valla tunalı'da da birkaç tane falcıya baktırmışlığım var iyi olanı daha çok görmedim. çelikler pasajında üst katta 2 tane falcı var - biri melek abla, çok pozitif bir kadın, kurşun da döküyor gidip rahatlıyorsun ama o kadar. bir de onun yanında bir kadın daha var - cinleriyle baktığını iddia ediyor, seneler öncesinde baktırmıştım. o zaman çıkmıştı dedikleri ama kadın deli, gitmedim bir daha:) cicim cafe mi ne var tunalı caddesinde yine, ordaki bakanların hepsi fos - tavsiye ile gittim, pişman oldum. bir de cihan diye bir dolandırıcı var, tunalı'nın sonunda bir pasaja geçmiş adını hatırlamıyorum - açtığı yere nepal diyesim geliyor ama emin olmak için gidip bakacağım. sakın ola kimse boşa tek kuruş para yedirmesin o adama yazıktır günahtır, ekibini oluşturmuş hesapta - kahve bakan kadın var, tarot bakanı var, kendi de suya bakıyor. hem inanılmaz pahalı hem de mal mal terapi yaptıklarını sanıyorlar - falla alakası yok, çıkan da yok. şu tunalı'da bahsettikleri ömer aklıma takıldı - ismi tanıdık geliyor sanki ama baktırdım mi hatırlamıyorum. nerde bakıyormuş ki tam olarak - iyi miymiş bir de acaba:44: