Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En azından çiğdem hk olumsuz yorum yok şimdilik bu da iyi ama şöyle bir durum var herkese mart ayını vermiş tarih olarak enteresan. Ama ben de çıkmadan çok iyi falcı diyemem çiğdeme
aynen herkese mart demiş çok ilginç
neyseki mart yakın bir tarih....ya kasım aralık deseydi? en azından çiğdemin yakın tarihle başarısını test etmiş olacağız.![]()
oo herkes burdaymış:) akttif, çiğdem ile ilgili ilk tespitin benimkilerle aynı. hatta sende an ve geçmiş için nokta atışları var diyorsun, benim ilk falımda şu anki durumumla ilgili kafası karışmıştı - ama çok mütevazı kadın, sırf bu yüzden defalarca açmıştı tarotu. hatta arkadaşlarım söylenmişti ne kadar uzun baktı sana diye. öyle kafası karışınca ben de ciddiye almamıştım ilk verdiği tarihleri ama tutmuştu. sonra da zaten ara ara hep baktırır oldum. benimle frekansı uyuştu sanırım. ama forumda illa ki beğenmeyenler ya da tutmayanlar çıkacaktı biliyorum. zaten bir falcının herkese tutturması imkansız diye düşünüyorum. enerji meselesi, kartların cevap verip vermemesi filan var. yine de çıkan çok olur umarım.
bugün hepimiz cidandaymışızkeşke haberleşip gitseydik muhabbet eder sıkılmazdık.yani ben çok sıkıldım da.anlaşılan bi ben memnun kalmamışım çiğdemden
Bende cok bekledim haberleselim bidahakine bu arada kizlar sanirim en yakin tarihi bana verdi cigdem haftaya=]yazdin bi koseye hepsini unutmayim diye :) bugun haftaya olacak olayla ilgii olumlu bisi yasadim olacak dediler haftaya bekliyorum olursa ilk size yazicam :)
Bana da 1-7 mart arası dedi ilk tarihe, ama daha birsürü tarih var allahtan not ettim yoksa unutur insan
Bana da 10-15 mart arası tarih verdi tarihler geldikçe sonuçları paylaşalım olur mu?
Bana da 1-7 mart arası dedi ilk tarihe, ama daha birsürü tarih var allahtan not ettim yoksa unutur insan
bana bir çok tarih vermedi mart ve 11 li bişey dedi hayırdır inşallah hepimiz aynı burçta mıyız neyiz?
bana full tarih verdi.şimdi bakıyorum 2 ay sonrası bile var :) çok ilginç ama herkese mart demesi ama yakın tarihler sonucta uzak bi tarih deseydi napardık:)