• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

Leyla bana da senin kaderin bu demişti:) sanırım öyle olduğunu duymak hoşumuza gider diye söylüyor:) aslında yıldız hanıma ilk gittiğimde dediği şeyleri yaşamaya başladım biliyor musun geçen ay? ama üzerinden 1.5 yıl geçmişti:) sonra sonra gittiklerim de baya bi sallamasyon oluyor artık diye düşünüyordum, ama ilk gittiğimde etkilenmiştim nitekim öyleymiş:)

Merhaba,Ortaköy cafe Yıldızdan bahsediyosunuz dimi?Ne demişti de çıktı, biraz bilgi verirseniz sevinirim, banada çıkıyo çünkü dedikleri ama bu sitede çıkmadı diyenler var o yüzden öğrenmek istedim

arkadaslar siteye yeni girdim. Genellikle istanbul falcilar adli basligi takip ediyordum ama gecen gün Medyum Zazayi duydum.
Ankarada oldugunu ögrenince direk size sormak istedim, cünkü baktirip baktirmamakta cok kararsizim. Belki gecmis sayfalarda yorum yapilmistir ama 500 sayfayi okumak istemedim. Rica etsem baktiranlar yorumda bulunabilirmi?

Merhaba,Ortaköy cafe Yıldızdan bahsediyosunuz dimi?Ne demişti de çıktı, biraz bilgi verirseniz sevinirim, banada çıkıyo çünkü dedikleri ama bu sitede çıkmadı diyenler var o yüzden öğrenmek istedim

ya ilk baktırdığımda söyledikleri çıkıyor. yani mesela herkese öyle barışacaksınız diyen bir hanım değil. benim bereber gittiğim arkadaşıma asla demişti ama evet demişti ikimizinde aynen dediği gibi oldu. hatta ona söylediklerinin tamamı oldu. ben de de gecikmeli oluyor. ama sonra 5-10 defa daha gittim bırak geleceği şimdiyi bile bilemedi.

ya ilk baktırdığımda söyledikleri çıkıyor. yani mesela herkese öyle barışacaksınız diyen bir hanım değil. benim bereber gittiğim arkadaşıma asla demişti ama evet demişti ikimizinde aynen dediği gibi oldu. hatta ona söylediklerinin tamamı oldu. ben de de gecikmeli oluyor. ama sonra 5-10 defa daha gittim bırak geleceği şimdiyi bile bilemedi.

Banada 2 sene once gittigimde kirk defa barissanizda olmaz demisti ve olmadi..Bu sene tekrar gittim yeni ayrildigim cocuk icin kesin olacak diyo,bekliyorum,olmaz dedigi olmadi,olur dedigi olur insallah

Banada 2 sene once gittigimde kirk defa barissanizda olmaz demisti ve olmadi..Bu sene tekrar gittim yeni ayrildigim cocuk icin kesin olacak diyo,bekliyorum,olmaz dedigi olmadi,olur dedigi olur insallah

bana da her seferinde evleneceksiniz demiyorum der, ama bana baskasını da çıkarmaz

arkadaşlar figenin bana 10 ay önce söylediği bi şey çıktı.her dediği çıkmadı tabiki ama bende nokta atışları çok.

iyi akşamlar arkadaşlar bende geçen hafta evim cafe ye gittim. sibel hamın baktı falıma ama öyle uzun uzadıya olmadı belli iki nokta söyledi ama dediklerinin en kısa vadesi olan 4 hafta.daha önce baktıran olmuşmuydu? ayrıca tam falcıdan çıktım elime 3.göz adlı bir cafenin kağıdını tutuşturdular izmirden gelen bir kadın bakıyormuş özel olarak getirmişler hatta burda o cafeye gidenlerin yorumları olduğunu söylediler geçmişe bakmama rağmen bulamadım

iyi akşamlar arkadaşlar bende geçen hafta evim cafe ye gittim. sibel hamın baktı falıma ama öyle uzun uzadıya olmadı belli iki nokta söyledi ama dediklerinin en kısa vadesi olan 4 hafta.daha önce baktıran olmuşmuydu? ayrıca tam falcıdan çıktım elime 3.göz adlı bir cafenin kağıdını tutuşturdular izmirden gelen bir kadın bakıyormuş özel olarak getirmişler hatta burda o cafeye gidenlerin yorumları olduğunu söylediler geçmişe bakmama rağmen bulamadım

.izmir den gelen kadın izmir piyasasında iyiyse neden yeni bir cevreye ihtiyaç duysun da, burada broşür dağıtarak müşteri beklesin ki?

yazık parana sakın gitme derim kendi kendine konuşuyor dediklerini anlayamıyorsun vede söledikleride çıkmıyor
kesinlikle doğru.kendi kendine mır mır mır anlatıyor.arkasından biri kowalıyor gibi hızlı...ne dediği anlaşılmıyor soru sormak yok zaten...hayret ediyorum yani bu iki kardeş nehir kafede 13 tl ye müşteri bulamazken 100 tl yi nasıl alabiliyor insanlardan?

kesinlikle doğru.kendi kendine mır mır mır anlatıyor.arkasından biri kowalıyor gibi hızlı...ne dediği anlaşılmıyor soru sormak yok zaten...hayret ediyorum yani bu iki kardeş nehir kafede 13 tl ye müşteri bulamazken 100 tl yi nasıl alabiliyor insanlardan?

arkadaslar burda cok ovunce burdan okuyup ınsalar gıdıyor kım reklam kım gercek soyluyor anlasılmıyorda

.izmir den gelen kadın izmir piyasasında iyiyse neden yeni bir cevreye ihtiyaç duysun da, burada broşür dağıtarak müşteri beklesin ki?

onu bende merak ettim açıkçası.. özel olarak getirdik dedi çocuk hatta burda bahsedilmiş kendisinden ama bulamadım

dilek bir inşaat firmasında işe başlamışmış.cafe sahibi öyle dedi.yalan doru bilmem.

Dilek karanfil sokaktaki güneş abla fal bilim merkezinde....daha bugün gördüm...güneş kafeyle rekabetleri var sanırım...işten ayrılan elemanın nerde olduğunu bulmamanız için yalan söylemiş patron...dilekte bu konuda çok sinirli onlara rengarenkteki fatoş hiçbirşey bilmiyor zaten..ben dilek için gidiyordum.onu tekrar bulmaktan çok memnunum..
:72:

Dilek karanfil sokaktaki güneş abla fal bilim merkezinde....daha bugün gördüm...güneş kafeyle rekabetleri var sanırım...işten ayrılan elemanın nerde olduğunu bulmamanız için yalan söylemiş patron...dilekte bu konuda çok sinirli onlara rengarenkteki fatoş hiçbirşey bilmiyor zaten..ben dilek için gidiyordum.onu tekrar bulmaktan çok memnunum..
:72:
zaten ben de öyle düşündüm.kimse giden falcısının yerini söylemiyor.bir arkadaş bir falcıyıuzun zamandır arıyormuş.ben yerini biliyordum.dün gittim yok dediler.nerede diye sorduğumda da ewinde tadilat war izinli ne zaman gelir belli olmaz dediler.oysa biliyorum ki oralardaki cafelerden birinde çalışıyordur..

kımseyı suclamak ıstemıyorum ama bu dıleğı oven 2 kısının dılekle ılgılı yorumundan baska neden baska hıc bır yorumu yok

Back
X