• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

Leyla bana da senin kaderin bu demişti:) sanırım öyle olduğunu duymak hoşumuza gider diye söylüyor:) aslında yıldız hanıma ilk gittiğimde dediği şeyleri yaşamaya başladım biliyor musun geçen ay? ama üzerinden 1.5 yıl geçmişti:) sonra sonra gittiklerim de baya bi sallamasyon oluyor artık diye düşünüyordum, ama ilk gittiğimde etkilenmiştim nitekim öyleymiş:)

ben rana bistrodaki meryem hanımdan açıkcası pek de memnun kalmadım ama burdan gidip de çok memnun kalan arkadaşlar var. bence sen bi taynattaki meryem hanımı dene. rengarenkteki fatoş hanımı da deneyebilirsin. Fal cafe de sadece rukiyeye gittim ben. 3 defa toplamda. bildiğin hatırlıyor hatun ne zaman gelip gittiğini ki benim arada 1 sene boşluk var:) ama daha önce söylemiştim bence cold talking olayını yapıyor o.

bu rengarenk cafe karanfıl tarafınd afalanmı nete yazdım ama hıcbısey cıkmadı yardımları ıcın tesekker ederımm :))

Çok memnun olurum canım, ben gittiğim zaman aslında küçüktüm aşk falan filan olaylarını merak ediyordum aslında ama su falı baktırmıştım. Hatta dua falan okutmuştu bişiler yazıp suya atmıştım tam net hatırlamıyorum o kısmı. Hatta faldan sonrada bir süre duayla gezmiştim sanırım.
O zaman bana fal bakan kişi tarih vermemişti sanırım ama hep geleceğe dair konuşmuştu. isim vermişti tanışcaksın demişti tanıştım o kişiyle hatta gelişmeleri bile bildiğini söyleyebilirim. Ev alacağımızı ve ailemle ilgili daha birçok şeyi bildi. Bazıları 1 sene sonra falan olmuştu hatta ama çıktı baya dediği. Tabi ben o süre sonra onu bulmayı denediğimde tekrar bulamadım.
Birkaç aydır o kadın aklımda bulsam gidip su falı baktırıcam yine.
özel msg ile tarif edicem yerini sana.eğer aradığın kadın o ise sen de bana yaz lütfen olur mu?

bugün arkadaşım rengarenk cafede derya diye birine baktırdı ben de uzaktan dinledim. vasatın vasatıydı, çook kötü baktı o fala ben de bakardım o kadar yani.... çok yuvarlak şeyler. asla gitmeyin:45:

Son düzenleme:
Leylaya gideli 2 gün oldu, miras olayımız vardı bizim onu soyledi zaten ve ev mahkemelik olucak dedi, dun ogrendım kı aynen öyle mahkemelık oluyor:emir_bebek: Beyaz kuğu gibi bi araba istediğimi söyledi, ki aynen öyle... Yakında da alırız inş... Yani cidden iyi baktığını soylemıstım ama kısa surede cıktıgı ıcın paylasayım dedim.

Bu arada, varsa katina baktırmak isteyen 2 kişiye bakabilirim bugun tabı yıne bendensınız :30: İsim,yaş,meslek,ilişki durumu ve 3 soru... Ve tabıkı mail adresiniz :))) Mesaj hakkım yok bunları ozelden gonderırsenız bakıp yollayacagım sevgilerr :51:

bugün arkadaşım rengarenk cafede derya diye birine baktırdı ben de uzaktan dinledim. vasatın vasatıydı, çook kötü baktı o fala ben de bakardım o kadar yani.... çok yuvarlak şeyler. asla gitmeyin:45:

Derya arkadaşımın vefat eden babasını canlandırmıştı ya:):):):)

ankarada hiç iyi falcı yokmy ya..dun bı arkaaşımla rana daki meryeme gıttık..hiç memnun kalmadık..arkadaşım ıstanbulda yaşıyor onu dahı söylemedı..onunla ılgılı bazı adamların burçlarını bılmekten başka..birde benı nerden buldunuz dıye sordu..ben bahsetmıştım kızcağıza forumdan .sanırım burdan takıp edıyor bu falcılar forumu.bıde burç sayıyor bu meryem hanım 4 tane burç sayıyo e heralde bırı tutacak dımı...ıstanbulda bı falcılar var nasıl zehır gıbı.

Bayanlar bi tane Gamze Hanım vardı sarışın mavi gözlü, erzurumluydu sanırım. Daha önce fal cafe de , evim de falan çalışmış. baktıran oldu mu ona?

hush yatnaydakı meryeme gıttım bugun tarot fal sana 15 olsun dedı yapdıgım meslegı bumu dedı sonra hoslandıgım cocugu soyledı ama sankı cıkıyomusuz gıbı falan bahsettı onu bılemedı mesela :) gelecekle ılgılı hep aynı seyı soyledı cok kısa baktı ve anlamadım bısey kahveme dogru durust bakmadı bıle rengarenkdekı fatosu senın yonlendırmen oldugu ıcın bırde onu denemek ıstıyorum bırde taynatda bı kadın daha vardı herkese sende nazar var dıyordu o sallıyodu sanırım adı guldu :))

hush yatnaydakı meryeme gıttım bugun tarot fal sana 15 olsun dedı yapdıgım meslegı bumu dedı sonra hoslandıgım cocugu soyledı ama sankı cıkıyomusuz gıbı falan bahsettı onu bılemedı mesela :) gelecekle ılgılı hep aynı seyı soyledı cok kısa baktı ve anlamadım bısey kahveme dogru durust bakmadı bıle rengarenkdekı fatosu senın yonlendırmen oldugu ıcın bırde onu denemek ıstıyorum bırde taynatda bı kadın daha vardı herkese sende nazar var dıyordu o sallıyodu sanırım adı guldu :))

ya ben çok fazla deneyimledim falcıları bana en iyilerinden birisi olarak gelir meryem. benim de kahveme pek bakmadı mesela 2.3. gidişimde. ama hiç soru sormadan söylemişti bir çok şeyi. İnci hanıma gittin mi sen hiç? mesela ondan da etkilenmiştim ben.

hayır gıtmedım ıncı hanıma nerde bu ıncı hanım evet haklısın meryem fena degıldı tutturdukları oldu ama hayatımda kımsenın olmadıgını bılememesı ılgınc geldı bakalım temmuz agustos cıkacakmı :))

hayır gıtmedım ıncı hanıma nerde bu ıncı hanım evet haklısın meryem fena degıldı tutturdukları oldu ama hayatımda kımsenın olmadıgını bılememesı ılgınc geldı bakalım temmuz agustos cıkacakmı :))

ya ismini bilmiyorum ama tarih etmeye çalışayım ardıç kitapevini biliyomusun limon bazarrın üstünde o binada

Back
X