kaç paraya bakıyormuş? gerçi ben bir müddet paydos diyorum ama online'dan gamze hanıma baktırdım en son fena değildi.
40 tl imiş faceden baktım medyum ella diye telefonu var gamzeyi begenmemiş istanbul ama bu ella cafede de bakıyormuş tel de de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaç paraya bakıyormuş? gerçi ben bir müddet paydos diyorum ama online'dan gamze hanıma baktırdım en son fena değildi.
Serhattan biraz bahseder misin? bu arada sahınus çiğdeme iyice kilitlenecek![]()
40 tl imiş faceden baktım medyum ella diye telefonu var gamzeyi begenmemiş istanbul ama bu ella cafede de bakıyormuş tel de de
cnm serhat'ı düşünme bile - inan boşa para. yani enerjisi aşırı tutup şu an için nokta atışı yapsa bile ilerisi için söylediklerinin çıktığı birini görmedim daha. bende tutturduğu tek bir şey vardı onda da %50 şansı vardı zaten - ya olacak ya olmayacak:)
Şu aralar baktırmam zaten hani bi kenarda bilgileri dursun diye sordum. sende biraz ara vermekte doğru bir karar vermişin biri sana dur demeliydi!![]()
Evet buldum ama bekliycem dursun köşede biraz çünkü para harcayamam şu sıralar:) çok acil durumda belki gidebilirim.Şimdilik kendi falıma kendim bakıyorum yeterli :)
Keşke biz de kendi falımkza bakıp kendimizin fal krizlerini atlatabilsek ama eylül çok iyi bir falcı değildi bana göre bana katılanlarda var bi düşün derim ben
Sehat bi garipti ya böle laf kalabalıgı yaptı işte gaz veriyo tarzında anlattı hoşuma gitmedi.aman şölesin bölesin falan ben zaten nasıl oldugumu biliyom:) gelecekle ilgilide bikaç sey söledi ama uzun zamanı varmıs :) unuturum zaten
bakalım son durak çigdem bende:) 2 şeyi çıktı ama çıkmasını bekledigim esas sey büyük olana var biraz daha umarım onlarda çıkar.
Serhattan biraz bahseder misin? bu arada sahınus çiğdeme iyice kilitlenecek![]()
çiğdemin iletişim bilgilerine ulaşmaya calısıyorum.ama kimse yardımcı olmuyor. varsa göndereblirmisinz acaba.
bir arkadaş soyluserap tı galiba nicki eylülü ısrarla arıyordu eylül bulundu ne oldu acaba ?
Facede medyum eylül diye sayfası var diye 50 kez adı geçti zaten serap da böyle bulmuş olmalı ki buldum diye cevap yazdı. Demekki iyi takip etmiyormuşunhayır cnm ben takip ediyorum ve eylül le ilgili iletişim bilgisi paylaşıldığını görmedim..
Facede medyum eylül diye sayfası var diye 50 kez adı geçti zaten serap da böyle bulmuş olmalı ki buldum diye cevap yazdı. Demekki iyi takip etmiyormuşun)
haklısın cnm sen yazınca sadece bu bilginin paylaşıldığını hatırladım iş yerimde face yasak o yüzden bakamadığım için bu bilgiyi unuttum sanırım.