• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

Krizdeyim:) serhata gidesim war.adresini werebilir misin rica etsem.hep asmalı konak yanında balkon kafe demişler ama asma altı kafedeydi o bildiğim kadarıyla.yardımcı olur musun?

geçen hafta gittiğimde balkon cafedeydi, emniyet kız yurdunun karşısı konur2..

reklam oldukça göreceli bir kavram..sen burada birsürü isimden ve adrsten bahsetmişsin..peki bu reklam olmuyor mu.?.mesela felanca cafedeki şu falcı demişsin..sen bu cümleyi kullandığında reklam yapmış olmuyor musun ? dolaylı yada direk ?

benim fikrimi sorarsan sen bir cafe de çalışıyorsun ve bu şekilde de buradan çalıştığın cafe ye fal müşteri akışını sağlamaya çalışıyorsun..

sen bana falcı demişsin ..senin hakkındaki benim fikrim de bu..

Komiksin sadece gülerim bu yazdıklarına:1: bi o kadarda kafan basmıyo sanırım ben genelden bahsetmişim senin gibi tek bir kişi üzerine çok güzel iyi bir rehber vs.yorumlar yapmamışım. Ki, burada genel durum böyle değerlendiriliyor.bunun adınada paylaşım denir bilmem anlar mısın?
Bana cevap yazma cünkü senin kapatisene uyacak cümle bulamam....

Aktifciğim biz seni biliyoruz takma kafana canımcığım hakikaten ne kadar kapalı gibi görünsede çok açık aşina bir şekilde belli oluyor reklamlar zaten biz kaile almayarak cezmızı veriyoruz sönüveriyorlar böyleliklede değilmi

geçen hafta gittiğimde balkon cafedeydi, emniyet kız yurdunun karşısı konur2..
tşkr ederim canım.gittim gördüm geldim:)sahinus özel msj yazamıyorum..ilgin için tşkr..ama o paraya da yazık o harcanan zamana da yazık..5 liralık öğrenci falında bile bişey söylenir.sadece kişilik analizi,boynumdaki ağrı ws.ben azıcık eşeledim niyetim için.ne gecmiş ne şimdi ne gelecek için tek doğru bir tesbiti yok.itiraf edeyim ki,her duyduğum falcıya atladığım için kendime bi tokat atasım geldi:)

bahçelide biri vardı adı gülcan hala varmı bilmem ama süperdi yani agzımız açık dinlemiştik.. birde kızılayda asmalı konakta esmer bir bayan vardı
ewim kafede sanırım hala.gecmişi anı çok iyi bilir ama geleceğe dair hiç bişi çıkmıyor.karar senin..

tşkr ederim canım.gittim gördüm geldim:)sahinus özel msj yazamıyorum..ilgin için tşkr..ama o paraya da yazık o harcanan zamana da yazık..5 liralık öğrenci falında bile bişey söylenir.sadece kişilik analizi,boynumdaki ağrı ws.ben azıcık eşeledim niyetim için.ne gecmiş ne şimdi ne gelecek için tek doğru bir tesbiti yok.itiraf edeyim ki,her duyduğum falcıya atladığım için kendime bi tokat atasım geldi:)

Ben şunu anladım ki birimizin iyi dediği falcıya digerimiz kötü diyor. Artık şöyle bir şey yapmalıyız falcıya bakacaz önce elektrik alıyor muyuz alamıyorsak hiç biri övüyor diye gitmemek gerekiyor herkesin aurası farklı anlaşılan

Ben şunu anladım ki birimizin iyi dediği falcıya digerimiz kötü diyor. Artık şöyle bir şey yapmalıyız falcıya bakacaz önce elektrik alıyor muyuz alamıyorsak hiç biri övüyor diye gitmemek gerekiyor herkesin aurası farklı anlaşılan

ah şu merak ah...ne demişler? kedinin ölümü meraktan olurmuş..bi serhat lafı dönüyor arada,ama çok da öwgü yok..meraktan gittim.ama nasıl ki hiç bişey bilmeyen falcılar laf kalabalığı yapıyor,sen çok fedakarsın hep başkalarını düşünmüşsün iyiliklerine hep wefasızlık görmüşsün ws.sen akıllısın sen güçlüsün..sen sen sen....öwülmekten hoşlananlar için harika falcı bunlar,ben artık zaman werip gelecekle ilgili somut tesbitler yapanları önemsiyorum.bişey söylemeye calışıyor,zaman yok mu diyorum.el cewap: zaman weremem bu bir faldır diyor..eh biz sohbete mi gidiyoruz falcıya?

kalbi temiz olan herkesin fallarının çıkmasından daha çok istediğim bir şey var her şey gönlüllerinizce olsun Allah istediklerinizden dilediklerinizden kat kat fazlasını versin inşallah. Tabi benim de.

Son düzenleme:
ah şu merak ah...ne demişler? kedinin ölümü meraktan olurmuş..bi serhat lafı dönüyor arada,ama çok da öwgü yok..meraktan gittim.ama nasıl ki hiç bişey bilmeyen falcılar laf kalabalığı yapıyor,sen çok fedakarsın hep başkalarını düşünmüşsün iyiliklerine hep wefasızlık görmüşsün ws.sen akıllısın sen güçlüsün..sen sen sen....öwülmekten hoşlananlar için harika falcı bunlar,ben artık zaman werip gelecekle ilgili somut tesbitler yapanları önemsiyorum.bişey söylemeye calışıyor,zaman yok mu diyorum.el cewap: zaman weremem bu bir faldır diyor..eh biz sohbete mi gidiyoruz falcıya?

euheueh cnm gitmeden bana sorsaydın söylerdim ben sana -ta lise yıllarımdan biliyorum serhat'ı:) yani nokta atışı yapabildiği çok az insan vardı gördüğüm, biri benim bir arkadaşımdı, diğeri de siteden sahinus. onun dışında serhat'ın tarzı genel olarak sadece laf kalabalığı ve terapi. hatta attığını da biliyorum, serhat'ın kankası ile bir ortamda konuşmuştum - "falcıların hepsi kişiye göre atıyor tanıdıklarımdan biliyorum" filan diyordu, sonradan anladım ki serhat'tan bahsediyormuş:) ama günahını almayayım şimdi, yıllar önce bana dediği imkansız bir şey olmuştu - tesaüf mü bilemem.

Komiksin sadece gülerim bu yazdıklarına:1: bi o kadarda kafan basmıyo sanırım ben genelden bahsetmişim senin gibi tek bir kişi üzerine çok güzel iyi bir rehber vs.yorumlar yapmamışım. Ki, burada genel durum böyle değerlendiriliyor.bunun adınada paylaşım denir bilmem anlar mısın?
Bana cevap yazma cünkü senin kapatisene uyacak cümle bulamam....

cnm sen kendini yorma hiç. böyle foruma girip sadece tek kişiyi övüp duranları kimse kaale almazsa zaten susup giderler. herkes farkında zaten neyin ne olduğunun.

Son düzenleme:
kalbi temiz olan herkesin fallarının çıkmasından daha çok istediğim bir şey var her şey gönlüllerinizce olsun Allah istediklerinizden dilediklerinizden kat kat fazlasını versin inşallah. Tabi benim de.

amin canım yaa - böyle hayal bile edemeyeceğimiz kadar güzel olsun her şey:)

ben dedim daha önceki maillerimde verzo beğenmiyor serhatı diye ilk falında bilmiş daha sonrakiler çıkmamış diye yazdım valla

forumda hiç bahsedildi mi bilmiyorum ama bahçeli'de kadriye vardı - 2 sene öncesine kadar giderdim tarihleri tutardı. tarotu çok pahalı ve gereksizdi de kahvesi iyiydi baya. diyceksiniz niye gitmiyorsun - totem yüzünden. son 2 gidişimde çok korktuğum şey başıma geldi - ben de böyle totem yaptım kendi çapımda:)
bir de birsen vardı emek'te, ilk falları müthişti bana - sonra her hafta gider oldum bozdu. bu 2si ile ilgili giden fikri olan varsa, paylaşırsa sevinirim - bu ara aklıma düştüler.
ben de şöyle tatmin edici yeni birilerinin arayışındayım ama bakalım turnayı gözünden vurabilecek miyim:D

amin canım yaa - böyle hayal bile edemeyeceğimiz kadar güzel olsun her şey:)

Aslında içimizden geçenler hep oluyor aslında da yaşadıkça görüyoruz da ah şu sabırsızlığımız ve merak işte bekle gör de mi ama yook illa fal baktıracaz

ben dedim daha önceki maillerimde verzo beğenmiyor serhatı diye ilk falında bilmiş daha sonrakiler çıkmamış diye yazdım valla

biliyorum cnm, sen kaç sefer yazdın. serhat'ın senle çok ciddi enerjisi tutmuş olmalı. bir arkadaşıma da öyle oldu - vefat eden babasını filan bilmişti, kız ağlayarak çıkmıştı serhat'ın yanından. ama onun dışında fos - atıyor adam.

forumda hiç bahsedildi mi bilmiyorum ama bahçeli'de kadriye vardı - 2 sene öncesine kadar giderdim tarihleri tutardı. tarotu çok pahalı ve gereksizdi de kahvesi iyiydi baya. diyceksiniz niye gitmiyorsun - totem yüzünden. son 2 gidişimde çok korktuğum şey başıma geldi - ben de böyle totem yaptım kendi çapımda:)
bir de birsen vardı emek'te, ilk falları müthişti bana - sonra her hafta gider oldum bozdu. bu 2si ile ilgili giden fikri olan varsa, paylaşırsa sevinirim - bu ara aklıma düştüler.
ben de şöyle tatmin edici yeni birilerinin arayışındayım ama bakalım turnayı gözünden vurabilecek miyim:D

Valla verzo ne derse gözüm kapalı giderim ben :))totem kafama takıldı konuşuruz özelde verzo açtı kutuyu sandıktan çıkarmaya devam ediyor bakalım;))

Son düzenleme:
Valla verzo ne derse gözüm kapalı giderim ben :))totem kafama takıldı konuşuruz özelde verzo açtı kutuyu sandıktan çıkarmaya devam ediyor bakalım;))

haha canımsın ama gitme sen hemen - eskilerden giden bilen varsa bi yazsın ya, bunlar bir bana mı tutturuyormuş yoksa cidden iyiler miymiş merak ediyorum. gerçi ikisine de benden daha meraklı fal gurmelerinin önerisi ile gitmiştim:)

ya aynı kadriyemi bilmiyorum bana bi arkadasım söyledi biz lisede giderdik sonra ne oldu bilmiyorum her dediği çıkardı onu bulursan ona git kadriye falan diye. aynı kişimi bilemiyorum ama. bahçelide nerde cnm senin dediğin? haftasonu boş geçmesin onu bir denim :)
yoksa serhata gitme kararı aldım belki enerjimz tutar :D

Back
X