Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nurcanı denemedim evim cafede sevdayı ilk denemiştim
sonra da fatihi
bana sevgi cafedeki nurun söyledikleri de çıkmadı
belki benim frekans tutmuyordur
nurcanı denemedim evim cafede sevdayı ilk denemiştim
sonra da fatihi
bana sevgi cafedeki nurun söyledikleri de çıkmadı
belki benim frekans tutmuyordur
Birazdan fatih beye baktırmaya gidicem bende, çok umudum yok aslında ama yinede denemek istiyorum.
ben de taynatta ki meryem ya da fatih e gidecem... Fatihe bgn gideyim diyordum 10 liraymış zaten ama iş güç fırsat bulamadım, iyi bakalım gidenlerden haber alıp öyle karar vereyim. Ama şu meryem e de çok gidesim var. memnun kalmayanlarda varmış sahi ama..
meryem kaça bakıyomuş![]()
Birazdan fatih beye baktırmaya gidicem bende, çok umudum yok aslında ama yinede denemek istiyorum.
Gitme fatihe yanımda oturan eşimi bile tanımadı o
Ben bugün fatih beye gittim hatta yeni geldim sıcağı sıcağına yazmak istedim. Gittiğimde 6 kişi vardı sırada 2 saat bekledim ve sıra geldiğinde sadece 5dk ya baktı ya bakmadı. Tarot da açtırmadı. Bildiği tek şey isim. Onuda ilk harfi ne kaç harfli falan diye sordu. sevgilin var mı dedi yok dedim bu bildiği isim eski sevgilimdi 8gün içinde arıcakmış falan filan. teşekkür ederim sormak istediğin birşey var mı dedi bende dedim ki benim falı baktırma amacım bu değildi. başka problemlerim var dedim. forumda da sıkıntımla ilgili başlık açmıştım hatta geçenlerde. Ne için baktırcaktın dedi bende anlattım anlatmamamın üstüne bence saçma olan yorumlar yaptı. kesinlikle tavsiye etmiyorum ben fatih beyi. Onun yerine ordaki gülcan hanım yada sevda hanıma gidin. sevda hanıma randevulu gidiliyormuş. Benimle elektriği uyuşmadı belki ama 5dk da fal bakılmaz birde çok beklediğimi belirttiğim halde
Birde doğum tarihimi sordu en başta daha sonra çalışıyorsun dedi, bende hayır okuyorum dedim. Okulu uzatmışsın dedi. E bu yaşta insan okuyorsa demekki uzatmıştır. aklıma geliyorda dedikleri hiç mantıklı birşey dememiş bana. boşu boşuna zaman kaybettim orda 2 saat.
Bnden önce giren konuştuğum kızlar ama çok etkilendiklerini herşeyi bildiğini falan söyledi, belki enerji işi olabilir yada tarot baktırmış olabilirler sadece benim yorumuma göre karar vermeyin
Gittim geldim artık çok geç canım, ama hiç memnun kalmadım. Meryem'e gidicem sanırım bu hafta içinde birde. Arka arkaya baktırıyım bitsin diye düşündüm. Aslında gülcanda var aklımda ama bakalım belki onada giderim. Ama fatih'e kıl oldum resmen bugün.
Rana bistrodaki meryem mi o iyiydi dedikleri bana hep çıktı ama asıl şeyler için beklemem gerek mesela ekim gibi çocuk sahibi olacağını söylemişti birde bir olayım var 3 gün sonra geldi tarihi o zsman bu tarihin olacağını bile bilmiyordum mayıs ta dedi ama so ucu için 10 nunu beklemeliyim
Rana'daki meryeme gitmeyi düşünüyorum evet, 20ye bakıyordu sanırım o geçmiş sayfalardan aklımda kalan o var. Fatih evet lise sonrası yada üniversiteye yeni başlamış kişiler için aşk hayatı sormalık bir falcı. Yok sen geri adım atarsan o da atar. işte onu çok sıkarsan kaçar falan. Bütün erkeklerde olan şeyler bunlar zaten. Ayrıca zaten asıl problemimi söylediğimde de birşey diyemedi. saçma saçma yorumlar işte. gereksiz bir faldı benim için.
Rana bistro nerde bu arada?
Dikmen dolmuşlarının kalktığı yerdeki koray mağazasının üst katları bir iki yan bina olabilir tarotla 30 du ama uzun bakıyor senin konun bitiyor başka şeyleride anlatıyor yani soruna cevap alırsın ama sen sırf o konuya konsantre olduğundan diğer şeyler sana gereksiz gelebilir ama çıkıyor bu arada daha önce fatihi yazmıştım nasıl düştün sen aşk arayan yorumculara çok takılma sağlıklı bilgi vemeleri güç biliyorsun bu konuyu az incelemişbiri değilimidir biliyorsun benim falcılarımı 2 cepte 1 i beklemede üç falcım var şimdilik