• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

Taynat nerede? Ben birgüle baktırdım ama hiç aklımda kalmamış. Ama iyi tutturmuş sana. 5 yse bi şey değil giderim yine. Ben bakla falını duydum daha önce baktırdım bence iyi bilen biri bakarsa etkili bi fal.

taynat konur da sol hizadaki binada 2 kat mı ne birgül ü evimden mi tanıyosun?
bi de 2 kişi arasnda kalıcaksın demişti eski sevgilimle yeni talibim arasnda kalmştm hakkaten
bugün de 6 ay sonra evlilik kararı ya da ayrılık kararı alıcaksnz dedi onu bekliyorum merakla zaman kavramını iyi tutturuyo =)

10 tl lik falıda var cnm sana soruyo hangisini seçersen tarotta var ama fiyat bilmiyorum

bi de 2 kişi arasnda kalıcaksın demişti eski sevgilimle yeni talibim arasnda kalmştm hakkaten
bugün de 6 ay sonra evlilik kararı ya da ayrılık kararı alıcaksnz dedi onu bekliyorum merakla zaman kavramını iyi tutturuyo =)

owwww bende denemelıyım hemen:))

Evimde baktırmıştım zaten oraya gidince 2 kişiye birden baktırıyorum 2 kahve birden içiyorum. Çok kişi var ya bu sayede hepsine baktırabilmiştim.
:1:
İyişallah hakkında hayırlısı olur.

Evet bazıları aradığımız falcıların telefonu bende var diyor ama vermiyor enteresan o zaman hiç demesinler bende var diye.

nerdekı serhat bu? haftasonu bende gıttım ama ızınlı dedıler asmaaltındakı serhatmı??

sanırım bu serhat o serhat bana biri asmaaltındaki serhata git diye cep telefonu vermişti aradım adresi sormak için balkon cafedeyim dedi asmaaltının 2-3 bina yanı 2. kat yani yine konur 2 de

Son düzenleme:
Bu serhat o serhat ama asmaaltında değil balkon cafede imiş konur 2 de yine asmaaltının bir kaç bina yanı bende asmaaltı diye biliyordum iyiki cebini birinden almışım bana asmaaltında çalışan serhata git diye biri tel nosunu vermişti ondan biliyorum bu serhat o serhat

Bende dün tuğbaya gittim.gecmişle ilgili herşeyde gayet başarılıydı sadece kahve 10 tl idi. geleceği yaşayıp göreceğim.şu anki durumdada iyiydi.bence fal krizinde gidilecek güzel bir rakam.kendisiyle ve mesleğiyle barışık biri hatta bana ankara nın iyi olanlarını bile önerdi.birkaç tel no aldım.kenarda dursun.

Bende dün tuğbaya gittim.gecmişle ilgili herşeyde gayet başarılıydı sadece kahve 10 tl idi. geleceği yaşayıp göreceğim.şu anki durumdada iyiydi.bence fal krizinde gidilecek güzel bir rakam.kendisiyle ve mesleğiyle barışık biri hatta bana ankara nın iyi olanlarını bile önerdi.birkaç tel no aldım.kenarda dursun.

merhabalar, ankarada kimleri önerdi akttif, bizlerle paylaşabilirmisin ??

bende bugun taynat kafedekı bırgule gıttım.... son gıttıgım tugba bırgul ve arıf tıpa tıp aynı seylerı soyledıler ama hala bır gelısme yok:(((

merhabalar, ankarada kimleri önerdi akttif, bizlerle paylaşabilirmisin ??

Merhabalar tabiki paylaşırım. yalnız ben denemedim bunlar tuğbanın önerileri;

Güneş cafe de Tülin.

Turuncu cafe de Cengiz.

Balkon cafe de Serhat.( Serhat için gününde olursa süper bakar dedi)

Birde iki kardeş varmış, Muzaffer ve Kemal isimlerinde bunlara kendiside gitmek istiyorumuş çok iyilermiş.
Telini verdi ama burada paylaşamam biliyorsunuz.

tuğba nerde bakıyor ?

Back
X