bugün tandoğandaki tuğbaya fal baktırdım. gayet memnun kaldım. tavsiye ederim...
Tandoğan'daki derken Tandoğan'da bulunan Tandoğan Cafe falan mı oluyor. Tam nerede, adı ne?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün tandoğandaki tuğbaya fal baktırdım. gayet memnun kaldım. tavsiye ederim...
Dün ben de tuğbaya kahve falı baktırdım iyiydi. Bugün arkadaşlarım da gidecek. Yazarım onların beğenip beğenmediklerini.
Tandoğan'daki derken Tandoğan'da bulunan Tandoğan Cafe falan mı oluyor. Tam nerede, adı ne?
tugbaya ne falı baktırdın ogrenebılırmıyım? bende kahve falı baktırdım ama hep gelecekle ılgılı seyler soyledıgı ıcın cıkıcakmı cıkmıycakmı kararsızım...
binnaz abladanmı bahsediyorsun roxie.nasıldı sence cafeler tarzım değil.ve evde oturup fal dinlemek daha cazip geldi bide orda kime baktırdın memnun kaldınmı.reklama gireceğini sanmıyorum zaten sitenin reklamlarında var kendileri o siteden reklam alıyorlar sorun olacağını sanmıyorum..Kızlar ben de gidicem gidicem dedim kardan buzdan gidemedim bugün evden kızılaya doğru yürümeye çalıştım az daha dolmuşun altında kalıyordum çok fena yollar gözüm korktu. Aklımda Evim Cafe'den Gülcan var bi ara çıkarsam evden ona gidicem, bir de sanırım site ismi söylemek yasaktır ama internet üzerinden fincanının fotoğrafını çekerek fal baktırabildğiniz siteler var ben evden çıkamayınca onu denedim bir tanesi çok başarılıydı ama burda söyleyebiliyor muyum onu emin olamadım.
Eğer Cengiz'in dedikleri çıkıyorsa, bana dileğim için direk 25 Mart demişti 2 ay var onu bekleyebilirim, ben de bir süre fala ara vereyim harcadığım paralarla gidip kendime üst baş alayım diyorum![]()
İnternet üzerinden baktırdığım falları eğer site yöneticilerinin izni olursa söyleyeceğim..
İyi tarot bakanlar gerçekten çok az. Tarot bilgisi eğitim gerektiriyor ve bakanlar da öngörülerini de katarak, isabetli şeyler söylüyor gerçekten. İnsanın huzur bulması önemlidir. Karşılıklı önerelim böyle. Bir de faceteki Elif Anayı deneyin isterseniz. Falınız iyi Çıksın' a arkadaşlık yollayın. Çok tecrübeli yaşından dolayı. Kahve falı bakıyor ama %80 isabet yüksek bir oran gerçekten.kahve ve tarotu bir arada baktırdım geçmişi ve şuanki zamanı bayağı bildi. hatta tarot bakmadan önce piyasadakilerden farklı demişti bende merak etmiştim ama çoğu kişiden farklı. dün baktırdığım için gelecekle alakalı dedikleri çıkacakmı bilmiyorum. ama genel olarak tavsiye edebileceğim biri ben gayet memnunum
evet evet yazarsan cok memnun olurum aynı zamanda cıkan bısı olurda solersen cok sevınırım banada bazı seyler soyledı ama cıkıp cıkmıycana daha zaman var:)
binnaz abladanmı bahsediyorsun roxie.nasıldı sence cafeler tarzım değil.ve evde oturup fal dinlemek daha cazip geldi bide orda kime baktırdın memnun kaldınmı.reklama gireceğini sanmıyorum zaten sitenin reklamlarında var kendileri o siteden reklam alıyorlar sorun olacağını sanmıyorum..
Kilolu orta yaşlı bi bayanmış seninki mi bilmem
İyi tarot bakanlar gerçekten çok az. Tarot bilgisi eğitim gerektiriyor ve bakanlar da öngörülerini de katarak, isabetli şeyler söylüyor gerçekten. İnsanın huzur bulması önemlidir. Karşılıklı önerelim böyle. Bir de faceteki Elif Anayı deneyin isterseniz. Falınız iyi Çıksın' a arkadaşlık yollayın. Çok tecrübeli yaşından dolayı. Kahve falı bakıyor ama %80 isabet yüksek bir oran gerçekten.
Tabi ki figen değil çiğdem diye kahve saçlı kilolu bi bayanmış ama iyi değilmiş. Dünyada tek çiğdem senin tanıdığın değil ya.![]()
tuğbanın tarotu gerçekten piyasaya göre çok iyi ben çok beğendim. faceye arkadaşlık isteği yollayayımda ne kadara bakıyor bide parayı nasıl yatırıyoruz. en kısa zamanda onuda denemk istiyorum
bende bugün taynat cafeye birgüle gittim
ben birgülü evim cafede tanıdım 10 güne sevgilin döner dedi 10. gün döndü çok şaşırmıştım ve imkansz gibi bir şeydi o yüzden çok etkilenmştm ama evim cafeden ayrılmş işi bırktı filn dediler bizde tesadüfen taynatta gördük bugn de bişiler dedi bakalım artık ama kısa bakıo belkide 5 tl lik baktırıyoruz ondan...=)
bir de bakla mı bakra mı ne falı varmş bi kız anlttı taynatta çingene falıymş merk ettm