• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

kahve tarot tamam da, su falı ve aşk falı ne oluyor canım? Napıyorsun onlarda? Aşk falı heralde bunla aramda bi şey olacak mı falan diye mi? Ay merak ettim?:)

aşk falı da tarot a benzıyr cnm kartlarla bakıo soru soruyorsun
su falı cok bılındık bı fal kahveye gore cok daha detaylı tum sorularına detaylı yanıt bulabılecegın bır fal...ben fatos dan cok memnunum ama artık benım hakkımda herseyı bıldıgı ıcın baska falcılarda denemek ıstıyorum fıyatı uygun olan ıyı falcılar varsa tavsıyelerınızı beklıyorum

sitemizin denetmeni aktif sana güveniyoruz sen varken buralara öyle bizleri kandırmaya çalışan tacirler yaklaşamaz:)))

kızlar bu arada fatoşun yerini bana yazabilirmisiniz geçmiş sayfalarda biryerlerdeydi ama nerelerde kaldı kimbilir birde ne kadara bakıyordu belki dönemsel ihtiyacımı karşılayabilir gidersem yorum yaparım

Son düzenleyen: Moderatör:
sitemizin denetmeni aktif sana güveniyoruz sen varken buralara öyle bizleri kandırmaya çalışan tacirler yaklaşamaz:)))

kızlar bu arada fatoşun yerini bana yazabilirmisiniz geçmiş sayfalarda biryerlerdeydi ama nerelerde kaldı kimbilir birde ne kadara bakıyordu belki dönemsel ihtiyacımı karşılayabilir gidersem yorum yaparım

bu fatoş ankarda mı biliyormusunuz?

açık açık yazmak istemedim bende ama bazı şeyler çok net anlaşılıyor.
zaten sayfalarca aynı şeyi paylaşan mesajlar direk reklam kokuyor.

aslında ankdaki falcıların çoğu iyi bakmıyor bir arakadaşım birine gidecek yarın öbür gün onu deneyeceği ben cafede falan değilmiş bu kadın şu sıralar çok duyuyorum adını paylaşırım yakında bakalım ne dicek aman fala inanma falsız kalma demişler:)

merhaba yaprak89 uzun zaman oldu, bu Yasemin hn. olabilir mi ? ismi neymiş, senin son keşfettiğin önerdiğin falcılar var mı?

aslında benim tanıdığım iyi falcı var onun üstüne falcıya gerek yok ama fal hobim benim isteyen olursa paylaşabilirim özelden mesaj atın ben daha atamıyorum özelden mesaj vs

benim özel mesaj hakkım yok rica etsem xxxxxxxxxxxxxx adresine telefon numarasını mail atabilir misiniz
inş silinmeden görür gönderirsiniz bu ara çok ihtiyacım var ankarada da maalesef gerçekten azıcık da olsa tutturan yok

ben biliyorum o kadını gerçekten çok iyi bakıyor ama ben hastayım bu fal işlerine yinede baktıracak başka falcıda arıyorum hastalık oldu bu fal bende ya nasıl tedavi olacağım

kızlar gebe olduğumdan falcıya gitmiyordum 2 hafta önce kızılayda işim vardı rana daki meryeme gittim bana yine taa geçen kasımdaki söylediklerini söyledi beklentim aynıydı zaten sağlamasını yaptım ve bu arada cinsiyet tahmini yapmıştı bugün onun da tuttuğunu öğrendim haziran ve ekimi beklemem laaım bu arada mayıs tuttu bakalım umarım hep tutar çünkü iyi şeyler söyledi

allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun

ankarada hiç iyi falcı yokmy ya..dun bı arkaaşımla rana daki meryeme gıttık..hiç memnun kalmadık..arkadaşım ıstanbulda yaşıyor onu dahı söylemedı..onunla ılgılı bazı adamların burçlarını bılmekten başka..birde benı nerden buldunuz dıye sordu..ben bahsetmıştım kızcağıza forumdan .sanırım burdan takıp edıyor bu falcılar forumu.bıde burç sayıyor bu meryem hanım 4 tane burç sayıyo e heralde bırı tutacak dımı...ıstanbulda bı falcılar var nasıl zehır gıbı.

benim bildiğim ve yeni öğrendiğim süper falcı oldu kızlar ama bwen fal hasatsıyım sizinkileride öğrenmek isterim

kızlar bu arada fatoşun yerini bana yazabilirmisiniz geçmiş sayfalarda biryerlerdeydi ama nerelerde kaldı kimbilir birde ne kadara bakıyordu belki dönemsel ihtiyacımı karşılayabilir gidersem yorum yaparım[/QUOT

arkadaşım teşekkür ederim ama lütfen sizde uyanık olun ve bana destek çıkın.bazan uyarı bile alıyorum bu konuda burda kimsenin parası, umutları,zamanı kandırılmasın istiyorum.düşünün bizi önce burda sonra karşılarında ayakta uyutuyorlar....ha bide iki nick arasında paslaşmalar bile var onada dikkat edin derim...

Sevgili Rana32, öncelikle değerli paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim. Bahsedilen sitede bende Efsun hn, Meral hn kahve ve Eren beye tarot baktırmıştım. Ama sizin favoriniz İlkay hn da baktıracağım. Hoşçakalın.

turuncu cafe idi sanırım hepsi birşey bilmiyor arkadaşlar hepsine baktırdım ve daha birçok kişiyi tanıyorum kızılayı unutun bence

kızlar bu arada fatoşun yerini bana yazabilirmisiniz geçmiş sayfalarda biryerlerdeydi ama nerelerde kaldı kimbilir birde ne kadara bakıyordu belki dönemsel ihtiyacımı karşılayabilir gidersem yorum yaparım[/QUOT

arkadaşım teşekkür ederim ama lütfen sizde uyanık olun ve bana destek çıkın.bazan uyarı bile alıyorum bu konuda burda kimsenin parası, umutları,zamanı kandırılmasın istiyorum.düşünün bizi önce burda sonra karşılarında ayakta uyutuyorlar....ha bide iki nick arasında paslaşmalar bile var onada dikkat edin derim...

umut vepara kaybetmek istemeyen insan fal baktırmaz galibi allahtan başka bilemez hem öyle olsun hemde böyle olsun olmaz buradakiler hakkındaki yargılarında haklı olabilirsin ama fal işinde bence haksızsın fala inanma falsız kalma demişler

arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katıldım :) dün karamel cafedeki leyla hanıma fal baktırdım. forumdan duymuştum adını. bence çok iyi yani şöyle söyleyeyim. bana 1-2 saat önce beklediğin çocukla yüz yüze gelmişsin sana gülümsemiş ve ikinizde bu bakışmadan etkilenmişsin dedi. ve dedikleri tamamen doğruydu. özellikle benim için soru sormadan fal bakması önemliydi ve bana tek bi soru sormadan duymak istediklerimi söyledi. 3-4 güne kadar bu çocukla ilgili gelişmelerin olacağını da söyledi. bekliyorum bakalım umarım bu da çıkar :) gitmenizi tavsiye ederim en azından samimi ve içinizi karartmıyor tam tersi açılıyorsunuz benden söylemesii :)))

nerde bu cafe adresini yazar mısın

ben çok daha iyi falcı biliyorum arkadaşlar yeni keşfettik buarada çok müşterisi varmış ama kadın gerçekten çok iyi bakıyor randevu alana kadar canımız çıktı

yazın ne kadar celişkili yazına göre henüz gitmedin ama çok iyi olduğunu yazıyosun hangisi doğru? bak bu mesajına cevap yazmayacaktım bakalım kaç kişi atlayacak diye?

aslında benim tanıdığım iyi falcı var onun üstüne falcıya gerek yok ama fal hobim benim isteyen olursa paylaşabilirim özelden mesaj atın ben daha atamıyorum özelden mesaj vs

üstüne falcı yok dediğiniz kişinin ismini bizimle buradan paylaşabilirsiniz ve nerede baktığını.. biz paylaşıyoruz

umut vepara kaybetmek istemeyen insan fal baktırmaz galibi allahtan başka bilemez hem öyle olsun hemde böyle olsun olmaz buradakiler hakkındaki yargılarında haklı olabilirsin ama fal işinde bence haksızsın fala inanma falsız kalma demişler

Bende fal baktırmayı çok seviyorum sen anlamak istediğin gibi anlamışın...burda reklam amaçlı yazılara tepki verdim sen niye bana tepki verdin ki?

Back
X