• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katıldım :) dün karamel cafedeki leyla hanıma fal baktırdım. forumdan duymuştum adını. bence çok iyi yani şöyle söyleyeyim. bana 1-2 saat önce beklediğin çocukla yüz yüze gelmişsin sana gülümsemiş ve ikinizde bu bakışmadan etkilenmişsin dedi. ve dedikleri tamamen doğruydu. özellikle benim için soru sormadan fal bakması önemliydi ve bana tek bi soru sormadan duymak istediklerimi söyledi. 3-4 güne kadar bu çocukla ilgili gelişmelerin olacağını da söyledi. bekliyorum bakalım umarım bu da çıkar :) gitmenizi tavsiye ederim en azından samimi ve içinizi karartmıyor tam tersi açılıyorsunuz benden söylemesii :)))

Merhaba, leyla iyidir ya, çok tatlı kadın derdini anlatınca da rahatlatıyor seni ama, ayrıldığım sevgilime, benim için o kız senin kaderin demiş, seni hiç üzmez falan demiş. Ama ayrıldık artık :) inşallah senin için dedikleri doğru çıkar.
iyi günler:)

Arkadaşım aramıza hoşgeldin yorumun içinde teşekkürler. ancak sen tavsiyede bulunma sadece yorumunu yaz tek mesaj tek tavsiye reklammı gercekmi tereddüt yaşayan arkadaşlar vardır. eger aramızda olmaya devam edersen, aynı yazılardan sende acaba yaşayacaksın.:50:

canım kusura bakma da benim reklam gibi bi amacım neden olsun? ben sonuçta bu forumdan duyup gittim yukarda da bunu belirttim. sen tavsiyede bulunma demek de noluyor? bu konunun amacı tavsiyede bulunmak. yarın bigün leyla değil zeynepe ya da atıyorum baska birine gitsem onu da yazar tavsiye ederim. lütfen biraz anlayışlı olalım...

Merhaba, leyla iyidir ya, çok tatlı kadın derdini anlatınca da rahatlatıyor seni ama, ayrıldığım sevgilime, benim için o kız senin kaderin demiş, seni hiç üzmez falan demiş. Ama ayrıldık artık :) inşallah senin için dedikleri doğru çıkar.
iyi günler:)

sağol canım teşekkür ederim iyi dileğin için, tabi ki sonuçta geleceği o da bilemez ama açıkcası daha ilk cümlesinden tutturunca ilgimi çekti ve arkadaslarımın da dediklerini harfi harfine söyledi. belki sadece suanı bilebiliordur ama suan gelecekten de umutluyum 4 gün sonra gelişme olursa bu leylayı tuttum demektir :)) umarım sen de barışırsın ya da daha iyi biri olur hayatnda :)

sağol canım teşekkür ederim iyi dileğin için, tabi ki sonuçta geleceği o da bilemez ama açıkcası daha ilk cümlesinden tutturunca ilgimi çekti ve arkadaslarımın da dediklerini harfi harfine söyledi. belki sadece suanı bilebiliordur ama suan gelecekten de umutluyum 4 gün sonra gelişme olursa bu leylayı tuttum demektir :)) umarım sen de barışırsın ya da daha iyi biri olur hayatnda :)

yine yaz buraya :)

canım kusura bakma da benim reklam gibi bi amacım neden olsun? ben sonuçta bu forumdan duyup gittim yukarda da bunu belirttim. sen tavsiyede bulunma demek de noluyor? bu konunun amacı tavsiyede bulunmak. yarın bigün leyla değil zeynepe ya da atıyorum baska birine gitsem onu da yazar tavsiye ederim. lütfen biraz anlayışlı olalım...

Arkadaşım hemen kendini savunmaya gecmişin ben sana reklam yapıyosun demedim ki? bunu sende bu formda bulunmaya devam edersen anlayacaksın reklam yapanlar çok biz yorum ve paylaşım istiyoruz. merak etme zaten forma reklem amaçlı girenler kısa sürede kayboluyorlar.

Arkadaşım hemen kendini savunmaya gecmişin ben sana reklam yapıyosun demedim ki? bunu sende bu formda bulunmaya devam edersen anlayacaksın reklam yapanlar çok biz yorum ve paylaşım istiyoruz. merak etme zaten forma reklem amaçlı girenler kısa sürede kayboluyorlar.

insanı zan altında bırakıp kendini savunmak zorunda bıraktığın için doğal bi tepki verdim. her neyse ben bundan sonra da gittiğim yerleri yorumlar ve tavsiye ederim ya da etmem sonuçta herkes kendi kararını kendi verebilecek düzeydedir gidersin ya da gitmezsin o sana kalmış. ama benim demek istediğim senin ' sen tavsiyede bulunma' cümlendi. bunu daha kibar bi dille de söyleyebilirdin eğer ki rahatsızlık duyduysan ama buraya ne yazıp ne yazamayacağım ( tabi ki terbiye ve kurallar çerçevesinde) sadece bana kalmıştır. buraya yazan çoğu kişi de hemen hemen şu iyi bu kötü gibi yorumlarda bulunmuş neden özellikle patlama noktan olarak beni seçtin anlayamadım o yüzden her neyse daha fazla uzatmıyorum sana iyi günler :)

Tarot mu baktırmıştınız? Fatoş hanım nasıl sizce? önereceğiniz bir falcı var mı????

buraya yazmıştım sakııın sakıın baktırma!!! gel ben bakayım, daha iyi bakarım :)) O kadar kötü.

Not: ben baktırmadım arkadaşıma bakarken dinledim....

Rengarenk kafedeki Derya ya da Fatoşu deneyen var mı arkadaşlar????

ben fatos ablaya uzun zamandır gıdıyorum su-tarot-kahve-ask falı hepsıne baktrdım
ben memnunum ama cok da yazmak ıstemıyorum sonra reklam falan dıyenler oluyor:)
gecmısı bırebır anlatıı yakın geleektede dedıklerının yuzde doksanı cıkmıstır hep

Bilgileriniz için tşk ederim arkadaşlar...Evim kafedeki zeynep hanımı da duydum bu arada yorumunuz varsa paylaşırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler

pınar ı hiç tavsiye etmiyorum sadece havanızı alır çıktı çıkacak derken hiç bişeyin çıkmadığını görürsünüz paranız çöpe gider olay budur

Kızlar tandoğanda yeni bir kafe açılı birkaç ay önce kadar, bugün gittiğimde fal bakıldığını farkettim. Hatta konuşmalarına denk geldim arapça birşeyler yazdığını falan söyledi birine garip geldi. Pınar ve berrin diye iki kişi var bakan. Kahve 20, tarot 30muş. Hiç bu isimleri duyan oldu mu acaba yada oraya baktıran?
Bugün zamanım olmadığı için baktıramadım ama bir ara gidip kahve baktırmayı düşünüyorum deneme amaçlı

Kızlar tandoğanda yeni bir kafe açılı birkaç ay önce kadar, bugün gittiğimde fal bakıldığını farkettim. Hatta konuşmalarına denk geldim arapça birşeyler yazdığını falan söyledi birine garip geldi. Pınar ve berrin diye iki kişi var bakan. Kahve 20, tarot 30muş. Hiç bu isimleri duyan oldu mu acaba yada oraya baktıran?
Bugün zamanım olmadığı için baktıramadım ama bir ara gidip kahve baktırmayı düşünüyorum deneme amaçlı

şu annesi ve kızı olan mı? annesi esmer kız uzun biraz zayıf olan ise hiç baktırma derim hatta kızı yıldız name bakıyordu inan bana diğerlerinden farkları yoktur. :50::19:

şu annesi ve kızı olan mı? annesi esmer kız uzun biraz zayıf olan ise hiç baktırma derim hatta kızı yıldız name bakıyordu inan bana diğerlerinden farkları yoktur. :50::19:

sanırım onlar anne kız olduklarını bilmiyordum, sizin tarifinize uyuyorlar sanırım onlar. Uyardığın için saol canım.

5-10 lira arasında keyfine fal baktırmak istiyorum da bu fiyatlara uygun bildiğiniz falcılar var mı? Öyle iyi olması falan da gerekmiyor dediğim gibi sadece keyfine.

buraya yazmıştım sakııın sakıın baktırma!!! gel ben bakayım, daha iyi bakarım :)) O kadar kötü.

Not: ben baktırmadım arkadaşıma bakarken dinledim....

Bu arada ben bu yorumu Derya hnm için yapmıştım yanlışş anlaşılmasın fatoş hnmı denemedim henüz

kızlar gebe olduğumdan falcıya gitmiyordum 2 hafta önce kızılayda işim vardı rana daki meryeme gittim bana yine taa geçen kasımdaki söylediklerini söyledi beklentim aynıydı zaten sağlamasını yaptım ve bu arada cinsiyet tahmini yapmıştı bugün onun da tuttuğunu öğrendim haziran ve ekimi beklemem laaım bu arada mayıs tuttu bakalım umarım hep tutar çünkü iyi şeyler söyledi

arkadaşlar haftaya evim cafe'de fal baktırmayı düşünüyorum, bir arkadaşım özellikle gülcan'ı tavsiye etti ama o cafedeki diğer falcılar da iyiymiş sanırım, hani olur ya gülcanı bulamam filan... o cafedeki falcılardan sizin tavsiyeniz, ya da baktırma kötü bakıyor diyecekleriniz var mı, sevinirim. kriterlerim baştan savmadan uzun süre bakması(en önem verdiğim), hoşsohbet olması ve bi nevi terapi gibi olması. tabi dedikleri de tutsun :D

Back
X