Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nur'a bir tek ben mi gittim bunca zaman. :s Kimse bahsetmemiş.
Dediklerini yaşadım.
Bir daha gideceğim.
Sevgi cafedeydi sanırım.
Figen'in dediklerini de yaşadım.
Leyla da aynı şekilde 5 lira için çok iyi.
Bu 3üne bayılıyorum ben.
Çiğdem'e baktırdığımda etkilenmemiştim hiç.
Bir daha gitmem sanırım.
ben de diyordum anti yorumlar ne zaman gelecek - nihayet:) arkadaşlar bir falcı herkese bilecek diye bir şey yok, verdiği her tarih tutacak diye bir şey de yok. keşke olsaydı ama bu kadar falcı gezmiş biri olarak tecrübelerime dayanarak eminim ki gerçekten yok. profesyonel olmasa da ben de fal bakan biriyim, 2 kişiye görebilsem, 3.ye atıyorum. falcıdır en nihayetinde bunlar robot değil, modunda olmayabilir, görmeyebilir, enerjisi tutmaz vs. ben uzun zamandır çiğdem'e giderim ama bana da her dediği çıkmaz mesela. çıkmayınca da çok üstünde durmam zaten. sonuçta fal bu, gelceğin garantisi değil. sen bence tarihler sapsa bile güzel dediği olayların çıkmasını temenni ederek bekle bakalım cnm.
ben de diyordum anti yorumlar ne zaman gelecek - nihayet:) arkadaşlar bir falcı herkese bilecek diye bir şey yok, verdiği her tarih tutacak diye bir şey de yok. keşke olsaydı ama bu kadar falcı gezmiş biri olarak tecrübelerime dayanarak eminim ki gerçekten yok. profesyonel olmasa da ben de fal bakan biriyim, 2 kişiye görebilsem, 3.ye atıyorum. falcıdır en nihayetinde bunlar robot değil, modunda olmayabilir, görmeyebilir, enerjisi tutmaz vs. ben uzun zamandır çiğdem'e giderim ama bana da her dediği çıkmaz mesela. çıkmayınca da çok üstünde durmam zaten. sonuçta fal bu, gelceğin garantisi değil. sen bence tarihler sapsa bile güzel dediği olayların çıkmasını temenni ederek bekle bakalım cnm.
vergozennn bana da fal bakarmısın ??:) tecrubeden dolayı senin falına güveniyorum :)
Bahçeli Bistro Kafe'deki Sema için ne diyorsunuz 'çok falcıbilir' arkadaşlar?
ben eskiden semaya çok giderdim.3 sene önce araştırma görevliliğine başvurmuştum sema da bu iş olcak gittiğin yerde bi doktorla tanışıp evleneceksin demişti.sonuç:hala işsizim, ankaradayım.o olaydan sonra bi daha gitmedim.yine de ortalamanın üstünde bi falcıdır.
ben eskiden semaya çok giderdim.3 sene önce araştırma görevliliğine başvurmuştum sema da bu iş olcak gittiğin yerde bi doktorla tanışıp evleneceksin demişti.sonuç:hala işsizim, ankaradayım.o olaydan sonra bi daha gitmedim.yine de ortalamanın üstünde bi falcıdır.
Eylem86 dediklerine katılıyorum ortalamanın üstündedir, hisleri kuvvetli birisi, ama bana da dediği çoğu şey gerçekleşmedi ama nokta atışları da oldu hakkını yememek lazım..
Hisleri kuvvetli derken ben sunu anlıyorum;gecmişi ve su anı bilmesi doğrumudur?
evet aynen geçmişi ve şimdiyi iyi biliyor gelecekle ilgili de tutan da oluyor tutmayan da her falcı da olduğu gibi :))
arkadaşlar onu bunu boşverin çiğdemin bana dediği tarihlere 1 gün kaldi 10- 15 mart demişiti hadi bakalım inşallah çıkar:) çıkmazsa da canı sağolsun ne yapalım paylaşacağım sizle
güzel haberlerini bekleyeceğim.