• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

Tamam tarif ederim. Cicim Cafe'de çalıştınız mı diye de sorarım.
Kahve + tarot bakıyormuş, fotoğraf da getireyim mi dedim, daha iyi olur dedi. Yeğenlerimin de fotoğraflarını götüreyim diyorum. :1::1: İyi ki 40 TL verdi, sülalesine baktırıyor der mi bilmem. Yarın 3'te evine gideceğim, evde daha rahat bakar diye. Arkadaşım sağlam insan, ben evinde baktırıyorum dedi. Ha bir de evliymiş, eşi de fal bakıyormuş.

Bu arada Cidan'da fal bakan (Figen miydi!) niyet tuttuğumun 3 hafta sonraya gerçekleşeceğini bildi (3 gün, 3 hafta veya 3 ay dedi), sonucun da iyi olacağını söyledi bakalım. 1 ay sonra da gözaydınım varmış, olursa söylerim.

ben de figen'e 2 kere fal baktırmış biriyim. ilkinde çok öyle bayılmamıştım ama 9 gün içinde olacak dediği bir şey çıkmıştı. ben de hemen sazanlayıp 2. sefer de gittim tabi. o dediği şey oldu da hemen arkasından öyle bir kıyamet koptu ki, oraları zaten kestiremedi. 2. falımda da ne dediyse çıkmadı, aksi oldu. sonradan benden habersiz 3 arkadaşım daha gitmiş, onlara da hiçbir öngörüsü çıkmamış. sadece bana kötü çıkınca bir falcıyı kolay kolay kötülemem yoksa normalde. inşallah seninki iyi bir şeyse tutar.
bu adamı da merak ettim - haberlerini bekliyorum en yakın zamanda. umarım benim tahmin ettiğim kişi değildir ve çok iyi bakıyordur - taze kana ihtiyaç var:1:

nisana gelenler:ben, pixim, ozlem_ozi, chokella, vilma7, (aktif belki) cayan olmazsa 5 kişi olmuş durumdayız.kesin bi gün belirleyelim.bi de evi nerde acaba?

Ben şu anda gelmeyeceğim...dediği bir tarihi bekliyorum ki bu benim için çok çok önemli bir şey...çıkarsa işte o zaman hem teşekküre hemde tekrar fala giderim.

Gidersem gercek çiğdeme gideceğim... hem daha ucuz hemde ulaşmak daha kolay...

Nisan organizasyonu yapan arkadaşlar, eger giderseniz burada paylaşın olumlu yada olumsuz düşüncelerinizi..bekliyoruz.

Uzun zamandır forumu takip etmiyordum burda yazılanları okuyup şu nisana bende bir gideyim dedim çok karışık vede hızlı söyleyip geçiyor anlamak çok zor olmuş olayları vede kişilerin ağzından konuşuyor gelecekle ilgili net cevaplar vermiyor benim için önemli birkaç soru sordum ama cevabını net alamadım yani falından memnun olarak ayrılmadım yıllar önce gittiğimde nisana nokta atışları daha iyiydi ben sorularımda ısrarcı olunca bu kadar fal kapı kapanıyor dedi bu ne anlama geliyorsa yani kaçtı.. bilginize kızlar okadarda ümit bağlamayın derim.fazla paralarda vermeyin ...

Uzun zamandır forumu takip etmiyordum burda yazılanları okuyup şu nisana bende bir gideyim dedim çok karışık vede hızlı söyleyip geçiyor anlamak çok zor olmuş olayları vede kişilerin ağzından konuşuyor gelecekle ilgili net cevaplar vermiyor benim için önemli birkaç soru sordum ama cevabını net alamadım yani falından memnun olarak ayrılmadım yıllar önce gittiğimde nisana nokta atışları daha iyiydi ben sorularımda ısrarcı olunca bu kadar fal kapı kapanıyor dedi bu ne anlama geliyorsa yani kaçtı.. bilginize kızlar okadarda ümit bağlamayın derim.fazla paralarda vermeyin ...

ben de öyle, çok bir şey anlamamıştım falından. kişilerin ağzından konuşuyor evet de benim için önemli olan ileriye yönelik bazı durumlardı - zar zor ağzından 2 tarih alabildim. 1 tanesi bu aydı - daha tık yok, bekliyorum bakalım. keza pınar'dan da öyle çok memnun kalmadım.

Benim de size dediğim gibi eski falları çıktı ama şu son gittiğimde daha bir tanesinin zamanı geldi ve o da çıktı ama kesinlikle garanti verememki kesin çıkıyor diye zaten ben bunu hep diyorum arkadaşların dediğini de dikkate alın kimsenin töhmeti altında kalmak istemem

Benim de size dediğim gibi eski falları çıktı ama şu son gittiğimde daha bir tanesinin zamanı geldi ve o da çıktı ama kesinlikle garanti verememki kesin çıkıyor diye zaten ben bunu hep diyorum arkadaşların dediğini de dikkate alın kimsenin töhmeti altında kalmak istemem

yok cnm sen niye töhmet altında kalasın - herkes biliyor zaten fal frekans işi, hepimizin de yaydığı enerji aynı değil. sonuçta burda övdüğümüz falcıların hiçbirinin garantisi yok, olamaz da.

kızlarrrr bende forumu takıp edıyorummm..çiğdeme bende gıttım..bnm sureklı gıttığım rukıyedır..çıktımı pek değil ama sankı dığerlerıne göre daha iyi...çiğdemın söyledği ve çıktığı dedığınız şeyler söylediği gıbımı çıkıyor..olaya yakın şeylermı yaşıyorsunuz..bnm tek yakalayabıldığım söylediği tarıhte düşündüğüm ınsanla karşılaştım okadar ..önemlı bişiyde olmadı.buna çıkmış dıyebılırmısınız?

Merhaba arkadaşlar bende dediğiniz falcıların neredeyse hepsine gittim.Dediğiniz gibi bende falın tamamen frekans işi olduğunu düşünüyorum.Herkesin beğendiği falcıyı benim beğenmediğim olmuştur ama bu demek değildir ki bu falcı kötü.Enerji tutmayınca gerçekten olmuyor.Çiğdem'e 2 kere gittim bende şuanki durumu bile çok fazla bilemedi,aynı şekilde Tuğba'da. Ama tabiki dediğim gibi bu, dediğim falcıların kötü olduğu anlamına gelmez.Rana bistrodaki Meryem yarı yarıya bildi sayılır.Cadı kazanında biraz kilolu bir bayan bakmıştı ondan çok memnun kalmıştım mesela, adı Esindi yanlış hatırlamıyorsam ama onunda şu anki durumu iyi bilip gelecek hakkında pek birşey bilemediğini düşünüyorum.Sevgi cafedeki nur,bilmiyorum ama bana çok sempatik gelen bayanlardan biriydi falı baya uzun sürdü.Genelde sohbet havasında geçti,şu anki durumu çok iyi bildi ama gelecek için söylediklerinden maalesef hiç çıkan olmadı.Evim cafe Gülcan, aldığı ücrete göre idare eder,fal krizi tuttuğunda gidilebilir. Karamel cafe falcılarından travesti olan berbat sakın gitmeyin atıp atıp yolladı o kadar çok belliydi ki,Leyla ona göre biraz daha iyi sayılır.Bir de hiç yazılmamış asmaaltı cafede Gül diye bir bayan var 45 yaşlarında. Hayatımın çok sıkıntılı bir döneminde ona gitmiştim tesadüfen,falı yaklaşık 45 dakika sürdü,gelecekle ilgili söyledikleri hakkında pek bir şey hatırlamıyorum maalesef ama benim bazı konularda gözümü açtı diyebilirim oradan mutlu ayrıldım ve o sıkıntılı ruh halindende tamamen kurtuldum neredeyse,üstümde bir ağırlık olurdu hep,o ağırlıktan eser kalmadı o bayana gittikten sonra birkaç tanede dua yazdırmıştı,bunları oku demişti sanırım gerçekten işe yaradı giden varmı başka merak ettimm :32:

Merhaba arkadaşlar bende dediğiniz falcıların neredeyse hepsine gittim.Dediğiniz gibi bende falın tamamen frekans işi olduğunu düşünüyorum.Herkesin beğendiği falcıyı benim beğenmediğim olmuştur ama bu demek değildir ki bu falcı kötü.Enerji tutmayınca gerçekten olmuyor.Çiğdem'e 2 kere gittim bende şuanki durumu bile çok fazla bilemedi,aynı şekilde Tuğba'da. Ama tabiki dediğim gibi bu, dediğim falcıların kötü olduğu anlamına gelmez.Rana bistrodaki Meryem yarı yarıya bildi sayılır.Cadı kazanında biraz kilolu bir bayan bakmıştı ondan çok memnun kalmıştım mesela, adı Esindi yanlış hatırlamıyorsam ama onunda şu anki durumu iyi bilip gelecek hakkında pek birşey bilemediğini düşünüyorum.Sevgi cafedeki nur,bilmiyorum ama bana çok sempatik gelen bayanlardan biriydi falı baya uzun sürdü.Genelde sohbet havasında geçti,şu anki durumu çok iyi bildi ama gelecek için söylediklerinden maalesef hiç çıkan olmadı.Evim cafe Gülcan, aldığı ücrete göre idare eder,fal krizi tuttuğunda gidilebilir. Karamel cafe falcılarından travesti olan berbat sakın gitmeyin atıp atıp yolladı o kadar çok belliydi ki,Leyla ona göre biraz daha iyi sayılır.Bir de hiç yazılmamış asmaaltı cafede Gül diye bir bayan var 45 yaşlarında. Hayatımın çok sıkıntılı bir döneminde ona gitmiştim tesadüfen,falı yaklaşık 45 dakika sürdü,gelecekle ilgili söyledikleri hakkında pek bir şey hatırlamıyorum maalesef ama benim bazı konularda gözümü açtı diyebilirim oradan mutlu ayrıldım ve o sıkıntılı ruh halindende tamamen kurtuldum neredeyse,üstümde bir ağırlık olurdu hep,o ağırlıktan eser kalmadı o bayana gittikten sonra birkaç tanede dua yazdırmıştı,bunları oku demişti sanırım gerçekten işe yaradı giden varmı başka merak ettimm :32:

esin anı çok iyi bilir ama ileriye yönelik çıkan olmuyor malesef. çiğdemin mahareti anı bilme konusunda değil. yani onda yetenek var, bir şeyler görüyor ama verim alabilmek için fal esnasında yönlendirilmesi lazım. bir de tarih olarak çok rakam veriyor, 3 vakit 5 vakitleri ciddiye almıyorum da gün/hafta gibi kısa vadeli tarihleri başarılı. tuğba zaten boş. asmaaltı gül'ü ilk kez senden duydum. ama artık bana terapiden fazlası lazım:)

Teşekkür ederim ilgin için verzogen :)) Bu arada nisanı uzun zamandır çok merak ediyorum ve genel olarak çoğu kişi iyi yönde yorum yapmış bu yüzden gitmek istiyorum ancak 100 tl çok fazla geliyor bir fal için 50 tl biraz daha kabul edilebilir en azından merakım için :35: . Ve sanırım bir buluşma düzenleniyormuş nisan için ne şanslıyım tam onun ortasına denk geldim bende katılabilirmiyimm nisan için buluşmanıza :52: bu arada nasıl haberleşilecek,nerede buluşulacak benii birazz aydınlatabilirmisinizz yeni ve genç bir üyeniz olarak biraz zorluk çekiyorumm :43:

İyi geceler;
Nicedir aradığım Esen, Nisan kardeşleri bu forumda bulabildim. Yıllar evvel Nehir kafede baktırmıştım. Vakti zamanında Esen Hanım benden ailemden birisiyle aynı ismi taşıyan kişiden uzak durmamı rica etmişti. Ben ailemdeki kişi olduğunu sanıp dikkate almamıştım. Lakin yıllar sonra karşıma çıktı o kişi ve hayatım mahvolana kadar hatırlamadım falı. Şimdi tekrardan kendilerine ulaşmak istiyorum. Forumda yeni olduğum için özelden mesaj atamıyorum. Lütfen Esen ya da Nisan Hanıma dair iletişim bilgilerini bana mesaj olarak atar mısınız?

NOT:Facebooktaki Medyum Nisan sayfasındaki telefonlardan biri kapalı diğerini açan olmuyor.

Saygılarımla
Sesul

Canım o kadar sıkkın ki anlatamam... Yalnızlıktan ölür gibiyim. Yok mu şöyle hayrına online fal bakacak biri? Çok deli dua edicem söz...:50:

Ben seneler önce toplam 2 falcıya gitmiştim. Falcı tecrübem yok, haliyle pek kıyaslama da yapamam.
Geçen gün bilmeden Figen'e, bugün de Şevki'ye gittim. Şevki enerji tutmazsa, fal da tutmuyor dedi.
Figen'le Şevki'nin söylediklerinde çakışanlar vardı. Ama Şevki'nin söyledikleri daha detaylı, tutmayan olmadı. Başka falcıya gitmeme gerek de kalmadı, çünkü çok rahatladım, benim merak ettiğim konularla ilgili çok güzel şeyler söyledi. Ama gelecekle ilgili dedikleri tutar mı tutmaz mı zaman gösterecek, umarım tutar. (Şevki de inşallah gerçekleşir dedi ayrılırken :34: )

Tecrübem yok demişken, tecrübeli arkadaşlara sorayım: Acaba falcılar, fal baktıkları kişinin gönlünden geçenleri, olacakmış gibi hissedip de söyleyebilirler mi? Yani farkına varmadan.

Şevki önceden Cicim Cafe'de çalışmış, tanıdığınız kişi yani.

Kendimi çok mutlu hissediyorum. Bakalım neler olacak. Dediklerinden çıkanlar oldukça yazarım. En önemlisi Eylül ayına kadar belli olacak :34:
Figen'le Şevki'nin ortak dediklerinden biri de inşallah çıkmaz, illa olacaksa da uzaktan biri olsun diyorum. 'Bir cenaze gözüküyor' dediler. Ama her dedikleri tutacak diye bir şey yok tabii.

öncelikle herkese merhaba, arkadaslar ben siteyi aylardır takip ediyorum ama bi yorum falan yazmam ama inan ki son zamanlarda yapılan yorumlara cevap vermek zorunda kaldım ben CİDAN CAFE ye aylardır gidip gelen biriyim ve gördüğüm kadarıyla hiç de burda yapılan yorumlar gibi kötü insanlar degiller sahibi cidan abi olsun calışanları olsun hizmette dört dörtlükler.. gercekten o cafenin sıcaklıgını hiç bir cafede görmedım aile gibiler o kadar hassaslarki falcıları bile secerek alıyolar ve okadar hassas davranmalarına ragmen onlar ve falcıları hakkında neden atılıp tutuluyo anlamıs değilim vallahi dayanamadım yorum yapmak istedim cidan abi olsun falcıları olsun bu piyasada gördüğünüz en kaliteli insanlardanlar.. ve bakabiliceginiz en güzel fallar orada bakılıyo hemde cok uygun fiyata.. benı sabırla okudugunuz için teşekkür ederim.. herkese mutlu güzel günler..

arkadaşlar biri bize çidan cafenin de bu sayfayı okuduğunu mu söylemişti ne dikkatli olalım ve gereksiz reklamlara kanmayalım ve bu sayfa cafe övme sayfası değil. Yanlış topikte hiç kimse çidana çok çok kötü demiyor sadece yapılan şeyin yani çiğdem diye başka kişinin önlerine serilmesinden rahstsız ve gayri ahlaki bulunuyor

Ben seneler önce toplam 2 falcıya gitmiştim. Falcı tecrübem yok, haliyle pek kıyaslama da yapamam.
Geçen gün bilmeden Figen'e, bugün de Şevki'ye gittim. Şevki enerji tutmazsa, fal da tutmuyor dedi.
Figen'le Şevki'nin söylediklerinde çakışanlar vardı. Ama Şevki'nin söyledikleri daha detaylı, tutmayan olmadı. Başka falcıya gitmeme gerek de kalmadı, çünkü çok rahatladım, benim merak ettiğim konularla ilgili çok güzel şeyler söyledi. Ama gelecekle ilgili dedikleri tutar mı tutmaz mı zaman gösterecek, umarım tutar. (Şevki de inşallah gerçekleşir dedi ayrılırken :34: )

Tecrübem yok demişken, tecrübeli arkadaşlara sorayım: Acaba falcılar, fal baktıkları kişinin gönlünden geçenleri, olacakmış gibi hissedip de söyleyebilirler mi? Yani farkına varmadan.

Şevki önceden Cicim Cafe'de çalışmış, tanıdığınız kişi yani.

Kendimi çok mutlu hissediyorum. Bakalım neler olacak. Dediklerinden çıkanlar oldukça yazarım. En önemlisi Eylül ayına kadar belli olacak :34:
Figen'le Şevki'nin ortak dediklerinden biri de inşallah çıkmaz, illa olacaksa da uzaktan biri olsun diyorum. 'Bir cenaze gözüküyor' dediler. Ama her dedikleri tutacak diye bir şey yok tabii.

cnm içini ferah tut, her dedikleri çıkacak diye bir dünya yok - hele de figen'İn.. şevki konusunda yorum yapmayacağım, inşallah sana söyledikleri tutar.
ama falcıların %90ı gönlündeki mesele için olumlu konuşur, olumlu görmeye çalışır. onlara kalsa yıllar öncesinden halletmem gereken bir mevzuda ne yıkımlar yaşadım:) ama olumsuz söyleyenlerinki de tutuyor diye bir şey yok - bahçeli dejavu'daki gül bana bir işim için 2007'de "asla olmaz" demişti. benim için mühim bir şeydi, çok üzülmüştüm o zaman. ve o işim çok değil birkaç ay sonra oldu çok şükür. şahsen ben artık bir nevi oyun gibi görüyorum bu fal işini:)

Back
X