su falı bana göre çok net ama astronomik rakamlar, değmez yani. çiğdemi de bulamadım hala ya, ilgilenemedim de daha doğrusu.

Falcini selam. Fal bakan Elif Hanım siz misiniz?

Selam, hayır ben değilim yalnızca zaman zaman fal baktıran birisiyim. İyi fal bakanları ve denediklerimi aktarıyorum buraya.

Elif Hanım'dan başka hangi falcıyı önerdiniz? ''Falla Gelen'', ''Falınız İyi Çıksın'', ''Falınız Güzel Çıksın'' üçü de Elif Hanım!

Elif Hanım'dan başka hangi falcıyı önerdiniz? ''Falla Gelen'', ''Falınız İyi Çıksın'', ''Falınız Güzel Çıksın'' üçü de Elif Hanım!

..............Falınız Güzel Çıksın...............

canım bu kişi elif hanım değil bir elif hanım geziyor ortalıkta bu Gamze hanım kendisine ben bizzat online fal baktırdım ama diğer verdiğiniz kişileri tanımıyorum

pahalı bulup tatmin olmadığını söyleyen çok kişi var, hatta bunlardan biri de kız kardeşim. ben ebru alev'den çıktığımda ağzım açık kalmıştı, koşa koşa kardeşime söylemiştim. o gittiğinde çok da şaşırmamıştı hatta ona da kurşun dökelim diye tutturmuş. bana hiç öyle bir şey demedi mesela.
yani reklamını yapmış gibi olmak istemem asla, enerjimiz tuttu belki de bilemiyorum. öyle şeyler söylüyor ki soru sorma ihtiyacı bile hissetmiyorum çoğu zaman. en son gittiğimde "çakrana zengin bir adam giriyor, dul olabilir" dedi. bunu atıyor artık diye düşündüm çünkü yaş itibarı ile etrafımda evli çok insan yok, olsa bile de evli adamlarla işim olmaz. birkaç hafta önce arkadaş ortamında benden 3 yaş büyük biri ile tanıştım - tesadüf eseri de erken yaşta başından bir evlilik geçtiğini öğrendim. bir tuhaf oldum resmen.

Bana gelecekle ilgili bir şey söylemedi ana yönelik ufak detayları tutturdu ama zaten benim de bildiğim şeyler ve şu kim bu kim tarzında sorularla benim yönlendirmeme ihtiyaç duydu. söyledikleri muallakta kaldığı için illaki bir şeyler sormam gerekti ama geçiştirdi aldı sazı eline aynı şeyler etrafında döndü. anladığım kadarıyla herkese farklı davranıyor ya da enerji tutma meselesi ama aldığı parayı hak etmediği kesin. başka seni etkileyen falcı var mı???

..............Falınız Güzel Çıksın...............

canım bu kişi elif hanım değil bir elif hanım geziyor ortalıkta bu Gamze hanım kendisine ben bizzat online fal baktırdım ama diğer verdiğiniz kişileri tanımıyorum

offff gene geldım ankaraya bıkac gun once burdan okuyup bronzy dekı tugbaya gıttım ıyıymıydı? eh soyle boyle yarın gene bırıne gıtcem ama kıme gıtcemı bı turlu bulamıorum ama anladımkı ankarad gercek bır falcı benım ıcın yok yada en azından ben daha bulamadım gamze hanımı ekledım msnden ne kadara baktıgını ve memnun kalıp kalmadıgınızı ogrenebılırmıyım?? bırde telefondan bakan ve guzel bakan bırını bılen varsa cooookkk rıca edıorum banada atsın telını cok rıca edıorum ......

Bana gelecekle ilgili bir şey söylemedi ana yönelik ufak detayları tutturdu ama zaten benim de bildiğim şeyler ve şu kim bu kim tarzında sorularla benim yönlendirmeme ihtiyaç duydu. söyledikleri muallakta kaldığı için illaki bir şeyler sormam gerekti ama geçiştirdi aldı sazı eline aynı şeyler etrafında döndü. anladığım kadarıyla herkese farklı davranıyor ya da enerji tutma meselesi ama aldığı parayı hak etmediği kesin. başka seni etkileyen falcı var mı???

valla yani şu sitede adı geçip de gitmediğim yoktur, en çok tutulanlardan hem pınar'a hem nisan'a gittim. ikisi de tuzlu ebru alev gibi. anlık iyi biliyorlar da söyledikleri şeylerin çıkmasını bekliyorum o yüzden direk öneremiyorum. mesela pınar'ın dediği çok önemli bir tarih tuttu ama olaylar hiç de dediği şekilde gelişmedi. nisan'ın dediklerine zaten var ama gidişat onun da dediği şekilde değil şu an. bu ara şu msn'den bakan gamze hnm takıldı kafama ama artık fal için fahiş rakamlar vermeyeceğim dediğimden bekliyorum:)

Yalnızca, Falınız İyi çıksın olan Elif Hanım demiştim ama ben denediğim için söyledim kardeşim, tercih sizin tabii bu konu huzurla ilgilidir. Kim size huzur verirse onu deneyin derim. Bu benim tavsiyemdi.

Son düzenleme:
bugün tandoğandaki tuğbaya fal baktırdım. gayet memnun kaldım. tavsiye ederim...

tugbaya ne falı baktırdın ogrenebılırmıyım? bende kahve falı baktırdım ama hep gelecekle ılgılı seyler soyledıgı ıcın cıkıcakmı cıkmıycakmı kararsızım...

Dün ben de tuğbaya kahve falı baktırdım iyiydi. Bugün arkadaşlarım da gidecek. Yazarım onların beğenip beğenmediklerini.

Back
X