Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adı nesrin olabilir mi? kıyafet fln da deli gibi.hertarafına çiçek ws bişiler takmış..???Aynı şeyi kastetmiş bence :))
Bu arada çiğdem yok artık değil mi? Düşündümde bazı dedikleri tutmuş gibi.
Birde benim asıl aradığım bir falcı var belki içinizde bilen vardır. Yaklaşık 5yıl önce baktırmıştım masal cafe'de 160 boylarında ne zayıf ne şişman sarışın saçları kabarık bir bayan vardı. Yanlış anlamayın ama deli gibi bir görünümü vardı hatta. Adını hiç hatırlamıyorum ama su falı baktırmıştım ben o zaman. Ne dediyse çıktı ama işte o zamanlar küçüktüm isim falan not etmemişim hiç. Hiç bu tarife uyan birini tanıyanınız var mı?
adı nesrin olabilir mi? kıyafet fln da deli gibi.hertarafına çiçek ws bişiler takmış..???
rengarenk kafedekı Fatos dan cok memnunum ben 5 aydır sureklı gııdıyorum hayatımdakı olan herseyı bıldı olacak dedıklerı tarıhlerı ıle beraber cıktı tarot ve kahve 20 tl tavsıye ederım ... yakın zamanda su falı da baktırmayı dusunuyorum paylasırım burada
arkadaşlar gecıkmez ıcın ozurdılerım, yasar hanımın telefonunu ısteyen arkadaslar olmus bana bı cok mesaj gelmıs yalnız ozelden mesaj atma hakkım olmadıgı ıcın maıl adresını gonderenlere numarayı ılettım bugun hatta vergozen e de vermıstım o da gıtmıs yorumlarını yazmıs , bjklikız bana mesaj atmıssın ama maıl adresını gondermemıssın canım, maıl adresını atarsan numarayı verebılırım.
bugun inanılmaz fal kriziyle kendimi meryem'in yanında buldum.Tabi daha önce sahinus tarafından test edilmş onaylanmış bir falcı.
dedikleri çıkarmı bilmem amma dediği 2-3 şey nokta atışıydı.üstelik ben yönlendirmeden söylenilen şeylerdi.Çok memnun kaldım.Egerki dedikleri çıkarsa tekrar gideceğim.bu arada gitmek isteyen arkadaşlar olursa burçlar konusunda (kim hangi burç) benim gibi tecrübesiz gitmesin.ben burçlara çok önem vermem ama onun söylediği seyler isim yerine burçla daha önem kazanıyor.
taynatdakı meryemmı burca gore fal bakanlar bana garıp gelıyor burcunun ozellıklerını sayıp gonderenlerdenmı yoksa
Yok değil bu meryem rana bristroda. burç özellikleri saymıyo bu kadın ama etrafındaki kişileri şu burçta diye adlandırıyor.sadece burç özelliği sayan kişiler bana da anlamsız gelir.
Yok değil bu meryem rana bristroda. burç özellikleri saymıyo bu kadın ama etrafındaki kişileri şu burçta diye adlandırıyor.sadece burç özelliği sayan kişiler bana da anlamsız gelir.
bana da yasar hanımın numarasını verir misin. xxxxxxxxxxxxxxxxx
teşekkürler
eskı yorumlarda sadece kahve falına bakmıyor demıslerde tarotla bırlıkde 30du deılmı
aktifciğim bende meryem hanımdan memnun kalanlardanım bakalım dediklei çıkarmı bilmem ama çok pozitif ve nokta atışlarıda var
birde ben burada yazılanlarla yıldız hanıma gitmiştim ufak tefek söyledikleri çıktı bile ben beğendim olumsuz yazılarda var hakkında ama tabi bu benim fikrim rukiye vs göre iyi
Sana dediklerinden zamanı gelipte çıkan olmadı mı hiç?benim en erken tarihim haziran sonu temmuz ortası bakalım çıkar mı?
çok hatırlamıyorum ama benim iki büyük beklentim var biri için mayıs demişti ama gelişmeler çok olumlu diğeri 6 vakit:)) ama gelişmekte olan işim için gelişmeler ve kişler konusunda çok tutarlıydı en azından mutlu ayrıldım yaa umarım hepimizin beklentileri gerçek olur
bence nesrin olmalı.çalıştıı yeri biliyorum.o cafeye gittiiğimde biraz huysuz dawrandım.sacmasapan bakıyorsanız istemem dedim.ısrarla nesrin baksın o zaman dediler.ama ona hiiiç güwen duymadım baktırmadım.gercekten iyi mi bakıyor yani gelecek tahminleri oluyor mu? zaman tutturabiliyor mu_ we istersen sana yerini tarif edicem.gider bakarsın o mu değil mi?olabilir canım hiç hatırlamıyorum ama belirttiğin tarif çok uyuyor. Kıyafeti falan deli gibiydi. bişiler takıp takıştırmış elinde 5 tane yüzüğü falan vardı hatta